Καναδικά όρια ταχύτητας σε χιλιόμετρα και μίλια ανά ώρα

Γνωρίστε τα όρια ταχύτητας όταν οδηγείτε στον Καναδά

Όρια ταχύτητας στον Καναδά

Εάν είστε συνηθισμένοι να οδηγείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα όρια ταχύτητας στον Καναδά μπορεί να φαίνονται αρκετά φιλελεύθερες. Συνολικά, τα όρια ταχύτητας επιτρέπουν την ταχύτερη οδήγηση στον Καναδά από ό, τι στις ΗΠΑ

Αλλά να είστε βέβαιος να επιλύσετε τη διαφορά μεταξύ χιλιομέτρων και μιλίων πριν φτάσετε στο τιμόνι. Και γνωρίζετε επίσης ότι τα όρια ταχύτητας ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε.

Όριο ταχύτητας για διάφορους τύπους οδήγησης

Χιλιόμετρα ανά ώρα Μίλια ανά ώρα
Οδηγείτε πολύ γρήγορα. 120 km / h 75 mph
Πολλαπλών λωρίδων οδήγησης 100 kph 62 μίλια / ώρα
Οι περισσότεροι αυτοκινητόδρομοι με 2 λωρίδες εκτός πόλεων και πόλεων 80 km / h 50 μίλια / ώρα
Κύριοι δρόμοι σε αστικές και προαστιακές περιοχές 60 - 70 km / h 37 - 44 mph
Κατοικίες δρόμους 40 - 50 km / h 25 - 30 μίλια / ώρα
Σχολικές ζώνες 30 - 50 km / h 20 - 30 μίλια / ώρα

Τα όρια ταχύτητας στον Καναδά μετριούνται σε χιλιόμετρα ανά ώρα (km / h) και συνήθως σημειώνονται με πινακίδες στην άκρη του δρόμου.

Όταν δεν έχει επισημανθεί το όριο ταχύτητας, οι οδηγοί θα πρέπει να τηρούν τα όρια ταχύτητας που καθορίζονται σε επαρχιακό επίπεδο, τα οποία εμπίπτουν στα όρια που περιγράφονται στα όρια ταχύτητας στον πίνακα του Καναδά (παραπάνω).

Ελέγξτε τα σύνορα του Καναδά ή το γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων για τοπικά όρια ταχύτητας και άλλους κανονισμούς οδικής κυκλοφορίας. Επίσης, διαβάστε την Οδηγία μας για το Driving in Canada .

Οι οδηγοί από άλλες χώρες μπορεί να χρειάζονται μια διεθνή άδεια οδήγησης για να οδηγήσουν στον Καναδά εάν έχουν παραμείνει εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά γενικά μια άδεια από τη χώρα καταγωγής σας θα σας επιτρέψει να οδηγήσετε βραχυπρόθεσμα.

Άλλοι πίνακες μετρικής μετατροπής: