Προεπισκόπηση του βασιλικού κρουαζιερόπλοιου Princess

Η βασιλική πριγκίπισσα των κρουαζιέρων πριγκίπισσας ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2013 και το νέο πλοίο είχε μια πριγκίπισσα για μια θεά μητέρα - τη βασιλική της ανωτερότητα Η δούκισσα του Κέιμπριτζ ή η πριγκίπισσα Κέιτ, όπως ονομάζεται πολύ αγαπητά από τους πολλούς οπαδούς της. Η Βασιλική Πριγκίπισσα είναι μια μεγάλη - 141.000 τόνων, 1.083 πόδια μήκος, 217 πόδια υψηλή, 155 πόδια ευρύ, και φέρει 3.560 επιβάτες.

Πλεύτηκα στη Βασιλική Πριγκίπισσα το καλοκαίρι του 2014 σε ένα αξέχαστο ταξίδι στη Βαλτική και τη Βόρεια Ευρώπη .

Η Βασιλική Πριγκίπισσα είναι αδελφοποιημένο πλοίο στην Βασιλική Πριγκίπισσα .

Παρά το μέγεθος της, μπορεί να φτάσει σε 22 κόμβους. Η Βασιλική Πριγκίπισσα έχει αρκετά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:

Royal Cabins και σουίτες Princess

Η βασιλική πριγκίπισσα έχει 1.780 καμπίνες και σουίτες:

Όλες οι καμπίνες και σουίτες, εκτός από τις πολυτελείς καμπίνες των μπαλκονιών, έχουν πρόσβαση σε αναπηρικά καροτσάκια. Πενήντα από τις καμπίνες της Βασιλικής Πριγκίπισσας είναι γειτονικές.

Οι καμπίνες και οι σουίτες του Royal Princess προσφέρουν μια σειρά από ενημερωμένες λειτουργίες και αλλαγές που περιλαμβάνονται σε προτάσεις επιβατών από προηγούμενα πλοία όπως η Ruby Princess και η Emerald Princess . Μεταξύ των αλλαγών υπάρχουν μεγαλύτερα ντους με χειροκίνητα ντους, στρώματα με μαξιλάρια, επικαλυμμένα κεφαλάρια και μεγαλύτερες τηλεοπτικές οθόνες με προγραμματισμό κατά παραγγελία.

Τα χρόνια μετά την κυκλοφορία του Ruby Princess, οι ταξιδιώτες κρουαζιέρας έχουν αρχίσει να ταξιδεύουν με περισσότερα ηλεκτρικά είδη. Η πριγκίπισσα έχει τοποθετήσει τις ηλεκτρικές έξοδοι πιο μακριά από τη βασιλική πριγκίπισσα για να διευκολύνει τη φόρτιση πολλαπλών αντικειμένων και έχει τώρα μία υποδοχή 220 βολτ. Επιπλέον, έχουν ενσωματωθεί διάφορα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας στις αίθουσες εκδηλώσεων, όπως ένα πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών που ενεργοποιεί τον φωτισμό του δωματίου, καθώς και φωτιστικά LED χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

Το deluxe μπαλκόνι, μια νέα κατηγορία καμπίνας, διαθέτει έναν επιπλέον καναπέ-κρεβάτι και μερικές από τις αναβαθμισμένες ανέσεις που υπάρχουν σε ένα υπνοδωμάτιο μίνι σουίτας, συμπεριλαμβανομένων βελτιωμένων ειδών μπάνιου, μπουρνούζια βάφλας και αναβαθμισμένο πάπλωμα.

Εκτός από τις νέες γενικές ανέσεις των καμπίνων, οι μίνι σουίτες προσφέρουν τώρα διακοσμητικό φωτισμό κεντρικού φωτισμού, κουρτίνα ιδιωτικότητας μεταξύ του κρεβατιού και του καθιστικού και μαρμάρινο πάγκο.

Οι σουίτες διαθέτουν μεγαλύτερες τηλεοράσεις, δύο νιπτήρες στο μπάνιο, φωτισμό με έμφαση και ντους με επένδυση από γυαλί. Η Βασιλική Πριγκίπισσα είναι το πρώτο πλοίο Princess που διαθέτει ένα αποκλειστικό θυρωρείο lounge, μια αποκλειστική περιοχή με πρόσβαση σε υπηρεσίες πλήρους ρεσεψιόν, καθώς και ελαφριά σνακ και ποτά. Εδώ, οι επιβάτες των σουιτών έχουν αφοσιωμένο προσωπικό για να βοηθήσουν με πράγματα όπως εκδρομές στην ξηρά, εστιατόρια ειδικότητας ή κρατήσεις Lotus Spa. Χρησιμοποιείται επίσης ως ιδιωτικό σαλόνι αποβίβασης για επιβάτες.

Δείπνο στη Βασιλική Πριγκίπισσα

Το Royal Princess διαθέτει τρία κύρια τραπεζαρίες, το Allegro (το οποίο φιλοξενεί επίσης τον πίνακα του Chef's Lumiere), το Symphony και το Concerto (και τα δύο διαθέτουν τραπεζάκια που περιτριγυρίζονται από κελάρια κρασιών).

Το κρουαζιερόπλοιο διαθέτει επίσης δύο ειδικά εστιατόρια με χρέωση για το δείπνο:

Η βασιλική πριγκίπισσα έχει πολλαπλές casual χώρους εστίασης, το καθένα με διαφορετική κουζίνα και προσωπικότητα.

Horizon Court - μπουφέ και μπιστρό

Ο Buffet του Horizon Court έχει επαναπροσδιοριστεί με μια εντελώς νέα διάταξη και διπλασιάστηκε σε μέγεθος. Οι νέοι σταθμοί δράσης παρέχουν επιπλέον επιλογές για φαγητό, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών όπως η ασιατική κουζίνα, τα μεσογειακά πιάτα, η γωνία ζυμαρικών και οι στάβλοι με σαλάτες. Για τους πρώτους risers εν κινήσει, νέες επιλογές "Grab & Go" είναι διαθέσιμες, όπως και οι υγιεινές επιλογές πρωινού. Εκείνοι που αγαπούν να κοιμούνται ακόμη και να έχουν μια ειδική γωνιά πρωινού "late late risers". Στο μεσημεριανό γεύμα, μια ποικιλία νέων ζωντανών σταθμών διαθέτει μια περιφερειακή ατμόσφαιρα, συμπεριλαμβανομένης μιας ψησταριάς και της ιαπωνικής Hibachi Grill.

Το βράδυ, το Horizon Court γίνεται το Horizon Bistro, μια διαδραστική εμπειρία με θεματικές εκδηλώσεις και δείπνα ειδικότητας. Σε ορισμένες νύχτες οι επιβάτες μπορούν να βρουν μια βραζιλιάνικη churrascaria, το θέμα της Αργεντινής gaucho, το γερμανικό Beer Fest, ένα ευρωπαϊκό μπιστρό ή μια βρετανική παμπ. Οι σταθμοί ενεργειών που βρίσκονται εδώ περιλαμβάνουν μια ψησταριά, σκάλες και σκάλες, μια τακέρια και ένα μπαρ σάντουιτς.

Δύο επιλογές διασκέδασης με ειδική κουζίνα (με επιπλέον χρέωση) στεγάζονται στο Horizon Court - ένα καβούρι Shack και Fondues.

Το Horizon Court εισάγει το Ζαχαροπλαστείο Horizon Bistro. Εδώ οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν κρουασάν, γλυκά, ζεστά επιδόρπια, φρεσκοψημένα βάφλες και γαλλική φρυγανιά στο πρωινό. κλασικά και μοντέρνα επιδόρπια κατά το μεσημεριανό και το δείπνο. σάντουιτς τσαγιού, μπισκότα, επιδόρπια και βάφλες στην ώρα του τσαγιού. και ειδικά βραβεία και flambés το βράδυ.

Το Horizon Court έχει μια ειδική περιοχή μόνο για παιδιά, όπου έχουν καθίσματα που ταιριάζουν σε αυτά σε μέγεθος και διακόσμηση. Εδώ τα παιδιά μπορούν να τρώνε, να παίζουν και να κάθονται στο ειδικό τμήμα τους με την υπόλοιπη οικογένειά τους που βρίσκεται ακόμα κοντά. Ο χώρος χρησιμοποιείται επίσης από το Κέντρο Νεότητας για δραστηριότητες όπως πάρτι για πίτσα και κοινωνικές εκδηλώσεις παγωτού.

Royal Princess Lounges

Διασκέδαση στη Βασιλική Πριγκίπισσα

Οι επιβάτες της Royal Princess βρίσκουν μια ποικιλία επιλογών για να τους κρατήσουν διασκεδαστικές - κλαμπ, θέατρα, καζίνο και παραστάσεις.

Μεταξύ των χώρων που φιλοξενούνται οι βασιλιάδες Princess Royal είναι:

Spa και γυμναστήριο

Το εξελιγμένο Lotus Spa στο Royal Princess βρίσκεται ακριβώς έξω από το αίθριο, και όσοι αγαπούν μόνο τους ενήλικες, το Sanctuary και το pool, εκτιμούν τη νέα εμφάνιση αυτών των περιοχών. Επιπλέον, το μεγαλύτερο Sanctuary έχει ιδιωτικές καμπάνες προς ενοικίαση, ενώ οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ένα γκουρμέ πικνίκ.

Το Lotus Spa διαθέτει περισσότερες αίθουσες περιποίησης από οποιοδήποτε άλλο σπα Princess. Τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ιδιωτικές Couples Villas και The Enclave - μια θερμική σουίτα που είναι τριπλάσια από οποιοδήποτε υπάρχον Lotus Spa. Εδώ οι επιβάτες μπορούν να αποσυμπιέσουν απόλυτα με νέες επιλογές χαλάρωσης, όπως το Hammam (ατμόλουτρο τουρκικού στιλ), το Caldarium (ατμόλουτρο βοτάνων), το Laconium (σάουνα ξηρής θερμότητας) και την πρώτη πισίνα υδροθεραπείας της γραμμής.

Οι εγκαταστάσεις γυμναστικής του Royal Princess περιλαμβάνουν μια νέα υπαίθρια διαδρομή για τζόκινγκ και πρόσθετες ασκήσεις κυκλώματος, το Princess Sports Central πολλαπλών δραστηριοτήτων και ένα γυμναστήριο γεμάτο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό με ιδιωτικό στούντιο αεροβικής για ειδικές τάξεις.

Νεολαία και έφηβοι

Τα παιδιά απολαμβάνουν τις πολυάριθμες ειδικές δυνατότητες στο Royal Princess Cruises Princess Cruises. Το πλοίο προσφέρει εκτεταμένο χώρο για κέντρα νέων, προσθέτοντας ένα νέο επίπεδο στην εμπειρία των νέων επιβατών. Όλες οι ηλικιακές ομάδες έχουν αφιερωμένους χώρους με υπαίθριους χώρους, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου εφηβικού σαλόνι. Τα μικρά παιδιά μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στη διασκέδαση με μια ειδική περιοχή διασκέδασης μόνο για παιδιά κάτω των 3. Μερικά από τα διασκεδαστικά που οι νέοι επιβάτες βρίσκουν στο Royal Princess περιλαμβάνουν: