Χειμερινά και Spring Break Camps στην περιοχή της Ουάσιγκτον DC

Καλοκαιρινά στρατόπεδα διακοπών είναι διαθέσιμα για τους μαθητές στην περιοχή της Ουάσιγκτον DC για να απολαύσουν αθλήματα, τέχνες και βιοτεχνίες, δραστηριότητες στη φύση και πολλά άλλα. Τα προγράμματα αυτά είναι διασκεδαστικά για τα παιδιά και θα τα κρατήσουν απασχολημένα ώστε οι γονείς να μπορούν να εργαστούν κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών. Το παρακάτω είναι ένας οδηγός για τα χειμωνιάτικα και την άνοιξη κατασκήνωση στρατόπεδα στην Ουάσιγκτον DC, Μέριλαντ, και τη Βόρεια Βιρτζίνια .

Κατασκηνώσεις στην Ουάσιγκτον

DC Τμήμα Πάρκων και Αναψυχής
Ηλικίες 3-12.

Τα στρατόπεδα χειμωνιάτικων διακοπών παρέχουν μια ποικιλία από δομημένα παιχνίδια, δραστηριότητες, αθλήματα, τέχνες και βιοτεχνίες, καθώς και εκδρομές στην ύπαιθρο.

DC Ηνωμένες Κατασκηνώσεις
Ηλικίες 5-17. Το στρατόπεδο ποδοσφαίρου προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών που σχεδιάζεται από τους προπονητές Ακαδημίας και προ-Ακαδημίας πλήρους απασχόλησης που ταιριάζουν στους παίκτες για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της τεχνικής και της τακτικής κατανόησης του παιχνιδιού, διατηρώντας ταυτόχρονα ένα διασκεδαστικό περιβάλλον. Προγράμματα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του χειμώνα και της άνοιξης διάλειμμα στην Ουάσιγκτον DC και Fairfax, VA.

Θέατρο Lab Camp
Ηλικίες 6-12. Το σχολείο για τις δραματικές τέχνες προσφέρει δραματικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του εαρινού διαλείμματος από τις 9 π.μ. - 3 μ.μ. με προαιρετική παραταθείσα μέρα μέχρι τις 5 μ.μ. Τα παιδιά μπορούν να έρθουν για μία μόνο ημέρα ή ολόκληρη την εβδομάδα.

Κάμπινγκ στο Μέριλαντ

Περιπέτεια MTC Camps
Ηλικίες 5-18. Τα στρατόπεδα διακοπών χειμώνα και εαρινής διάρκειας περιλαμβάνουν θερινή εκπαίδευση για όλη τη διάρκεια της ημέρας ή όλη την εβδομάδα. Τα Out Workshops του σχολείου είναι επίσης διαθέσιμα όλο το χρόνο, παρέχοντας δραστηριότητες και φροντίδα παιδιών στις προγραμματισμένες ημέρες εκτός.

Κέντρο BlackRock για τις Κατασκηνώσεις Τεχνών
Ηλικίες 5-12. Τα εργαστήρια κυμαίνονται από παιχνίδια improv με έργα δημιουργικής τέχνης μέχρι χορευτικές δραστηριότητες και διασκέδαση με μαριονέτες.

Δημιουργήστε Camps Center Arts
Ηλικίας 6 - 14. Το κέντρο τέχνης παρέχει ευκαιρίες για τους μαθητές να εργάζονται σε έργα όπως η ζωγραφική, η γλυπτική, το κολάζ και άλλα.

Φαντασία Σκηνές Κατασκηνώσεις
Ηλικίες 3-15. Η οργάνωση θεατρικών τεχνών προσφέρει κατασκηνώσεις πρωινού, απογεύματος ή πλήρους ημέρας σε δράμα, χορό, κινηματογράφο ή σε συνδυασμό. Παρέχεται μέριμνα μετά τη φροντίδα.

Michael & Son SportsPlex στο Rockville
Ολες οι ηλικίες. Τα αθλητικά στρατόπεδα είναι διαθέσιμα για μια μέρα ή εβδομάδα διασκέδασης όταν τα παιδιά έχουν μακριά από το σχολείο. Προγράμματα σε σημαία ποδοσφαίρου, ποδοσφαίρου, wiffleball, βόλεϊ, μπάσκετ, kickball, ομαδικό χάντμπολ και πολλά άλλα.

