Ο κόλπος του ηφαιστείου

Πάρκο νερού στο Universal Orlando Coning το 2017

Όταν η Universal γεννήθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Ορλάντο το 1990, προσέφερε ένα πάρκο: Universal Studios Florida. Και αυτό ήταν. Με τα χρόνια, η Universal προσέθεσε ένα δεύτερο θεματικό πάρκο, το νησί της περιπέτειας , το εστιατόριο CityWalk, το εμπορικό κέντρο και το πάρκο ψυχαγωγίας, μια εκπληκτική συλλογή από ξενοδοχεία και άλλα χαρακτηριστικά και ανέσεις (το ελάχιστο είναι το άγρια ​​δημοφιλές Wizarding World of Harry Potter προσγειώνεται).

Το πολυσύχναστο θέρετρο θεματικών πάρκων ανταγωνίζεται τώρα τον Walt Disney World - με μια ξεκάθαρη εξαίρεση: δεν προσφέρει ένα πάρκο νερού στο ακίνητο. Αλλά πρόκειται να αλλάξει.

Η Universal Orlando ανακοίνωσε ότι ο κόλπος Volcano, ένα εξαιρετικά θεματικό υπαίθριο πάρκο νερού, θα ανοίξει το 2017. Το έδαφος έχει σπάσει το έργο. Το πάρκο θα βρίσκεται κοντά στο Cabana Bay Resort του θέρετρου .

Αυτό το πάρκο νερού θα χυθεί στις συγκινήσεις

Η Universal δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πολλά στοιχεία. Αλλά υποσχέθηκε ότι ο κόλπος Volcano θα είναι μια "εντελώς νέα εμπειρία θαλάσσιου θεματικού πάρκου" και ότι θα προσφέρει "ριζικά καινοτόμα, συναρπαστικά αξιοθέατα". Δεδομένου του ιστορικού της Universal Creative, η εσωτερική ομάδα σχεδιαστών που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των αξιοθέατων στα πάρκα (το ισοδύναμο της Walt Disney Imagineering ), θα έλεγα ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει κάτι περισσότερο από ένα κόκκο της αλήθειας στο η αυτοσυγκρασιακή διαφημιστική εκστρατεία του θέρετρου - ειδικά το "συναρπαστικό" μέρος.

Σε σύγκριση με τη Disney, οι εκδρομές της Universal είναι πιο τολμηρές και ενισχύουν τις συγκινήσεις. Τα σουβέρ, όπως το The Incredible Hulk , είναι, για παράδειγμα, στο ίδιο πρωτάθλημα με τις ακραίες μηχανές συγκινήσεις στο Cedar Point και άλλα πάρκα τρελών-τρελών. Φανταστώ ότι ο κόλπος του Ηφαίστειου θα χύσει πραγματικά τις συγκινήσεις. (Στη συνέχεια, το Blizzard Beach της Disney World διαθέτει μία από τις ψηλότερες και πιο φιλικές προς το περιβάλλον διαφάνειες νερού, το Summit Plummet .)

Στην τέχνη της ιδέας που απελευθέρωσε η Universal (δείτε την εικόνα παραπάνω), ένα τεράστιο ηφαίστειο εμφανίζεται ως το κεντρικό κομμάτι του πάρκου. Είναι δύσκολο να καθορίσετε το ύψος του ηφαιστείου από το έργο τέχνης, αλλά φαίνεται πολύ ψηλό. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να δούμε στην απόδοση, αλλά στην κορυφή της δομής, υπάρχει ένα κατάστρωμα επιφυλακή. Θα ήθελα να φανταστώ ότι είναι πιθανό μέρος της ουράς για τις ομπρέλες νερού που βρίσκονται στο πίσω μέρος του ηφαιστείου. Δεδομένου του ύψους, θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες άγρια ​​ακραίες εμπειρίες που προέκυψαν από τη σύνοδο κορυφής του ηφαιστείου. Πώς, αναρωτιέμαι, θα έφευγαν οι επισκέπτες στην κορυφή του ηφαιστείου; Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ σκάλες αναρρίχηση.

