Τι να κάνετε και να δείτε κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας στο Λονδίνο

Μια διαδρομή για τους πρώτους επισκέπτες στο Λονδίνο

Αυτό το άρθρο υποβλήθηκε από την Rachel Coyne .

Είτε κατευθυνθείτε στο Λονδίνο για την ιστορία, τα μουσεία ή το θέατρο , ένα ταξίδι στο Λονδίνο θα πρέπει να είναι σε λίστα ακόμη και για τους πιο σπάνιους ταξιδιώτες. Ο φίλος μου και εγώ βρήκαμε μία εβδομάδα για να είμαστε πολύ καλός χρόνος για να ελέγξουμε πολλά από τα τυπικά τουριστικά σημεία, καθώς και μερικές τοποθεσίες προσωπικών ενδιαφερόντων που βρίσκονται εκτός παραδοσιακού μονοπατιού.

Πριν ταξιδέψετε στο Λονδίνο για μια εβδομάδα, βεβαιωθείτε ότι έχετε φροντίσει μερικά πράγματα:

Ημέρα 1: Άφιξη στο Λονδίνο

Φτάσαμε πολύ νωρίς για να ελέγξουμε στο ξενοδοχείο μας, αλλά από τότε που μέναμε κοντά στο Hyde Park και ήταν ασυνήθιστα ζεστό για τις αρχές Οκτωβρίου, ήταν η τέλεια ευκαιρία να περπατήσετε μέσα στο πανέμορφο πάρκο. Το πάρκο είναι τεράστιο, οπότε κάντε ένα σχέδιο για να δείτε μερικά από τα σημεία κλειδιά του όπως το παλάτι του Kensington , το Round Pond (όπου υπάρχουν χήνες και κύκνοι που περιμένουν να τροφοδοτηθούν), οι ιταλικές βρύσες, η πηγή Princess Diana Memorial και η Peter Pan άγαλμα , που ανατέθηκε από τον συντάκτη JM

Μπάρι.

Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να φροντίσετε τα πράγματα όπως να πάρετε μετρητά από ένα ΑΤΜ ή να ανταλλάξετε νόμισμα , να πάρετε μια κάρτα Oyster για να οδηγήσετε τον σωλήνα (σίγουρα ο ευκολότερος τρόπος να ξεφύγετε από την πόλη) και να εξερευνήσετε την περιοχή που μένετε σε.

Μετά το δείπνο σε ένα εστιατόριο κοντά στο ξενοδοχείο, κατευθυνθήκαμε προς το ξενοδοχείο Grosvenor κοντά στο σταθμό Βικτώρια, όπου είχαμε προσχωρήσει σε μια περιήγηση με τον Jack The Ripper.

Η περιοδεία μας μας πέρασε από το κάπως ελκυστικό East End του Λονδίνου, όπου ο ξεναγός μας μας οδήγησε κατά μήκος του μονοπατιού όπου βρέθηκαν τα θύματα του Jack the Ripper το 1888 και μας πλήρωσε για τις διάφορες θεωρίες για τα ακόμα αβάσιμα εγκλήματα. Η περιοδεία περιελάμβανε επίσης μια νυχτερινή κρουαζιέρα κατά μήκος του ποταμού Τάμεση και μια βόλτα με λεωφορείο που δείχνει κάποιες άλλες ελαφρώς μακάβριες τοποθεσίες, όπως το νοσοκομείο όπου ζούσε ο ελέφαντας και η πλάκα όπου βασανίστηκε και σκοτώθηκε ο Γουίλιαμ Γουάλας (γνωστός και ως Braveheart).

Δεύτερη μέρα: Hop-On, Hop-Off Tour

Για τη δεύτερη μέρα που πέρασα την ημέρα περνούσαμε γύρω από την πόλη σε ένα από αυτά τα διώροφα λεωφορεία για μια ολοήμερη επίσκεψη hop-off. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείτε όλα τα βασικά σημεία του Λονδίνου όπως το Παλάτι του Μπάκιγχαμ , την πλατεία Τραφάλγκαρ , το Μπιγκ Μπεν, τα σπίτια του Κοινοβουλίου , το Αβαείο του Γουέστμινστερ , το London Eye και τις πολλές γέφυρες που διασχίζουν τον ποταμό Τάμεση. Φροντίστε να σημειώσετε οποιεσδήποτε στάσεις θέλετε να επιστρέψετε και να επισκεφθείτε ξανά αργότερα την εβδομάδα.

Τελειώσαμε την ημέρα με δείπνο στο Pub Sherlock Holmes , κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ , η οποία διαθέτει ένα διακοσμημένο καθιστικό εμπνευσμένο από το γραφείο του ντετέκτιβ όπως περιγράφεται στα μυθιστορήματα και διάφορα βιβλία του Sherlock Holmes. Ένα must-see για όλους τους οπαδούς του Sir Arthur Conan Doyle.

