Επισκεφθείτε μια Ιταλική Παστικερία

Το Ιταλικό Ζαχαροπλαστείο

Το La Pasticceria (προφέρεται pa stee cher EE a) είναι το ιταλικό ζαχαροπλαστείο. Μπορείτε να πάτε νωρίς το πρωί για μια καλή ζαχαροπλαστική (οι Ιταλοί τρώνε συχνά ένα cornetto για πρωινό), το απόγευμα για μια γλυκιά απόλαυση, ή να αγοράσουν αρτοσκευάσματα για να πάρουν σπίτι. Κάποια pasticcerie (πλήθος pasticceria) σερβίρει καφέ και τσάι επίσης και μπορεί να ονομάζεται Bar / Pasticceria.

Εάν πρέπει να αγοράσετε κάποιον στην Ιταλία ένα δώρο για να σας επιστρέψει μια μικρή καλοσύνη ή πηγαίνετε στο σπίτι σας για ένα γεύμα, συχνά φέρνοντας ένα μικρό δίσκο των διαφόρων pasticcini (μικρά αρτοσκευάσματα) ή biscotti (μπισκότα) από μια καλή Pasticceria μπορεί να είναι κατάλληλος.

Το Pasticcini, ή μικρά αρτοσκευάσματα, μπορεί επίσης να ονομάζεται mignon .

Θα δείτε το pasticcini στην οθόνη, αν τα έχετε και μπορείτε να ζητήσετε μια ποικιλία, αναφέροντας τον αριθμό των ατόμων που αναμένετε να τα τρώτε. Κάποια μέρη έχουν pasticcini μόνο τις Κυριακές και τις αργίες ή έχουν μια μεγαλύτερη ποικιλία σε αυτές τις μέρες, όπως συνήθως φέρονται όταν πηγαίνουν στο σπίτι κάποιου για το γεύμα της Κυριακής.

Το Pasticcini και τα biscotti συνήθως πωλούνται από το κιλό αν είναι μικρά. Ζητήστε ένα etto , ή ένα δέκατο κιλό, για να πάρετε περίπου ένα τετράμηνο λιβρών καλούδια ή μπορείτε να καθορίσετε πόσα θέλετε και θα τα ζυγίσει για να πάρει το τίμημα. Μερικές φορές πωλούνται από το κομμάτι αν τα αγοράζετε μόνο για να φάτε εκεί, αλλά ζυγίζονται αν αγοράσετε μια ποικιλία για να τα αφαιρέσετε.

Μερικές φορές θα βρείτε καλό παγωτό Ιταλίας, gelato , σε bar-pasticceria, ειδικά σε μια μικρότερη πόλη που μπορεί να μην έχει ζελατίνα και μερικές φορές θα έχουν και μικρά σάντουιτς ή εστίαση για όσους προτιμούν να τρώνε κάτι γευστικό παρά γλυκό .

Είναι διασκεδαστικό να περάσετε λίγο χρόνο περιήγηση στις οθόνες σε ένα pasticceria που μπορεί να είναι πολύ δημιουργικός και δελεαστικός!

Ζαχαροπλαστεία σε ένα μπαρ

Δεδομένου ότι το συνηθισμένο ιταλικό πρωινό είναι ένα cornetto, ή άλλη ζύμη, καφές ή καπουτσίνο, τα περισσότερα μπαρ έχουν κάποια γλυκά το πρωί. Τα πιο συνηθισμένα είναι το cornetti, το οποίο μπορεί να έρθει με σοκολάτα, κρέμα ή μαρμελάδα ή μπορεί να είναι άδειο ( vuoto ).

Είναι μερικές φορές σε μια μικρή περίπτωση πάνω από τον πάγκο, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια πετσέτα και να φτάσετε μέσα για να επιλέξετε τη ζύμη σας. Ή ίσως χρειαστεί να ζητήσετε (ή να υποδείξετε) για αυτό που θέλετε. Αυτός ο τύπος ζύμης ονομάζεται ζυμαρικά, αλλά μπορεί επίσης να αναφέρεται ως cornetto ή brioche .

Μερικές φορές τα μπαρ φέρουν επίσης μια μικρή ποικιλία pasticcini τις Κυριακές, ειδικά όταν δεν υπάρχει παστερίστρο στην πόλη, και μερικές μπορεί να φέρουν μια ευρύτερη ποικιλία από αρτοσκευάσματα πρωινού. Πριν πάτε, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να παραγγείλετε καφέ στην Ιταλία .