Περιοχή ψυχαγωγίας Westgate στο Glendale, AZ

Τρόφιμα, ποτά, ψώνια, εκτόξευση και διασκέδαση

Η περιοχή ψυχαγωγίας Westgate (παλαιότερα γνωστή ως Westgate City Centre) δεν είναι τυπικό εμπορικό κέντρο. Είναι περισσότερο ένας προορισμός ψώνια / φαγητό και ποτό / διασκέδαση. Υπάρχουν περίπου 10 καταστήματα (περισσότερο ή λιγότερο) στο Westgate, τα περισσότερα από τα οποία απευθύνονται σε έναν νεαρό αγοραστή που ενδιαφέρεται για στυλ και αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν καταστήματα ή αγκυροβόλιο εδώ.

Εστιατόρια

Υπάρχουν περισσότερα εστιατόρια και μπαρ από ό, τι υπάρχουν λιανοπωλητές στο Westgate, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό προορισμό για ένα απλό γεύμα ή μερικές μπύρες.

Ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία είναι το Margaritaville του Jimmy Buffet. Θα βρείτε μεξικάνικο φαγητό στο Camarone, θα πάρετε μια μπριζόλα στο Yard House , θα απολαύσετε τεράστια πιάτα φαγητού, ενώ θα παρακολουθήσετε τους ανθρώπους να οδηγήσουν έναν μηχανικό ταύρο στο Saddle Ranch, ή να πιουν ποτά στο McFadden's. Για διασκέδαση με το φαγητό και το ποτό σας, ακούστε τα πιάνα με μονομαχία στο The Shout! Σπίτι.

Θελγήτρα

Το WaterDance Plaza είναι μια υπαίθρια έλξη νερού στην περιοχή ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας εφέ νερού με τραγούδια και εικόνες βίντεο σε δύο εμφανίσεις κάθε μισή ώρα κάθε μέρα. Εξωτερικές συναυλίες και πάρτι που φιλοξενούνται από την Westgate βρίσκονται συχνά στο WaterDance Plaza.

Το Fountain Park στη βόρεια πλευρά του Westgate είναι ένα περιβάλλον στον κήπο. Φέρτε μια πετσέτα αν εσείς και τα παιδιά σκοπεύετε να παίζετε στο διαδραστικό σιντριβάνι εδώ. Την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν μουσική ψυχαγωγία εδώ.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, το Westgate Entertainment District φιλοξενεί δωρεάν φιλικές προς την οικογένεια εκδηλώσεις, όπως η Westgate Bike Nights , η Westgate Hot Rod Nights και τα πάρτι της Αριζόνα Cardinals πριν από το παιχνίδι.

Περισσότερο

Η AMC διαθέτει μια κινηματογραφική αίθουσα πολλαπλών σταθμών στο Westgate Entertainment District με 20 οθόνες.

Η περιοχή ψυχαγωγίας Westgate είναι ένα ιδιαίτερα πολυάσχολο μέρος πριν και μετά από αθλητικές εκδηλώσεις και συναυλίες που πραγματοποιούνται στο Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium και στο Jobing.co Arena.

Η περιοχή ψυχαγωγίας Westgate φιλοξενεί διάφορες ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους, όπως ειδικές εκδηλώσεις για αθλητικές εκδηλώσεις, όπως το Fiesta Bowl και εορτασμούς διακοπών.

Τοποθεσία

6770 N Sunrise Blvd.
Glendale, ΑΖ 85305

Το Westgate Entertainment District βρίσκεται στο Glendale της Αριζόνα. Αυτό είναι μόνο δυτικά του Φοίνιξ. Εδώ είναι ένας χάρτης στο Westgate Entertainment District. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.

Απολαύστε αυτές τις φωτογραφίες της Westgate Entertainment District στην ηλεκτρονική συλλογή φωτογραφιών του Shopping Mall .

Τα καταστήματα και τα εστιατόρια ανοίγουν και κλείνουν, ενώ τα προγράμματα εμπορικού καταστήματος και άλλα χαρακτηριστικά αλλάζουν από καιρό σε καιρό. Εάν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το εμπορικό κέντρο, επισκεφθείτε το Westgate Entertainment District online ή καλέστε το στο 623-772-4000.