Τι είδους βόλτα με νερό είναι στο δρόμο;

Σύμφωνα με την απόδοση, φαίνεται επίσης ότι θα υπάρχει μια μεγάλη πισίνα κύματος μπροστά από το ηφαίστειο. Η διάταξη μοιάζει με την πισίνα των κυμάτων στην λιμνοθάλασσα του Typhoon της Disney World, η οποία βρίσκεται μπροστά στο Όρος Mayday. Το μόνο άλλο αξιοθέατο που είναι ορατό στην απόδοση είναι μια τσουλήθρα τριών επιβατών.

Δεδομένου ότι η Universal είχε φως στα στοιχεία μέχρι στιγμής, οποιαδήποτε άλλη εικασία σχετικά με τις βόλτες θα ήταν ακριβώς αυτή: η κερδοσκοπία. Ωστόσο, είναι πιθανό να έρχονται τα συνήθη ύποπτα πάρκα ύδατος, συμπεριλαμβανομένων των διαφανειών σώματος, ενός διαδραστικού σταθμού ποτίσματος νερού (ή δύο), και μια βόλτα με οικογενειακή σχεδία, μεταξύ άλλων.

Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν μια περιπέτεια με νερό , μια βόλτα με χοάνη, μια βόλτα με κύπελλο και ένα σέρφινγκ έλξη . Ίσως οι δημιουργικοί μάγοι της Universal θα αναπτύξουν επίσης κάποια νέα εμπειρία στο νερό που θα ενσωματώνει μέσα μαζικής ενημέρωσης ή άλλα στοιχεία αφήγησης ως υποκριτική, θεματική έλξη.

Το θέρετρο έχει ανακοινώσει ότι ο κόλπος Volcano θα περιλαμβάνει επίσης "ειρηνικές στιγμές χαλάρωσης". Με δεδομένο τα θεματικά πάρκα του στο πρόσωπό σας, υπερ-αδρεναλίνη προκαλώντας αξιοθέατα, που δεν είναι μια περιγραφή που συνδέεται γενικά με την Universal. Τα "ειρηνικά" χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ένα τεμπέλης ποταμό καθώς και μερικά υδρομασάζ. Θα μπορούσε επίσης να αναφέρεται στο θέμα του τροπικού νησιού του πάρκου και την ευκαιρία να χαλαρώσετε ανάμεσα σε πλούσια εξωραϊσμό.

Δεν υπάρχει πλέον υγρό άγριο

Παρόλο που η Universal δεν προωθεί σημαντικά τη σύνδεση, κατέχει κοντά στο Wet 'n Wild Orlando και έχει λειτουργήσει το πάρκο εδώ και πολλά χρόνια.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Volcano Bay, το θέρετρο επιβεβαίωσε ότι θα κλείσει το σεβάσμιο ακίνητο τον Δεκέμβριο του 2016.

Ανοιχτό το 1977, το Wet 'n Wild αναγνωρίζεται γενικά ότι είναι το πρώτο μεγάλης κλίμακας υδάτινο πάρκο που χτίστηκε ποτέ. (Το σύννεφο του διαμαρτυρίας, το Disney World έκανε το ντεμπούτο του River Country το 1976. Το πάρκο έκλεισε έκτοτε). Παρόλο που δεν είναι τόσο περίτεχνα όπως μερικά από τα άλλα πάρκα νερού της περιοχής, όπως το Aquatica στο SeaWorld Orlando , το Wet 'n Wild είναι ακόμα αρκετά δημοφιλής. Η Universal δεν αποκάλυψε τι σχεδιάζει να κάνει με την ιδιοκτησία αφού κλείσει το πάρκο νερού, αλλά θα μπορούσε να είναι μια περιοχή για μελλοντική επέκταση.