Τα καλύτερα μέρη για να ζήσουν στο Σακραμέντο

Το Σακραμέντο είναι πραγματικά διαφορετικό όσον αφορά την ακίνητη περιουσία και τους ανθρώπους που συχνά επιλέγουν να ζουν σε μια συγκεκριμένη γειτονιά. Από τη χώρα αισθάνονται Loomis στην εξέχουσα ευημερία στο Granite Bay, μπορεί μερικές φορές να αισθάνονται σαν να υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές όταν πρόκειται για την επιλογή ενός νέου σπιτιού. Όποια και αν είναι η κατάσταση της οικονομίας, αυτά τα τμήματα του Σακραμέντο παραμένουν σχετικά στο ίδιο εύρος τιμών και δημογραφικά, καθιστώντας την απόφασή σας τουλάχιστον λίγο πιο εύκολη.

Fabulous 40s

Εάν έχετε ζήσει στο Σακραμέντο για κάποιο χρονικό διάστημα, έχετε αναμφίβολα ακούσει για τις σειρές σπιτιών που βρέθηκαν μεταξύ της J Street και της Folsom Blvd στο Ανατολικό Σακραμέντο - ειδικά 40 ο -48 ος δρόμοι. Μην περιμένετε να βρείτε ένα σπίτι στην αγορά εδώ πολύ συχνά, και πραγματικά ποτέ δεν περιμένετε μια τιμή κάτω από $ 900k. Αυτά τα σπίτια είναι γεμάτα με vintage γοητεία - όλα αυτά χτίστηκαν μεταξύ της δεκαετίας του 1920 και της δεκαετίας του 1950 και περιέχουν πολλούς εύπορους κατοίκους.

Ωστόσο, αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την έντονη τιμή της αγοράς, θα έχετε πιθανώς μια μεγάλη εμπειρία που θα μετακομίσετε σε αυτή τη γειτονιά. Νεαρά τέχνασμα-ή-treaters γραμμών στους δρόμους στο αποκριές, καθώς πολλές οικογένειες καταστρέφουν τα σπίτια τους και πηγαίνουν all-out για ένα περιπλανώμενο χρόνο. Τα Χριστούγεννα είναι ένα άλλο παράδειγμα κοινότητας που βγαίνει να παίζει με περίτεχνα φωτιστικά και μια ζεστή παρουσία σε όλη την έκταση. Οι δρόμοι είναι τέλεια περιποιημένοι και έχουν την καθιερωμένη αίσθηση πολλών επιθυμία μεταξύ των παραγωγικών εκτάσεων στέγασης του Σακραμέντο.

Land Park

Το Land Park βρίσκεται κοντά στα δημοφιλή αξιοθέατα του Σακραμέντο, όπως ο ζωολογικός κήπος και το φρούριο Sutter's, και βρίσκεται μεταξύ 1-5 και Freeport Blvd και Broadway και Sutterville Road. Βρίσκεται κοντά στο πάρκο William Land, αυτά τα σπίτια είναι κυρίως παλιά αλλά όμορφα. Σε αντίθεση με τα κοντινά Fabulous 40s, οι τιμές εισόδου επιπλέουν γύρω από τα χαμηλά $ 300ks, γεγονός που καθιστά πολύ πιο λογικό για πολλές οικογένειες.

Fair Oaks Village

Ένας υπέροχος συνδυασμός μικρών και πολυτελών κατοικιών είναι αυτό που θα βρείτε στο Fair Oaks Village. Οι κάτοικοι έλκονται από τη δασική ατμόσφαιρα κοντά στον ποταμό, καθώς και τον εύκολο περίπατο σε μία από τις πιο διαφορετικές εμπορικές περιοχές του Σακραμέντο. Οι τιμές στο σπίτι κυμαίνονται από τα υψηλά $ 200 έως το $ 1M, ανάλογα με το τι ελπίζετε να μετακινηθείτε.

Loomis

Πάνω από τον Rocklin θα βρεθείτε σε αυτή την μικρή πόλη γεμάτη γοητεία της χώρας. Οι τιμές κυμαίνονται σε όλο τον χάρτη - από περίπου 210.000 δολάρια για μια μονοκατοικία 4 υπνοδωματίων σε σχεδόν 4 εκατομμύρια δολάρια για ένα αρχοντικό 5 υπνοδωματίων, 7 λουτρών. Η αληθινή κλήρωση του Loomis είναι πιθανό η θέση του "εκτός δρόμου" - θα ακούσετε γρύλους και βατράχους, θα δείτε αστέρια τη νύχτα και θα έχουν αρκετή γη σε ορισμένες περιπτώσεις για να κάνουν τα υπαίθρια όνειρα πραγματικότητα.

Τι να ψάξω

Πριν μετακομίσετε στο Sacramento (ή μετακομίζοντας σε διαφορετική περιοχή), να έχετε κατά νου τι αναζητά η οικογένειά σας. Το Σακραμέντο είναι διαβόητο με τις νέες οικογένειες που έχουν μερικές από τις καλύτερες και τις χειρότερες σχολικές συνοικίες στην Καλιφόρνια. Έχει επίσης μια αφθονία σχολών ναύλωσης . Αν είστε ηλικιωμένο ζευγάρι ή ένα άτομο, οι ανάγκες σας θα είναι προφανώς διαφορετικές - ίσως να βρεθείτε να είστε κοντά στον αμερικανικό ποταμό ή εν μέσω της ζωντανής ζωής στο κέντρο της πόλης.

Ή, μια γοητευτική εξοχική κατοικία σε στρέμματα απομόνωσης μπορεί να είναι ιδανικό σας.

Οι τιμές στο σπίτι ποικίλλουν τόσο πολύ στο Σακραμέντο και είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Επιλέξτε μια υποθήκη που είναι αρκετά λογική που μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τις διασκέδασεις και την ψυχαγωγία που έχει να προσφέρει το Σακραμέντο. Θέλετε να βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση από το Arden Fair Mall ή το Galleria; Θέλετε να έχετε άλογα, κοτόπουλα ή οποιοδήποτε άλλο είδος ζωικού κεφαλαίου; Θέλετε να ζήσετε σε μια περιφραγμένη κοινότητα όπου τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν ποδήλατα στους δρόμους ή θα προτιμούσατε μια κοινότητα συνταξιοδότησης όπου τα παιδιά δεν βλέπουν ποτέ;

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να καθορίσετε πραγματικά τι θέλετε σε ένα σπίτι. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Σακραμέντο είναι η ικανότητά του να ταιριάζει σε όλους τους διαφορετικούς τύπους ατόμων - νέους, ηλικιωμένους, μεσαίας τάξης ή καλούς.