Οδήγηση από το Λας Βέγκας στο Εθνικό Πάρκο Mesa Verde

Όταν πετάτε στο Λας Βέγκας, παίρνετε μια ματιά του πουλί του αμερικανικού νοτιοδυτικού. Εσείς βλέπετε την έρημο και μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας εκεί έξω, χαμένος, αναζητώντας κατεύθυνση. Πάρτε το εύκολο, ότι το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο έχει πιθανώς ένα σύστημα GPS και οι εθνικές οδοί είναι αρκετά εύκολο να βρείτε. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να δείτε την Αμερική, το Λας Βέγκας είναι το ιδανικό μέρος για να βάλετε το περιπετειώδες ταξίδι σας.

Θα ελέγξετε στο πολυτελές ξενοδοχείο σας και στη συνέχεια ξεκινήστε μερικές μέρες εξερεύνησης.

Πιάσε έναν χάρτη, μερικά ενεργειακά μπαρ και άφθονο νερό, επειδή με τόσα πολλά Εθνικά Πάρκα για να δεις θα είναι δύσκολο να διαλέξεις μόνο ένα. Ενώ κάποια από αυτά τα πάρκα φαίνονται σαν μεγάλη απόσταση θυμηθείτε ότι θα οδηγείτε μερικά πολύ γραφικά ερημικά τοπία καθώς και μερικά αλπικά περάσματα για μερικούς από τους μακρύτερους προορισμούς. Πιάσε μια φωτογραφική μηχανή, γιατί θα πάρετε σπίτι πολλές αφύπνισης.

Εθνικό Πάρκο Mesa Verde από το Λας Βέγκας
514 μίλια - 8 ώρες οδήγησης
Οδηγίες οδήγησης μέσω των χαρτών Google

Το Εθνικό Πάρκο Mesa Verde θα σας συναρπάσει απλά επειδή πρέπει να προσπαθήσετε να καταλάβετε έναν διαφορετικό πολιτισμό και στη συνέχεια θα πρέπει να προσπαθήσετε να καταλάβετε πού πήγαν αυτοί οι άνθρωποι.

Τα ερείπια των Anasazi είναι πολύ εντυπωσιακές κατοικίες με γκρεμούς που θα σας εμπνεύσουν για να ξεπεράσετε το φόβο σας για τα ύψη. Να κοιτάξει κανείς τις χαράδρες στα ερείπια ή να σταθεί μέσα σε αυτούς τους αρχαίους πούλους είναι απλά αξιοσημείωτο.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mesa Verde National Park από τον οδηγό του About.com's National και State Parks, Lauren Himiak

Ανεβείτε τη σκάλα στο μπαλκόνι ή σέρνετε ανάμεσα σε βράχους για να φτάσετε στο Cliff Palace και θα αρχίσετε να φανταστείτε πώς ζούσαν αυτοί οι αρχαίοι άνθρωποι. Υπάρχουν πάνω από 4.000 γνωστοί αρχαιολογικοί χώροι και πάνω από 600 κατοικίες βράχων στο πάρκο

Πώς είναι η κίνηση από το Λας Βέγκας στο Εθνικό Μνημείο του Mesa Verde;
Όταν οδηγείτε στη Monument Valley και κατευθυνθείτε προς την περιοχή των τεσσάρων γωνιών του νοτιοδυτικού, θα είναι δύσκολο να μην σταματήσετε και να πάρετε πολλές φωτογραφίες. Ο τεράστιος ανοιχτός χώρος του αμερικανικού νοτιοδυτικού είναι σε πλήρη εμφάνιση καθώς οι κόκκινοι βράχοι σας περιβάλλουν και οι άνθρωποι του Ναβάχο σας καλωσορίζουν.

Πράγματα που πρέπει να δείτε Η οδήγηση από το Λας Βέγκας στο Mesa Verde National Park
Εθνικός χώρος αναψυχής Glen Canyon
Kanab, Γιούτα
Μνημείο τεσσάρων γωνιών
Monument Valley

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada