Πέντε υπαίθρια προϊόντα για την προστασία των ταξιδιωτών από τη Zika

Ο ιός Zika εξακολουθεί να αποτελεί πηγή ανησυχίας για τους ταξιδιώτες , ιδιαίτερα εκείνους που επισκέπτονται μέρη του κόσμου όπου η νόσος είναι πλέον γνωστή ότι είναι ενεργή. Όμως, καθώς συνεχίζει να εξαπλώνεται σε άλλα μέρη του πλανήτη, η απειλή να μολυνθεί - ακόμα και σε ορισμένες περιοχές των ΗΠΑ - γίνεται πιο πραγματική. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν κάποια διαθέσιμα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν να απωθούν τα έντομα, συμπεριλαμβανομένων των κουνούπια που μεταφέρουν το Zika.

Αν θα περάσετε χρόνο έξω από το καλοκαίρι αυτό ή σχεδιάσετε να ταξιδέψετε σε προορισμό όπου το Zika είναι ένα ζήτημα, ίσως θέλετε να έχετε αυτά τα αντικείμενα στη διάθεσή σας.

Craghoppers Goddard Μακρυμάνικο T-Shirt

Η Craghoppers είναι γνωστή για την κατασκευή ενδυμάτων υψηλής ποιότητας ειδικά για ταξιδιώτες περιπέτειας . Η συλλογή Nosilife αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων που έχουν υποστεί επεξεργασία με το Insect Shield , μια ειδική επίστρωση που έχει αποδειχθεί ότι απωθεί τα σφάλματα, συμπεριλαμβανομένων των κουνούπια. Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάζεται με την National Geographic για να απελευθερώσει μια σειρά εργαλείων που φτιάχνεται για να φορεθεί σε άγριες περιπέτειες.

Το μπλουζάκι Goddard με μακρύ μανίκι είναι μέρος τόσο των γραμμών Nat Geo όσο και Nosilife, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ελαφρύ, άνετο να φορέσει και κρατά τα έντομα στον κόλπο ταυτόχρονα. Το πουκάμισο είναι επίσης εξαιρετικό στην απομάκρυνση της υγρασίας, η οποία βοηθά με τον έλεγχο της θερμοκρασίας σε ζεστά περιβάλλοντα, και μάλιστα μπλοκάρει τις υπεριώδεις ακτίνες για να προστατεύσει τον φέροντα από τον ήλιο.

Είτε ταξιδεύετε στα μισά του δρόμου σε όλη την υδρόγειο είτε ξαπλώνετε στο κατώφλι, αυτό είναι ένα πουκάμισο που θα θέλατε στην ντουλάπα σας.

Craghoppers Εσώρουχα Ασπίδα Mercier Παντελόνια

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για την ενδυμασία της Craghoppers είναι ότι είναι εξαιρετικά τεχνικά από την άποψη της απόδοσης, αλλά εξακολουθούν να καταφέρνουν να φαίνονται κομψά τόσο σε αστικές όσο και σε άγριες συνθήκες.

Τα παντελόνια ταξιδιού Mercier ταιριάζουν σε αυτή την περιγραφή σε ένα μπλουζάκι και επειδή είναι επίσης μέρος της συλλογής Nosilife, πράγμα που σημαίνει ότι προστατεύουν επίσης από τα τσιμπήματα εντόμων και το φως UV. Ελαφρύ και εξαιρετικά συσκευαστικό, αυτό είναι ένα άλλο είδος ρούχων που θα θέλετε μαζί σας στις προσωπικές σας περιπέτειες.

Κάλυψη εντόμων Craghoppers Avila II Hoody

Ο καιρός στον πιο δροσερό χώρο δεν κρατά πάντα τα κουνούπια από το δάγκωμα, γι 'αυτό είναι ωραίο να έχεις ένα ζεστό σακάκι για να τραβάς σε αυτές τις συνθήκες. Το hoody Avila II παρέχει ένα επιπλέον στρώμα για τις πιο δροσερές νύχτες, αλλά είναι επίσης επικαλυμμένο με ασπίδα έντομα για την πρόληψη κουνούπια, καθώς και κρότωνες, μύγες και ψύλλοι, από δάγκωμα. Αληθινή στην ετικέτα Nosilife, αυτό είναι ένα πουλόβερ που είναι εκπληκτικά ελαφρύ, όμορφο και ευπροσάρμοστο. Συμβαίνει επίσης να είναι πιο ζεστό από ό, τι θα περιμένατε με βάση το πάχος των υφασμάτων που χρησιμοποιούνται για να φτιάξετε το σακάκι. Αυτή είναι η τέλεια επιλογή για εκείνα τα βράδια, όταν ο καιρός είναι λίγο πιο δροσερός από τον αναμενόμενο, αλλά δεν είναι πραγματικά κρύος.

Thermacell Scout Camp Φανάρι

Το να φοράτε ενδύματα απωθητικά εντόμων δεν είναι ο μόνος τρόπος να κρατήσετε τα κουνούπια από το δάγκωμα. Η Thermacell δημιούργησε μια σειρά προϊόντων που χρησιμοποιούν μια ειδική διαδικασία για να δημιουργήσουν ένα φράγμα γύρω από το κάμπινγκ, το αίθριο ή κάποια άλλη υπαίθρια ρύθμιση που τα έντομα είναι απρόθυμα να εισέλθουν.

Το Scout Lantern είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτής της τεχνολογίας. Χρησιμοποιεί ένα φυσίγγιο βουτανίου για να θερμάνει ένα ειδικό ψάθας που αντιμετωπίζεται με απωθητικό. Στη συνέχεια, η διαδικασία δημιουργεί ζώνη 15 με 15 πόδια, η οποία είναι απαλλαγμένη από κουνούπια, μαύρες μύγες και άλλα ιπτάμενα σφάλματα. Τα χαλιά είναι καλά για έως και 12 ώρες χρόνο καύσης, με φθηνές αντικαταστάσεις διαθέσιμες. Φυσικά, το φανάρι μπορεί επίσης να στρέψει 220 λούμενους φωτός, βοηθώντας έτσι να βρεθείτε στο σκοτάδι και να αποφύγετε τα τσιμπήματα.

N'visible Patches Repellent Εντόμων

Τα N'visible patches απωθητικά εντόμων χρησιμοποιούν μια διαφορετική προσέγγιση για την αποτροπή των δαγκωμάτων από το δάγκωμα. Μπορείτε απλά να εφαρμόσετε ένα από αυτά τα μπαλώματα στο δέρμα σας και η βιταμίνη Β-1 Θειαμίνη με την οποία εγχύονται θα μεταφερθεί στο σώμα σας και στη συνέχεια θα εκκρίνεται σαν ένα μη μεταβολικό αέριο που υπερφορτώνει την αίσθηση της μυρωδιάς ενός κουνουπιού, να βρουν τη λεία τους.

Αυτός είναι ένας ασφαλής και φυσικός τρόπος για την αποφυγή των δαγκωμάτων και έτσι βοηθά τον χρήστη να αποφύγει την έκθεση στον Zika στη διαδικασία. Ένα πακέτο N'visible αξίας 10 δολαρίων περιλαμβάνει 30 μπαλώματα.

Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποφυγή τσιμπήματος σκουληκιών που θα μπορούσε ενδεχομένως να μεταφέρει το Zika ή άλλες ασθένειες. Όπως πάντα, φροντίστε να είστε κατάλληλα εξοπλισμένοι και να λαμβάνετε τα κατάλληλα μέτρα όταν επισκέπτεστε προορισμούς όπου οι ασθένειες αυτές είναι κοινές.