Πού να δείτε το Bird Ακτινίδιο στη Νέα Ζηλανδία

Ακτινικά σπίτια και ιερά για να δείτε το Εθνικό πουλί της Νέας Ζηλανδίας

Το εθνικό πουλί της Νέας Ζηλανδίας, το ακτινίδιο είναι ένα μικρό, μη πτητικό και μάλλον ασυνήθιστο πουλί. Λόγω της καταστροφής του φυσικού της περιβάλλοντος από την αποδάσωση και την καταστροφή του πληθυσμού από τους θηρευτές, αυτό το νυχτερινό πουλί δεν παρατηρείται συχνά στο φυσικό περιβάλλον. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά μέρη όπου ακτινίδια μπορεί ακόμα να δει κανείς.

Τα καλύτερα μέρη είναι ειδικά 'σπίτια' που προσομοιώνουν τις σκοτεινές, υγρές συνθήκες του δάσους τη νύχτα όπου φυσικά φρενάρουν. Αξίζει να σταματήσετε σε ένα από αυτά για μια ματιά σε αυτό το συναρπαστικό πουλί.

Είναι επίσης δυνατό να βρείτε ακτινίδια στο φυσικό τους περιβάλλον σε φυσικό περιβάλλον, αν και αυτό είναι μάλλον πιο δύσκολο και προφανώς δεν είναι εγγυημένο.

Ακολουθεί μια λίστα με τα ακίνητα και τα ιεράκια όπου μπορεί κανείς να δει το ακτινίδιο. Οι περισσότεροι έχουν επίσης ενεργά προγράμματα αναπαραγωγής και εκκόλαψης και προσφέρουν πληροφορίες και περιηγήσεις για αυτό το συναρπαστικό πλάσμα. Κάντε κλικ στον επισημασμένο τίτλο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καθένα.