Τι να περιμένετε σε ένα μπαρ στην Ιταλία

Ένα μπαρ στην Ιταλία είναι ένα επιχειρηματικό κέντρο στο οποίο οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν ποτά καφέ, κρασί και ποτά, αναψυκτικά και συνήθως πρωινά αρτοσκευάσματα ή / και σάντουιτς που ονομάζονται πασίνι ( ένα πανηγύρι είναι ένα σάντουιτς, δύο σάντουιτς οφείλονται σε παίνι ). Σε μεγαλύτερες μπάρες, μπορούν να σερβιριστούν πολλές γεύσεις από το περίφημο gelato της Ιταλίας ή το παγωτό (πολύ πιο παγωμένο γάλα).

Ένα ιταλικό μπαρ είναι το κέντρο της κοινωνικής ζωής στην Ιταλία, όχι ένας τόπος για κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ.

Οι άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να πάνε στο μπαρ, δεν υπάρχουν περιορισμοί ηλικίας. Μπορεί να δείτε ομάδες ιταλικών να παίζουν χαρτιά, να παρακολουθούν τηλεόραση ή να συγκεντρώνονται μόνο για να μιλήσουν.

Οι Ιταλοί μπορούν να επισκεφθούν το τοπικό μπαρ αρκετές φορές το πρωί για καφέ και πάλι νωρίς το βράδυ για ένα aperitivo ή κοκτέιλ πριν το δείπνο. Το τυπικό ιταλικό πρωινό είναι ένα καπουτσίνο ή εσπρέσο και cornetto , συχνά σε ένα μπαρ. Η διακοπή για έναν καφέ στο δρόμο για να κάνετε κάποια δουλειά ή όταν πηγαίνετε κάπου με τους φίλους σας είναι κοινή στην Ιταλία.

Σε μπαρ στις μεγαλύτερες πόλεις και ειδικά σε κοντινά τουριστικά κέντρα, θα κοστίσει περισσότερο για να καθίσετε σε ένα τραπέζι και συχνά ακόμη περισσότερο εάν το τραπέζι είναι έξω από το να είναι στο μπαρ, επειδή θα πληρώσετε για υπηρεσία. Οι τιμές δημοσιεύονται - al banco που σημαίνει την τιμή για την κατανάλωση ενός ποτού στο μπαρ ή al tavolo που σημαίνει την τιμή στο τραπέζι. Μικρότερα μπαρ της πόλης συχνά δεν επιβάλλουν χρεώσεις τραπεζιών.

Εάν θέλετε να καθίσετε έξω σε μια πλατεία για να πάρετε έναν καφέ, σχεδιάστε να περάσετε λίγο χρόνο απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα. Μόλις παραγγείλετε κάτι, μπορείτε να μείνετε όσο θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να παραγγείλετε κάτι άλλο. Αν το μόνο που θέλετε είναι ένα γρήγορο ποτό, προτιμάτε να πηγαίνετε μέσα, όπου θα πληρώσετε λιγότερα.

Το ποτό καφέ που παραγγείλατε στο σπίτι μπορεί να διαφέρει από αυτό που θα πάρετε στην Ιταλία.

Χρειάζεστε βοήθεια με την παραγγελία καφέ σε μπαρ στην Ιταλία; Δείτε ιταλικά ποτά καφέ - πώς να παραγγείλετε καφέ σε ένα ιταλικό μπαρ .

Ιστορικά ιταλικά μπαρ και καφέ

Ορισμένα μπαρ ή καφενεία στην Ιταλία είναι όμορφα διακοσμημένα και μπαίνουν μέσα είναι μια ευχαρίστηση. Για παράδειγμα, το Caffe delle Carrozze στο Chiavari έχει ένα όμορφα χαραγμένο μαρμάρινο μπαρ. Έχουν επίσης ένα φανταστικό καφέ σπίτι.

Η πόλη του Τορίνο ήταν μια από τις πρώτες ιταλικές πόλεις που αγκάλιασαν τη ζωή του καφέ και υπάρχουν πολλά ιστορικά καφέ που είναι ωραίο να επισκεφτείτε.