Χειμερινές διακοπές στο κράτος της Ουάσινγκτον

Τα χιονισμένα βουνά και τα δάση της πολιτείας της Ουάσιγκτον κάνουν μια φανταστική χειμωνιάτικη παιδική χαρά, όπου οπαδοί χειμερινών σπορ όπως χιονοπέδιλα, σκανδιναβικές σκι και χιονοστιβάδες θα βρουν μονοπάτια σε όλη την πολιτεία, όλα μέσα σε μία ή δύο ώρες με το αυτοκίνητο σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ουάσινγκτον και τις πόλεις.

Ειδικότερα, οι περιοχές ακριβώς ανατολικά των βουνών Cascade είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικές κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς προσφέρουν στους επισκέπτες τόνους φρέσκου χιονιού και άφθονο φως του ήλιου και υπάρχουν ακόμη και πολλές μεγάλες χριστουγεννιάτικες πόλεις στο κράτος, τι ακολουθείτε.

Όποια και αν είναι αυτό που σας προσελκύει στον βορειοδυτικό Ειρηνικό αυτό το χειμώνα, η πολιτεία της Ουάσιγκτον έχει πολλά να προσφέρει στους τουρίστες και τους κατοίκους όσο για τις χειμερινές δραστηριότητες και τις αποδράσεις. Εξερευνήστε την παρακάτω λίστα και ξεκινήστε να προγραμματίζετε τις χειμερινές σας διακοπές σήμερα - θα θελήσετε να κάνετε κράτηση νωρίς για μερικά από τα θέρετρα και τα καταλύματα καθώς ο χώρος γεμίζει γρήγορα κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης περιόδου σκι.