Επισκόπηση του InterCounty Connector του Maryland

Το InterCounty Connector της Μέρυλαντ (ICC) είναι ένας δρόμος διόδια 18 χλμ. Που συνδέει το I-370 στην κομητεία Montgomery με το I-95 στην κομητεία του Prince George, Maryland. Ο δρόμος ύψους 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ονομάζεται επίσης MD-200, στο προάστιο Maryland βόρεια της Ουάσιγκτον, DC άνοιξε το 2012. Οι μικρές πράσινες κουκίδες αυτού του χάρτη δείχνουν τις θέσεις των εξόδων του ICC.

Το ICC είναι ο πρώτος ολικός ηλεκτρονικός δρόμος διοδίων του Maryland όπου τα διόδια συλλέγονται στις ταχύτητες των εθνικών οδών χρησιμοποιώντας την τεχνολογία E-ZPass®, καθώς τα οχήματα περνούν κάτω από τις κατασκευές διοδίων.

Δεν υπάρχουν περίπτερα διόδια. Τα διόδια ποικίλλουν ανάλογα με τα υψηλότερα τέλη που χρεώνονται κατά τις ώρες αιχμής (Δευτέρα - Παρασκευή, 6 π.μ. - 9 π.μ. και 4 μ.μ. - 7 μ.μ.) και χαμηλότερα τέλη που χρεώνονται κατά τις ώρες εκτός αιχμής και τις διανυκτερεύσεις. Για να ταξιδέψει το ICC από I-370 σε οδηγούς US-1 των αυτοκινήτων και των ελαφρών φορτηγών με το E-ZPass θα πληρώσει 3,86 δολάρια κατά τις ώρες αιχμής, 2,98 δολάρια Off-Peak και 1,23 δολάρια τη διάρκεια της νύχτας. Οι οδηγοί που δεν διαθέτουν E-ZPass και ταξιδεύουν στο ICC θα αποστέλλονται μέσω λογαριασμού μέσω ταχυδρομείου και χρεώνουν το υψηλότερο επιτόκιο τηλεειδοποίησης βίντεο.

ICC (MD-200) τοποθεσίες ανταλλαγής

Πόσο χρόνο μπορείτε να αποθηκεύσετε χρησιμοποιώντας το ICC;

Η διαδρομή στο ICC εξοικονομεί χρόνο για τους χρήστες επειδή αποφεύγουν τα φανάρια και μπορούν να ταξιδεύουν με υψηλότερες ταχύτητες από ό, τι στους δρόμους που διασχίζουν το Montgomery και τις κομητείες του Πρίγκιπα Γιώργου.

Ένα ταξίδι από το Gaithersburg στο Leisure World (κοντά στη διασταύρωση της Λεωφόρου της Γεωργίας και του MD 28) μέσω τοπικών δρόμων διαρκεί έως και 23 λεπτά κατά την πρωινή ώρα αιχμής. Χρησιμοποιώντας το ICC, ένας οδηγός μπορεί να ταξιδέψει στην ίδια απόσταση σε περίπου 7 λεπτά, εξοικονομώντας 16 λεπτά. Ένα ταξίδι από το Laurel στο Gaithersburg σώζει έναν επιβάτη για περισσότερα από 30 λεπτά στο ICC.

Κατασκευή και ιστορία του ICC

Το ICC σχεδιάστηκε για περισσότερο από 50 χρόνια και ήταν ένα έντονα συζητούμενο έργο το οποίο αντιτάχθηκε από κοινοτικές ομάδες και περιβαλλοντολόγους. Διεξήχθη μελέτη για την εξέταση των μεταφορικών αναγκών της περιοχής και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της κατασκευής ενός νέου δρόμου καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών. Η μελέτη InterCounty Connector ολοκληρώθηκε από τη διοίκηση του Stateland Highway (SHA), την Αρχή Μεταφορών Maryland (MdTA) και την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αυτοκινητοδρόμων (FHWA). Η μελέτη συντονίστηκε με την κομητεία Montgomery, την κομητεία Prince George, το Συμβούλιο των Κυβερνήσεων της Μητροπολιτικής Ουάσινγκτον και την Εθνική Επιτροπή Πάρκινου και Σχεδιασμού του Maryland National Capital Park.

Ο κυβερνήτης του Μέριλαντ Robert L. Ehrlich Jr και ο εκτελεστικός της επαρχίας Montgomery Douglas M. Duncan συνέβαλαν στο να πάρουν την έγκριση για την κατασκευή του νέου δρόμου. Αναπτύσσουν στήριξη για το σχέδιο, δείχνοντας ότι η οικοδόμηση του ΔΠΔ θα δημιουργούσε ευκαιρίες απασχόλησης και θα παρέχει καλύτερη πρόσβαση στην απασχόληση στην περιοχή. Το ΔΠΔ βελτιώνει επίσης την εθνική ασφάλεια παρέχοντας μια πρόσθετη διαδρομή εκκένωσης.