Οι καλύτερες παραλίες για επίσκεψη στη Χιλή

Οι παραλίες της Χιλής έχουν πολλά να προσφέρουν. Με χιλιόμετρα 4300 χλμ. Από τα βόρεια σύνορα με το Περού μέχρι το στενό του Magellan, η Χιλή έχει μια τεράστια ακτογραμμή με άγρια ​​και βραχώδη βράχια, νησιά, όρμους, προστατευμένες γωνιές και κόλπους, κολπίσκους και παραλίες. Νότια της περιοχής VI, περιοχή del Libertador O'Higgins, η ακτογραμμή γίνεται πολύ βραχώδης και κατακερματισμένη για να προσφέρει παραδοσιακές δραστηριότητες στην παραλία.

Το ρεύμα Humboldt ρέει βόρεια κατά μήκος της ακτής, ανεβάζοντας μαζί του τα κρύα νερά που κάνουν το κολύμπι δροσερή πρόκληση και τα wetsuits, τα γάντια και τα bootees πρέπει για surfing και windsurfing.

Σε όλες τις περιοχές, τα ισχυρά ρεύματα και τα ρυτίδια είναι επικίνδυνα και δημοσιεύονται στις πιο δημοφιλείς περιοχές.

Τα περισσότερα από τα πιο γνωστά παραλιακά θέρετρα, το balnearios , βρίσκονται στο κέντρο της Χιλής, από το El Norte Chico νότια της μητροπολιτικής περιοχής του Σαντιάγκο, στα βόρεια της περιοχής VII της περιφέρειας del Maule. Η Μέση Χιλή απολαμβάνει ένα ήπιο, ευχάριστο μεσογειακό κλίμα, όπως η κεντρική ακτή της Καλιφόρνια, και ως εκ τούτου, οι επισκέπτες απολαμβάνουν ζεστές και ζεστές μέρες και πιο δροσερές νύχτες. Ορισμένες περιοχές, όπως στην Καλντέρα, έχουν σχεδόν τροπική αίσθηση σε αυτούς.

Κεντρική περιοχή

Όλες αυτές οι παραλίες είναι αρκετά κοντά στο Σαντιάγο και τα περίχωρα για να προσελκύσουν ορδές επισκεπτών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα καταλύματα ποικίλλουν από κάμπινγκ σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και θέρετρα. Τα εστιατόρια φημίζονται για τα πιάτα με θαλασσινά και η νυχτερινή ζωή είναι ζωντανή. Οι περισσότερες από αυτές τις παραλίες είναι διασκέδαση για windsurfers.

El Norte Chico

El Norte Grande

Οι παραλίες της μακρινής βόρειας περιοχής κυμαίνονται ανάμεσα σε μεγάλη άμμο και βραχώδεις βράχους. Η θερμοκρασία του νερού κυμαίνεται με την εποχή, αλλά είναι πάντα δροσερή.

Για να επισκεφθείτε ή να κάνετε διακοπές σε οποιαδήποτε από αυτές τις παραλίες, βρείτε πτήσεις από την περιοχή σας στο Σαντιάγο και σε άλλες τοποθεσίες στη Χιλή. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση για ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Απολαύστε τις παραλίες της Χιλής - τα playas της Χιλής!

Επεξεργασμένο από την Ayngelina Brogan