Το τελευταίο θέρετρο του Dick στο Excalibur Hotel Las Vegas

Αν αγαπάτε αγενείς, δυσάρεστες και αχαλίνωτες, θα αγαπήσετε τον Dick

Το Λας Βέγκας είναι ο τύπος του προορισμού διακοπών όπου οι κανόνες παίρνουν σπασμένους και οι αναστολές χάνουν, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το τελευταίο θέρετρο του Dick είναι ανοιχτό για τόσο πολύ καιρό. Ενώ το φαγητό είναι κατά μέσο όρο η ψυχαγωγία που παρέχεται από το προσωπικό και τους διακομιστές είναι πάρα πολύ μια εμπειρία που ταιριάζει στην ταινία του Λας Βέγκας. Παρακολουθήστε ένα παιχνίδι με μια μπύρα και μερικά παράπονα ή έχετε ένα γεύμα με την οικογένειά σας όπου πρέπει να εξηγήσετε τι είναι ένα χυδαίο σχόλιο στα παιδιά σας.

Τοποθεσία: Excalibur Hotel & Casino
3850 Λας Βέγκας Λεωφόρος Νότου
Las Vegas, Νεβάδα, 89109-6778

Τηλέφωνο: (702) 597-7991

Κουζίνα: μπάρμπεκιου και μεγάλα γέλια

Κρατήσεις: Δεν απαιτείται

Εύρος Τιμών: $ 10 - $ 25 ανά άτομο

Ώρες: Καθημερινά 11 π.μ. μέχρι αργά

Ενδυμασία: Πολύ περιστασιακά / άνετα

Τι είναι όπως στο τελευταίο θέρετρο του Dick

Το Dick είναι σαν εκείνο τον τόπο στον οποίο σταμάτησες όταν ταξιδεύεις σε ολόκληρη τη χώρα, θυμάσαι τον τόπο , το φαγητό ήταν αξιοπρεπές, αλλά το προσωπικό αναμονής ήταν ξεκαρδισμένο. Φανταστείτε την αγενή, εξωφρενική και πολύ κοντά σε χυδαία πράγματα που σας κάνουν να γελάσετε και θα τα βρείτε στο τελευταίο θέρετρο του Dick. Παίρνετε μεγάλα γέλια και μεγάλες μερίδες που εξυπηρετούνται από κάποιους πολύ αγενείς, εξωφρενικές και κοντά σε χυδαία άτομα. Αυτός ο τόπος είναι μια έκρηξη!

Προσοχή στα καπέλα που κάνουν για τους ανθρώπους. Στο τραπέζι μου τα καπέλα διάβασαν: «παρακαλώ καλέστε τις υπηρεσίες προστασίας των παιδιών» στον γιο μου, το καπέλο της συζύγου μου έγραψε «είναι πραγματικό και ο φίλος μου πληρώνει γι 'αυτούς» και το σύνθημά μου ήταν οριοθετικό του τι μπορεί να εκτυπωθεί σε αυτές τις σελίδες.

Η αγενής συμπεριφορά, οι συγκλονιστικές δηλώσεις και η αυθεντικότητα είναι ακριβώς αυτό που θα πάρετε και θα το λατρέψετε. Θα έχετε αρκετή διασκέδαση στο Dick's στο Excalibur.

Το φαγητό στο τελευταίο θέρετρο του Dick

Είχα το bonerz χοιρινού κρέατος και εντυπωσιάστηκα με την ιδέα αυτού του πολύ χοιρινού κρέατος σε κάτι που έμοιαζε με μια πλευρά αλλά δεν περιείχε κόκαλο.

Όταν ρώτησα τι ήταν το καλοκαίρι, καταστράφηκα. Γέλασα γι 'αυτό, γι' αυτό θα έπρεπε να είχα πολύ χρόνο. Οι μεθυσμένες γαρίδες, φλούδες και φρέσκα γαρίδες, πήγαν καλά με μια μεγάλη κούπα μιας από τις 16 μπίρες που είχαν στη βρύση. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ακριβώς ήταν η μπύρα επειδή ήταν επιλεγμένη για μένα αφού πήρα πολύ χρόνο για να την παραγγείλω. Η σύζυγός μου διέταξε τον τραβηγμένο χοίρο του Ντικ και άρεσε το νόστιμο χοιρινό κρέας ανάμεσα σε δύο κουλουράκια.

Αν δεν είστε λιπαροί, ίσως έχετε κάποιο πρόβλημα με αυτό το μέρος επειδή πρόκειται να απολαύσετε τον εαυτό σας. Μερικές φορές η διασκέδαση περιλαμβάνει την εξάλειψη της ανάγκης μέτρησης θερμίδων.

Αυτή είναι η πιο δυνατή θέση στο Λας Βέγκας για να έχετε ένα μπιφτέκι και μια μπύρα. Αν κάθεστε στο μπαρ, ολόκληρο το εστιατόριο θα φαίνεται σαν να πρόκειται να εκραγεί.