Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Το Μπέρμιγχαμ είναι περίπου 120 μίλια βορειοδυτικά του Λονδίνου, ένας αυτοκινητόδρομος περίπου δυόμισι ώρες. Πάρτε το τρένο και μπορείτε να κόψετε μια ώρα μακριά από το ταξίδι αφήνοντας σας πολύ περισσότερο χρόνο για να ανακαλύψετε τι εκπληκτικό αστικό προορισμό αυτή η πόλη Midlands είναι.

Με το τρένο

Ο σταθμός Birmingham New Street, ανακατασκευασμένος και ανοιχτός στο κοινό τον Σεπτέμβριο του 2015, είναι ένας τεράστιος, φωτεινός προορισμός όπου μπορείτε να ψωνίσετε σε μερικά από τα κορυφαία καταστήματα της Βρετανίας μέχρι τις 20:00 (ο μεγαλύτερος John Lewis έξω από το Λονδίνο, για παράδειγμα) και να δειπνήσετε μέχρι τις 11π. m.

Η αναδιαμόρφωση, ο σταθμός, στο κέντρο του Μπέρμιγχαμ, παραμένει ένας σημαντικός κόμβος, που συνδέει το Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική με την Ουαλία, τα δυτικά Midlands και τα βορειοδυτικά. Υπάρχουν συχνά τρένα προς και από τους σταθμούς London Euston και London Marylebone. Τα Virgin Trains εκμεταλλεύονται την υπηρεσία από το Euston στη Birmingham New Street. Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί Chiltern τρέχουν μια ελαφρώς πιο αργή, συγκρίσιμη υπηρεσία σε κοντινό σταθμό Birmingham Moor Street. Υπάρχει μια σήραγγα πεζών μεταξύ των δύο σταθμών.

Το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 ώρα και 25 λεπτά. Σε μια από τις ιδιαιτερότητες του σιδηροδρομικού συστήματος του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι συνήθως φθηνότερο να αγοράζονται δύο εισιτήρια μονής διαδρομής απ 'ό, τι για να αγοράσετε ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής (επιστροφής). Τον Δεκέμβριο του 2016, δύο ξεχωριστά ξεχωριστά εισιτήρια κοστίζουν £ 6 το καθένα για συνολικά £ 12 (αγοράστηκαν μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα) σε σύγκριση με ένα κανονικό εισιτήριο μετ 'επιστροφής που ξεκίνησε σε περισσότερες από £ 28.

Συμβουλές ταξιδίου του Ηνωμένου Βασιλείου - Για να μειώσετε το κόστος:

  1. Αγοράστε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων και κλείστε ένα συγκεκριμένο τρένο. Ένα μονόδρομο εισιτήριο "Anytime" που αγοράσατε την ημέρα του ταξιδιού για αυτό το ταξίδι κοστίζει £ 49, ενώ ένα εισιτήριο που κρατήθηκε λίγες εβδομάδες πριν για ένα συγκεκριμένο τρένο ήταν μόνο £ 6. Μπορείτε να κάνετε κράτηση online, απευθείας με τις σιδηροδρομικές εταιρείες που εκτελούν την υπηρεσία. Η ιστοσελίδα του National Rail Inquiries θα σας καθοδηγήσει στον online πωλητή εισιτηρίων.
  2. Αποφύγετε να ταξιδεύετε σε ώρες αιχμής. Για το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ, αυτό θα ήταν μεταξύ 8πμ και 9πμ.
  3. Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιος συνδυασμός χρόνων και εισιτηρίων θα σας εξοικονομήσει περισσότερο, χρησιμοποιήστε το Finder Fare Finder της National Rail Inquiries, μια λειτουργία που αναζητά τους χαμηλότερους ναύλους. Εάν μπορείτε να είστε λίγο ευέλικτοι σχετικά με το χρόνο ταξιδιού σας, αυτό συχνά βοηθάει όταν εργάζεστε με τον εντοπισμό των ναύλων.
  4. Αν κατευθυνθείτε προς το Μπέρμιγχαμ για μια έκθεση στο NEC, χρησιμοποιήστε τον Διεθνή Σταθμό του Μπέρμιγχαμ αντί της New Street. Οι ναύλοι είναι περίπου το ίδιο.

Με λεωφορείο

Τα λεωφορεία από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ διαρκούν μεταξύ 2 ωρών 40 λεπτά και 3 ωρών 15 λεπτών. Υπάρχουν ωριαία λεωφορεία μεταξύ του Victoria Coach Station στο Λονδίνο και του κεντρικού λεωφορείου του Μπέρμιγχαμ.

Ο κανονικός ναύλος μετ 'επιστροφής (τον Δεκέμβριο του 2016) είναι περίπου £ 40 για ένα εισιτήριο ανοικτής επιστροφής - με άλλα λόγια ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής χωρίς κράτηση. Κάντε κράτηση για συγκεκριμένο χρόνο και μπορείτε να αποθηκεύσετε αρκετά. Μια προκαταβολή αγοράς, το εισιτήριο επιστροφής μπορεί να έχει για λίγα μόλις £ 4 κάθε τρόπο όταν κάνετε online κράτηση για μια συγκεκριμένη ώρα.

Με το αυτοκίνητο

Το Μπέρμιγχαμ βρίσκεται 119 μίλια βορειοδυτικά του Λονδίνου, μέσω των αυτοκινητοδρόμων Μ1 και Μ6. Χρειάζονται τουλάχιστον 2 ώρες και 30 λεπτά για να οδηγείτε όταν δεν υπάρχει κίνηση και καύσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ακριβό - πιθανώς περίπου δύο φορές αυτό που συνηθίζετε στη Βόρεια Αμερική.

Εάν είστε νέοι στην οδήγηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα ήθελα δύο φορές πριν από την αναπήδηση σε ένα αυτοκίνητο για να οδηγήσετε στο Μπέρμιγχαμ. Η θέση της πόλης στο κέντρο πολλών σημαντικών διαδρομών αυτοκινητόδρομου, καθώς και η εξέλιξη της περιοχής του στο κέντρο της πόλης στη δεκαετία του 1960 και του 1970, το καθιστούν δύσκολο να οδηγήσει - ακόμη και για τους οδηγούς του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι συνηθισμένοι να οδηγούν αριστερά . Τα τρένα ή τα λεωφορεία είναι μια καλύτερη επιλογή για τους επισκέπτες και, μόλις φτάσετε, οι τοπικές μεταφορές της πόλης είναι εξαιρετικές.