Επισκόπηση των νόμων πυροτεχνημάτων Λούισβιλ

Τις εβδομάδες πριν από την τέταρτη Ιουλίου, οι σκηνές ξεκινούν να ξεφυτρώνουν σε χώρους στάθμευσης σε όλη την πόλη που πωλούν πυροτεχνήματα Λούισβιλ. Αυτές οι σκηνές φέρουν μια ποικιλία από ό, τι πολλοί άνθρωποι θα θεωρούσαν πυροτεχνήματα παιδιών - σπινθήρες, κωνικές βρύσες, κλώστες και βόμβες καπνού. Και, από το 2011, τα πυροτεχνήματα (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εκρήγνυνται ή εκτοξεύονται στον αέρα) είναι νόμιμα να αγοράζουν στην πολιτεία του Κεντάκυ.

Ο νόμος του Κένεντι επιτρέπει στα άτομα να αγοράσουν "1,4 πυροτεχνήματα καταναλωτών" από το 2011.

Αυτή η ταξινόμηση περιλαμβάνει στοιχεία όπως ρωμαϊκά κεριά, πυροτεχνήματα και ρουκέτες φιαλών. Αλλά προτού τα ξεκινήσετε, ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι το τοπικό σας διάταγμα έχει αναμμένη φωτιά με τη χρήση τέτοιων πυροτεχνημάτων. Μια χούφτα τοπικές κοινότητες έχουν θέσει τους δικούς τους τοπικούς κανονισμούς για να αποθαρρύνουν αυτόν τον κρατικό νόμο.

Συμβουλές ασφάλειας πυροτεχνημάτων

Τέταρτη Ιουλίου στο Λούισβιλ

Ενδιαφέρεστε για πυροτεχνήματα για γιορτή 4 Ιουλίου ; Αν ναι, μην νομίζετε ότι πρέπει να φιλοξενήσετε το δικό σας γεγονός. Υπάρχουν πολλά μέρη για να πάτε, πράγματα που πρέπει να κάνετε, και τα πυροτεχνήματα επιδεικνύουν να απολαύσετε μέσα και γύρω από Λούισβιλ . Συχνά, αν ψάχνετε απλά για μια έκθεση πυροτεχνημάτων, μπορεί να είναι πιο χαλαρωτικό για να απολαύσετε τα φώτα του ουρανού όταν κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να αφήνουν τα πυροτεχνήματα στους επαγγελματίες, γεγονός που απομακρύνει το άγχος που περιβάλλει τα εκρηκτικά.

Thunder Over Louisville

Μπορούμε να μιλάμε για πυροτεχνήματα στη Λούισβιλ χωρίς να αναφέρουμε τον Thunder; Με τιποτα! Thunder Over Louisville είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση πυροτεχνίας στη Βόρεια Αμερική. Ο εορτασμός των πυροτεχνημάτων και των αεροπορικών εκδηλώσεων πραγματοποιείται κάθε χρόνο, κάθε Απρίλιο, και σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ Derby του Κεντάκυ, εβδομάδες πάρτι, εκθέσεις τέχνης, μπαλόνια ζεστού αέρα και άλλα, όλα κορυφώνονται με την ιπποδρομία το πρώτο Σάββατο του Μαΐου.

Εάν βρίσκεστε στη Louisville κατά τη διάρκεια του Derby Season, φροντίστε να πάρετε μια Πήγασο Pin και να συμμετάσχετε στη διασκέδαση!

Ποια ιπποδρομία είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Ντέρμπι του Κεντάκυ; Το Kentucky Derby , φυσικά !! Πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι παρακολουθούν Thunder Over Louisville κάθε χρόνο, οι όχθες του ποταμού Ohio γεμίζουν με οπαδούς, αυτό είναι ένα παράδειγμα πόσο συναρπαστική (και σημαντική) εποχή Derby βρίσκεται γύρω από το Λούισβιλ. Εάν σκέφτεστε να παρακολουθήσετε, εδώ είναι Top 5 Thunder Over Louisville Συμβουλές .

Σημείωση: Το άρθρο της Jessica Elliott επεξεργάστηκε από έναν τρέχοντα εμπειρογνώμονα. Μάιος 2016.