Αγορές από δέρμα στο Μπουένος Άιρες

Ένας κόσμος των δερμάτινων ειδών περιμένει στην πρωτεύουσα της Αργεντινής

Σε μια χώρα που αγαπάει το βόειο κρέας, δεν πρέπει να με εκπλήσσει ότι θα βρείτε πολλά καταστήματα που πωλούν το παραπροϊόν - δέρμα! Λίγες χώρες στον κόσμο προσφέρουν την επιλογή των δερμάτινων ειδών που διατίθενται στην Αργεντινή. Αν ψάχνετε για ποιότητα, καλά σχεδιασμένα δερμάτινα είδη, ιδιαίτερα γυναικεία παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες, λίγα μέρη νίκησαν την πρωτεύουσα της επιλογής του Μπουένος Άιρες. Πολλά καταστήματα μπορούν να προσαρμόσουν τα σακάκια και άλλα είδη για τους ενδιαφερόμενους πελάτες, γι 'αυτό ρωτήστε εάν κάτι χτυπά το μάτι σας αλλά δεν είναι στο μέγεθος ή το χρώμα σας.

Τα περισσότερα καταστήματα μπορούν να το κάνουν αυτό σε μια μέρα ή δύο, αν και για να αποφύγετε την απογοήτευση, ξεκινήστε τις αγορές σας νωρίς. Δεν θα βρείτε τις ευκαιρίες που ίσως σας είχαν πει οι φίλοι σας εάν πήγαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 στην Αργεντινή, αλλά οι τιμές παραμένουν λογικές συνολικά.

Ένα πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε ιδιαίτερα είναι η Δερμάτινη Περιοχή Street Murillo στην συνοικία Villa Crespo, που συνορεύει με το Palermo Viejo. Παρακάτω παραθέτω κάποιες θέσεις στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Murillo 666, ενός από τους μεγαλύτερους. Τα αντικείμενα συχνά γίνονται πάνω από την προθήκη, ή κοντά. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση καταστημάτων εδώ είναι το Murillo μεταξύ του Acevedo και της ελονοσίας, με ολόκληρη την περιοχή να έχει μερικές δεκάδες καταστήματα. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από δερμάτινα σακάκια μέχρι πορτοφόλια, αποσκευές, έπιπλα και πολλά άλλα. Πολλά καταστήματα ανήκουν σε Ορθόδοξους Εβραίους και θα κλείσουν νωρίς τις Παρασκευές και τα Σάββατα μαζί με τις αργίες. Κρατήστε αυτό κατά νου εάν οι διακοπές σας είναι πάνω από μία από τις Εβραϊκές διακοπές.

Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας. Ρωτήστε το ξενοδοχείο σας για τις μυριάδες άλλες επιλογές ή αναζητήστε χάρτες αγορών και φυλλάδια όπως το Go Palermo ή τη σειρά χαρτών Mapas de Buenos Aires. Τόσο η αγγλόφωνη έκδοση Buenos Aires Herald όσο και η ανεξάρτητη Αργεντινή έχουν επίσης εξαιρετικά άρθρα για τα τοπικά ψώνια.

Και φυσικά, και εμείς, όπως και τα ψώνια των ανδρών .

Οι ώρες που αναγράφονται είναι οι καλύτερες μέχρι τις γνώσεις μας, αλλά καλέστε μπροστά αν υπάρχει αμφιβολία, καθώς τα πράγματα μπορούν επίσης να αλλάξουν εποχιακά.

Beith Cuer

Εδώ θα βρείτε μια εξαιρετική επιλογή γυναικείων παλτών και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων καπέλων σε πορτοφόλια γάντια γούνας. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για τους άνδρες από μικρά αντικείμενα όπως καπέλα, πορτοφόλια και ζώνες, σε δερμάτινα μπουφάν. Το προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό. Είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ. κλειστή Κυριακή. Murillo 525 μεταξύ Μαλαμπία και Acevedo στην Villa Crespo) + 54 / 11-4854-8580. Η στάση του μετρό Malabia.

Casa Lopez

Αυτό θεωρείται από πολλούς ότι είναι μεταξύ των καλύτερων καταστημάτων δερμάτινων ειδών στο Μπουένος Άιρες. Στην Casa Lopez, θα βρείτε μια εκπληκτική ποικιλία δερμάτινων προϊόντων της Αργεντινής. Ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ. και Σάββατο και Κυριακή 10:00 π.μ. έως 6:30 μ.μ. Marcelo T. de Alvear 640 και 658 στο Calle Maipu με θέα την Plaza San Martin κοντά στο τέλος του Calle Πεζοδρομημένη ζώνη της Φλώριδας. + 54 / 11-4311-3044. Η στάση του μετρό San Martin.

Χαμπέλι

Θα βρείτε μια απολύτως πανέμορφη επιλογή γυναικείων τσαντών εδώ μαζί με τα παπούτσια. Τα περισσότερα κοστίζουν λογικά, μαζί με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από τα φερμουάρ σε ενσωματωμένα κρύσταλλα. Υπάρχει επίσης μια σειρά από χειροποίητα κοσμήματα προϊόντα εδώ επίσης.

