Ο οδηγός RV σας για το Motor Speedway του Λας Βέγκας

Τι πρέπει να ξέρετε για το RVing στο Speedway του Λας Βέγκας

Αν θέλετε να λάβετε μέρος σε ένα πραγματικό αμερικανικό χόμπι, ξεχάστε το μπέιζμπολ και το RV σε μια κούρσα NASCAR. Το RVing σε αγώνες NASCAR είναι περίπου τόσο παλιά όσο το NASCAR είναι το ίδιο και τα δύο έχουν μεγαλώσει μαζί. Εάν θέλετε να RV σε ένα κομμάτι που όχι μόνο θα φροντίσει για την επισκευή NASCAR σας, αλλά θα σας παρέχει επίσης πολλές άλλες δραστηριότητες νυχτερινής διασκέδασης, θα πρέπει να δοκιμάσετε RVing να Motor Speedway του Λας Βέγκας.

Ας ρίξουμε μια σε βάθος ματιά σε αυτό το διάσημο κομμάτι του NASCAR, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας του στίβου, επιλογές για RVing στην πίστα, επιλογές για RVing σε ένα κοντινό πάρκο και συμβουλές και κόλπα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το RVing σας Las Vegas Motor Speedway εκδρομή.

Θα είστε έτοιμοι για τα φώτα των παιχνιδιών χαρτοπαικτικών λεσχών και το δρόμο των κινητήρων, όταν RV να Las Vegas Motor Speedway.

Μια σύντομη ιστορία του Speedway του Λας Βέγκας

Σε δεκαετίες σε εξέλιξη, ο Las Vegas Motor Speedway, που θα γνωρίσουν οι οπαδοί του NASCAR, άνοιξε το Σεπτέμβριο του 1996 ως διαμόρφωση τριών οβάλ διαδρομής 1,5 μιλίων. Το 2006, το κομμάτι επανασχεδιάστηκε με πιο δραματική τραπεζική κλίση για να ενθαρρύνει πιο συναρπαστικές και παράλληλες αγώνες. Επί του παρόντος, το Las Vegas Motor Speedway φιλοξενεί έναν ετήσιο αγώνα NASCAR Xfinity και έναν αγώνα σειράς NASCAR Spring Cup.

Ταξιδεύοντας στον αυτοκινητόδρομο του Λας Βέγκας

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για κατασκήνωση RV στο Las Vegas Motor Speedway, εννέα συνολικά. Έχετε επιλογές γύρω από το κομμάτι, καθώς και κλασικό κάμπινγκ RV στο πεδίο της πίστας. Υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες για τον κατάλογο όλων των επιλογών RVing, αλλά εδώ υπάρχουν μερικές βασικές πληροφορίες για το RVing στο κομμάτι.

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί χώροι κατασκήνωσης, όπως η είσοδος της πίστας καθώς και η κάμψη RV στα περίχωρα της πίστας.

Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για το parking RV στο Las Vegas Motor Speedway:

Για πλήρη καταγραφή των διαφορετικών θέσεων RV, καθώς και κανόνες και κανονισμούς για την RVing στο Motor Speedway του Λας Βέγκας, επισκεφτείτε τη σελίδα πληροφοριών RV.

RVing Κοντά στον αυτοκινητόδρομο του Λας Βέγκας

Το RVing στην πίστα δεν είναι για όλους, ειδικά με τις περισσότερες περιοχές που χρησιμοποιούνται ξηρό κάμπινγκ. Για όσους θέλουν περισσότερες ανέσεις εδώ είναι μερικά μεγάλα πάρκα RV κοντά στο Las Vegas Motor Speedway.

Έρημος RV Park

Με περίπου 226 περιοχές RV, θα βρείτε τα πάντα από τις πλήρεις συνδέσεις σε κάτι φθηνότερο εδώ στο Desert Eagle RV Park. Στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει ένα πλυντήριο, καθώς και εγκαταστάσεις για τουαλέτες για τους ταξιδιώτες. Μόλις hop, skip και άλμα από το Las Vegas Motor Speedway, θα περάσετε πάνω από $ 26 τη νύχτα ανάλογα με το πόσο άνετα θέλετε να βρίσκεστε σε αυτό το πάρκο RV. Αυτό το πάρκο προσφέρει μακροχρόνια στάθμευση και αποθήκευση RV μαζί με βραχυπρόθεσμα ενοίκια. Κάντε κράτηση νωρίς για το σαββατοκύριακο ή διακινδυνεύστε μια θέση στο πάρκο υπερχείλισης για την εξέδρα σας πριν από τη μεγάλη κούρσα.

Hitchin 'Post RV Πάρκο και μοτέλ

Το Hitchin 'Post RV Park, που βρίσκεται μόλις πέντε μίλια νότια του Σταθμού Αυτοκινήτου του Λας Βέγκας, προσφέρει σχεδόν 200 πλήρεις συνδέσμους RV που περιλαμβάνουν επίσης συνδέσεις καλωδιακής τηλεόρασης και ασύρματη πρόσβαση στο internet.

Τα μπάνια, τα ντους και οι εγκαταστάσεις πλυντηρίων είναι καινούργια και εξαιρετικά καθαρά. Το Hitchin 'Post στεγάζει επίσης πολλές άλλες παροχές και χαρακτηριστικά, όπως θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, τροφοδοσία αερίου και τρεξίματα σκυλιών. Ένα μεγάλο πάρκο RV με πολλές ανέσεις κλείνει στη δράση.

Σταθμός Κεντρικού Σταθμού RV Park

Στην καρδιά του Vegas, ο σταθμός Main Street RV Park είναι ο καλύτερος τρόπος να βρίσκεστε κοντά στην πίστα και τη λωρίδα Las Vegas για πολλή διασκέδαση. Δεν είναι πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες ως Main Street, αλλά παίρνετε ένα επίπεδο και συγκεκριμένο μαξιλάρι εξοπλισμένο με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας. Παίρνετε επίσης μπάνιο, ντους και εγκαταστάσεις πλυντηρίου για να βοηθήσετε να καθαρίσετε μετά από μια ημέρα διασκέδασης στο κομμάτι ή τη νύχτα στη λωρίδα. Ο σταθμός Main Street είναι περισσότερο για τους ενήλικες και όχι τόσο φιλικός προς την οικογένεια όσο και άλλες κοντινές επιλογές.

Συμβουλές και κόλπα για το RVing στο Motor Speedway του Λας Βέγκας

Το Las Vegas Motor Speedway προσφέρει τόσο τις συγκινήσεις των αγώνων NASCAR με τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό του ίδιου του Λας Βέγκας. Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικό ταξίδι RVing με πολλά να κάνετε, σκεφτείτε RVing για το Las Vegas Motor Speedway.