Κατασκηνώσεις Montgomery Parks
Ηλικίες 6-12. Τα στρατόπεδα, που προσφέρονται σε τοποθεσίες στο νομό Montgomery, επικεντρώνονται σε ποικίλα ενδιαφέροντα όπως η φύση, η αρχαιολογία, το παγοδρόμιο, το τένις και πολλά άλλα. Τα παιδιά περνούν την εβδομάδα σε εγκαταστάσεις αναψυχής, όπως το South Driving Range Germantown, το Wheaton Ice Arena, το Needwood Mansion, το Cabin John Ice Rink και πολλά άλλα.

Κάμπινγκ Mill Valley
Ολες οι ηλικίες. Βρίσκεται στο Darnestown, MD, το στρατόπεδο προσφέρει υπαίθρια αναψυχή (επιτρέποντας καιρός), όπως τοξοβολία, καγιάκ, κανό, τοξοβολία, αναρρίχηση, ομαδικά παιχνίδια, κυνήγι σαρωτών, σύλληψη της σημαίας, βόλτες με ποταμούς, πεζοπορίες στο ποτάμι. Η μεταφορά με λεωφορεία είναι διαθέσιμη από τις Bethesda, Potomac, DC, Rockville, Germantown και Gaithersburg.

Κατασκηνώσεις στη Βόρεια Βιρτζίνια

Πόλη των Αλεξάνδρων
Ηλικίες 3-17. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, από τον αθλητισμό και την επιστήμη μέχρι τις δραστηριότητες κολύμβησης και φύσης.

Arlington Αναχώρηση από πάρκα και κατασκηνώσεις αναψυχής
Ηλικίες 3-18. Διατίθεται μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργικών τεχνών, του ποδοσφαίρου, του μπέιζμπολ, του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, του θεραπευτικού χώρου αναψυχής, της σκηνής και του στούντιο και πολλά άλλα.

C3 Cyber ​​Club
Ηλικίες 5-15. Στο πρόγραμμα Ashburn, VA, τα προγράμματα τεχνολογίας και δραστηριότητας πλήρους και μισής ημέρας περιλαμβάνουν ετικέτα λέιζερ, κολύμπι στο Κέντρο Αναψυχής Claude Moore, διασκεδαστικό χρόνο στη NVGA Gymnastics, έργα χειροτεχνίας και χειροτεχνίας, πρόσβαση σε μεγάλη συλλογή παιχνιδιών, Wii και κονσόλες Xbox 360, εσωτερικά και εξωτερικά οργανωμένα αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του dodgeball, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, σημαία ποδοσφαίρου, ετικέτα παιδικής χαράς και πολλά άλλα.

DC United Camp
Ηλικίες 5-17. Το στρατόπεδο ποδοσφαίρου Spring Break διαθέτει πρόγραμμα σπουδών διάρκειας 5 ημερών σχεδιασμένο από τους προπονητές Ακαδημίας και προ-ακαδημίας πλήρους απασχόλησης, το οποίο ταιριάζει στους παίκτες για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της τεχνικής και της τακτικής κατανόησης του παιχνιδιού, διατηρώντας παράλληλα ένα περιβάλλον διασκέδασης.

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται στο Fairfax, VA και Washington DC.

Fairfax County Πάρκο Αρχαιολογικοί χώροι
Ηλικίες 4-14. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων, από τον αθλητισμό και την επιστήμη μέχρι τις δραστηριότητες κολύμβησης και φύσης.

Michael & Son SportsPlex στο Dulles
Ολες οι ηλικίες. Τα αθλητικά στρατόπεδα είναι διαθέσιμα για μια μέρα ή εβδομάδα διασκέδασης όταν τα παιδιά έχουν μακριά από το σχολείο. Προγράμματα σε σημαία ποδοσφαίρου, ποδοσφαίρου, wiffleball, βόλεϊ, μπάσκετ, kickball, ομαδικό χάντμπολ και πολλά άλλα.