Τα σχέδια χωρίζονται σε δύο κύριους τύπους εδώ - όμορφο και θηλυκό, σε ντόπιο σχεδιασμό εμπνευσμένο από την Αργεντινή. Υπάρχει επίσης ένας κλάδος αυτού του καταστήματος στην παταγονική πόλη του Μπαριλότσε. Ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ., Σάββατο 10:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. Calle Βενεζουέλα 1454 μεταξύ Σαν Χοσέ και Σάενζ ​​Πένα στην περιοχή του Κονγκρέσου. + 54 / 11-4384-0958. Η στάση του μετρό Saenz Pena.

El Nochero

Το El Nochero είναι ένα από τα καλύτερα μέρη αν ψάχνετε για ένα δερμάτινο δώρο για τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο που λέει την Αργεντινή σε όλο αυτό! Η υψηλότερη ποιότητα αργεντινής δερμάτινης τέχνης και craftspersonship πηγαίνει να κάνει τα πάντα, από παπούτσια μέχρι μπότες, σε ρούχα σε διακοσμητικά ασημικά όπως yerba mate cups. Ανοίξτε Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ., την Κυριακή και τις αργίες μέχρι τις 9:00 μ.μ. στο Posadas 1245 μέσα στο Patio Bullrich Mall στην Recoleta / Retiro.

+ 54 / 11-4815-3629. Δεν υπάρχουν στάσεις του μετρό.

Murillo 666

Εδώ είναι το επίκεντρο της περιοχής δέρματος Murillo Street της γειτονιάς Villa Crespo. Θα βρείτε σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να γίνει από δέρμα εδώ, από γυναικεία παλτά και αξεσουάρ σε μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ανδρικών δερμάτινων μπουφάν στη χώρα. Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να γίνει και παραγγελία. Αν και δεν μπορεί να κάνει για ένα γρήγορο αναμνηστικό, έχουν επίσης μια μεγάλη επιλογή επίπλων. Επίσημα, είναι η ίδια τιμή για πίστωση ή μετρητά, αλλά ίσως εξακολουθεί να βρίσκετε κάποια διαπραγματευτική δύναμη με μετρητά. Ανοιχτό καθημερινά από τις 9:30 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. Murillo 666 μεταξύ Acevedo και Malabia στη Villa Crespo). + 54 / 11-4856-4501. Η στάση του μετρό Malabia.

Paseo Del Cuero

Θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από παλτά και άλλα αντικείμενα για άνδρες και γυναίκες σε αυτό το κατάστημα Murillo District δερμάτινο εργοστάσιο. Έχουν επίσης δερμάτινες τσάντες αποσκευών και γυμναστικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε άλλα ταξίδια ή πίσω στο σπίτι. Σίγουρα, ένα μέρος για να διαπραγματευτεί επίσης, και παίρνουν τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες. Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:30 π.μ. έως τις 7:30 μ.μ. Murillo 624 μεταξύ Acevedo και Malabia στο Villa Crespo. + 54 / 11-4855-0079. Η στάση του μετρό Malabia.

Pasión Αργεντινής-Diseños Etnicos

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου δερμάτινα καταστήματα στο Μπουένος Άιρες. Ο Amadeo Bozzi, ο ιδιοκτήτης, επικεντρώνεται σε δερμάτινα αγαθά κυρίως για γυναίκες και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες, μαζί με μερικά είδη για το σπίτι. Σχεδόν όλα παράγονται στην Αργεντινή και είναι καλά σχεδιασμένα και καλά κατασκευασμένα. Θα βρείτε κάποια στοιχεία που έχουν τα εγγενή υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτά που είναι κατασκευασμένα από την εγγενή φυλή Wichi από την περιοχή Chaco. Το κατάστημα είναι μόνο ραντεβού, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ., και άλλες φορές. Scalabrini Ortiz 2330 μεταξύ Charcas και Guemes, + 54 / 11-4832-7993, στάση μετρό Scalabrini Ortiz

Raffaello από τον Cesar Franco

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και ασυνήθιστα σχέδια μπορούν να βρεθούν σε αυτό το κατάστημα, ένα άλλο από τα αγαπημένα μου στο Μπουένος Άιρες. Ο Cesar Franco ξεκίνησε αρχικά το σχεδιασμό για τους χορευτές τανγκό και το θέατρο, και αυτό δείχνει στα ρούχα του. Υπάρχουν πάντα από αθλητικά ρούχα μέχρι νυφικά και είναι τα συναρπαστικά δερμάτινα παλτά του, τα οποία συχνά φτιάχνονται από το να παντρευτούν δερμάτινες λωρίδες με πλούσια σχεδιασμένο ύφασμα που πραγματικά τραβάει το βλέμμα μου. Τα σχέδια έχουν αναγεννησιακή ευαισθησία σε αυτά. Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ., το Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., και κατόπιν ραντεβού. Rivadavia 2206, 1ος όροφος, Σουίτα Α στο Uriburu. + 54 / 11-4952-5277. Η στάση του μετρό Congreso.

Rossi & Caruso

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα καταστήματα δερμάτινων ειδών σε όλη την Αργεντινή, με ρίζες πίσω στο 1868. Η επίσκεψη royalty από τον βασιλιά και την βασίλισσα της Ισπανίας στον πρίγκιπα Φίλιππο έχει ψωνίσει εδώ. Θα βρείτε τα πάντα από τις σέλες έως τις μπότες. Υπάρχουν διάφοροι κλάδοι, όπως στο Galerias Pacifico Mall στην οδό Florida και Cordoba. Ανοίξτε καθημερινά από τις 9:30 έως τις 8:30 μ.μ. + 54 / 11-5555 5308. Στάση μετρό Σαν Μάρτιν.