Ημέρα Τρίτη: Οδικό Ταξίδι!

Ενώ δεν υπάρχει έλλειψη πράγματα για να δείτε και να κάνετε στο Λονδίνο, υπάρχουν μερικά αρκετά δροσερά σημεία ακριβώς έξω από το Λονδίνο θέλαμε να ελέγξουμε έξω. Έτσι επιβιβάσαμε ένα λεωφορείο για μια ολοήμερη ξενάγηση στο Κάστρο του Windsor, στο Stonehenge και στο Bath.

Στο δρόμο προς το Windsor Castle περνούσαμε δίπλα στο ιπποδρόμιο του Ascot, όπου βρισκόταν ένα από τα αγαπημένα χόμπι της Βασίλισσας. Το κάστρο Windsor είναι επίσημη κατοικία της βασίλισσας, αλλά χτίστηκε αρχικά ως φρούριο για να κρατήσει τους εισβολείς έξω. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στα State Apartments και να δείτε διάφορους θησαυρούς από τη Βασιλική Συλλογή. Επίσης σε θέαμα είναι το σπίτι κούκλες της Βασίλισσας Μαρίας, ένα μικροσκοπικό ρεπλίκα εργασίας ενός τμήματος του κάστρου.

Μετά από περίπου μια ώρα οδήγησης φτάσαμε στο Stonehenge, το οποίο είναι κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά.

Καθώς περπατούσαμε στην περίμετρο των λίθων, ακούσαμε μια ακουστική περιήγηση που μας είπε για τις διάφορες θεωρίες σχετικά με την προέλευση του Stonehenge, από το να χτίσουμε από τους Druids να πέσουν από τον ουρανό από τον ίδιο τον Διάβολο.

Ο τελευταίος σταθμός της ημέρας ήταν η Bath, όπου περιηγούσαμε στα Ρωμαϊκά Λουτρά και στην ίδια την πόλη του Bath. Μετά από δύο ώρες οδήγησης πίσω στο Λονδίνο, φτάσαμε στο ξενοδοχείο μας αργά το βράδυ και εξαντληθεί από μια πολύ πλήρη ημέρα τουρισμού.

4η μέρα: Ο Πύργος του Λονδίνου και τα καταστήματα

Μια πρωινή ξενάγηση στον Πύργο του Λονδίνου πήρε μερικές ώρες και πήραμε να δούμε πού φυλακίστηκαν και τελικά εκτελέστηκαν τόσα πολλά σημαντικά πρόσωπα. Τα κοσμήματα Crown είναι επίσης επίδειξη και γίνονται για μια ωραία περισπασμό μετά από να μάθουν για μερικές από τις πιο grislier ιστορίες για τον Πύργο. Φροντίστε να συμμετάσχετε σε μία από τις ξεναγήσεις Yeoman Warder, που αναχωρούν κάθε μισή ώρα (για να καλέσετε τον οδηγό μας ως "χαρακτήρα" θα είναι μια υποτίμηση).

Το απόγευμα δαπανώνται τα ψώνια σε μερικές από τις γνωστές, και βεβαίως τουριστικές, εμπορικές περιοχές, όπως το Portobello Market , το πολυκατάστημα Harrods και το Piccadilly Circus. Ελέγξαμε επίσης έναν προσωρινό Δρ. Ποιο εκθέματα στο Earl's Court, που συνέβη στην πόλη την ίδια στιγμή που ήμασταν. Αφού δεν είχα δει ποτέ την εκπομπή, ήμουν σε λίγη απώλεια, αλλά ο φίλος μου (ένας πραγματικός ανεμιστήρας) το βρήκε «τυχαίο αλλά διασκεδαστικό».

Δείτε τις ημέρες πέντε και έξι στην επόμενη σελίδα ...

Δείτε την Άλλο στην προηγούμενη σελίδα ...

Ημέρα Πέντε: Νότια Τράπεζα

Γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν θα ακούσαμε το τέλος του αν πήγαμε στο Λονδίνο και δεν είχαμε ελέγξει τουλάχιστον ένα μουσείο του Λονδίνου, κατευθυνθήκαμε στην Εθνική Πινακοθήκη στην πλατεία Τραφάλγκαρ (η είσοδος είναι ελεύθερη!). Το μουσείο είναι απέραντο και χρειάζεται λίγες ώρες για να εξερευνήσετε, αλλά αξίζει τον κόπο ακόμη και για τον πιο περιστασιακό εραστή της τέχνης. Με καλλιτέχνες όπως ο Rembrandt, ο Van Gogh, ο Seurat, ο Degas και ο Monet, ο καθένας είναι υποχρεωμένος να βρει κάτι που τον ενδιαφέρει.

Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς τη Νότια Τράπεζα για ένα ταξίδι στο Eye of London. Το ίδιο το ταξίδι ήταν κάπως αντικλιματικό, καθώς δεν υπάρχει κάποιο ηχητικό σχόλιο για να το συνοδεύει (και πρέπει να μοιραστείτε το pod σας με δυνητικά ενοχλητικούς ξένους), αλλά η σαφής και ηλιόλουστη μέρα εδόθη σε μερικές φανταστικές φωτογραφίες της πόλης. Στη συνέχεια περπατήσαμε κατά μήκος του South Walk Walk , κατευθυνόμενοι προς το Θέατρο Globe του Σαίξπηρ. Το Walk περνάει δίπλα στον ποταμό Τάμεση και μας πέρασε από τα αξιοθέατα όπως το Ενυδρείο του Λονδίνου, το Jubilee Gardens , το Royal Festival Hall , το Εθνικό Θέατρο , το Tate Modern και διάφορες γέφυρες, όπως η Γέφυρα της Γης και η γέφυρα Waterloo . Υπάρχει επίσης μια πληθώρα πωλητών δρόμου, καλλιτέχνες του δρόμου και εστιατόρια κατά μήκος του δρόμου για να σας κρατήσει διασκεδαστικό και καλά τροφοδοτημένο.

Μετά τον περίπατό μας ξεναγήσαμε στο Θέατρο Globe του Σαίξπηρ (ένα ρεπλίκα, αφού το αρχικό κατεδαφίστηκε πριν από λίγο καιρό). Υπάρχουν αρκετές οθόνες στο χέρι για να διασκεδάσουν κάθε λογοτεχνικό geeks, συμπεριλαμβανομένων των κοστουμιών και των ειδικών εφέ που χρησιμοποιούνται κατά τις παραστάσεις του χρόνου του Σαίξπηρ.

Υπάρχει επίσης ξεναγήσεις στο ίδιο το θέατρο, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε το πώς ήταν να δείτε ένα από τα έργα του Σαίξπηρ και να είστε ευγνώμονες που τα θέατρα προσφέρουν τώρα πολυθρόνες. Στη συνέχεια περιορίσαμε την ημέρα με ένα πραγματικό θέατρο με τη συμμετοχή ενός από τα μουσικά είδη του West End.

Ημέρα έξι: Βιβλιοθήκη, τσάι και περισσότερα ψώνια

Ξεκινήσαμε την τελευταία ολόκληρη μέρα στο Λονδίνο στη Βρετανική Βιβλιοθήκη, όπου υπάρχει ένα δωμάτιο γεμάτο λογοτεχνικούς θησαυρούς στην οθόνη (εκτός από, επίσης, πολλά βιβλία). Από πίσω από υαλοπίνακες μπορείτε να δείτε το αρχικό folio του Σαίξπηρ, το Magna Carta, το γραφείο του Jane Austen, πρωτότυπα χειρογράφημα μουσικής από καλλιτέχνες όπως ο Μότσαρτ, ο Ravel και οι Beatles και πρωτότυπα συγγράμματα από τους συγγραφείς Lewis Carroll, Charlotte Bronte και Sylvia Plath. Υπάρχουν επίσης προσωρινές εμφανίσεις στο λόμπι της βιβλιοθήκης, όπου μπορούσαμε να ελέγξουμε την ιστορία του θεάτρου Old Vic.

Βρίσκοντας το δρόμο μας προς την Οξφόρδη, που είναι ένας παράδεισος αγοραστή και προσφέρει τα πάντα από καταστήματα υψηλής ποιότητας, αποκλειστικά βρετανικά καταστήματα (όπως το Marks & Spencer και Top Shop) και τουριστικά καταστήματα αναμνηστικών. Το τέλος της οδού της Οξφόρδης (ή η αρχή, ανάλογα με το πού ξεκινάτε) συναντά το Hyde Park, το οποίο περπάτησα κατευθυνόμενο προς το δυτικό άκρο του πάρκου για να απολαύσετε απογευματινό τσάι στο Orangery στο Kensington Palace .

Το απογευματινό τσάι με θέα στους χλοοτάπητες του Kensington Palace ήταν ένας όμορφος και χαλαρωτικός τρόπος για να τελειώσει μια πολύ πολυάσχολη εβδομάδα που περιόδει στο Λονδίνο.

Τίποτα δεν μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για μια μακρά πτήση σαν ένα χαλαρό απόγευμα σε ένα παλάτι!

Δείτε επίσης: πριν επισκεφθείτε το Λονδίνο για πρώτη φορά .