Εβδομάδα Εστιατόρια της Νέας Υόρκης 101

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό έξω κατά την Εβδομάδα Εστιατόριο

Η Εβδομάδα Εστιατορίων είναι μια εκδήλωση δύο φορές την εβδομάδα, όπου τα επιλεγμένα εστιατόρια της Νέας Υόρκης προσφέρουν μειωμένα μεσημεριανά γεύματα ή μενού. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσετε εστιατόρια που μπορεί να είναι τακτικά έξω από τον προϋπολογισμό σας, ή απλώς να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό στυλ κουζίνας.

Παρόλο που οι τιμές μειώνονται, μπορείτε να περιμένετε την ίδια ευγενική εξυπηρέτηση και μια ποικιλία από στοιχεία υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Εστιατορίων, όπως θα κάνατε οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου.

Η Εβδομάδα Εστιατορίου της Νέας Υόρκης πραγματοποιείται σε λίγες εβδομάδες τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Ενώ οι ακριβείς ημερομηνίες αλλάζουν κάθε χρόνο, η χειμερινή Εβδομάδα Εστιατορίων πραγματοποιείται συνήθως στα τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου και η Εβδομάδα Εστιατορίου το καλοκαίρι είναι συνήθως στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου.

Συμμετέχοντα εστιατόρια

Τα εστιατόρια που επιλέγουν να είναι μέρος αυτής της εκδήλωσης αλλάζουν κάθε φορά που έρχεται γύρω από το Εστιατόριο. Ο κατάλογος των εστιατορίων που συμμετέχουν συνήθως ενημερώνεται περίπου πέντε ή έξι εβδομάδες πριν από την εκδήλωση, όταν η επιλογή των κορυφαίων σημείων είναι η αρχή της φρενίτιδας κράτησης. Οι προηγούμενοι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν φημισμένα εστιατόρια όπως το ABC Kitchen, το Tavern on the Green και το Park Avenue Φθινόπωρο / Χειμώνα / Άνοιξη / Καλοκαίρι.

Τα καλύτερα εστιατόρια που επισκέπτονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του εστιατορίου

Με τόσα πολλά, υψηλής ποιότητας, φημισμένα εστιατόρια που συμμετέχουν κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από το εστιατόριο που θα επιλέξετε, δεν θα απογοητευτείτε. Τούτου λεχθέντος, η λίστα των εστιατορίων μπορεί να είναι συντριπτική, οπότε εδώ είναι ένας κατάλογος οδηγών που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το εστιατόριο που είναι κατάλληλο για εσάς και το κόμμα σας:

Πόσο κοστίζει η εβδομάδα του εστιατορίου;

Οι τιμές για την Εβδομάδα Εστιατορίων αλλάζουν συνεχώς, καθώς τα περιστρεφόμενα εστιατόρια, αλλά οι πιο ενημερωμένες τιμές από την Καλοκαιρινή Εβδομάδα Εστιατορίων 2017 καθορίστηκαν στα 29 δολάρια για ένα μεσημεριανό γεύμα 3 πιάτων και 42 δολάρια για ένα βραβείο 3 πιάτων - Δείπνο επιδιόρθωσης.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν συμμετέχουν όλα τα εστιατόρια που προσφέρουν την Εβδομάδα Εστιατορίου για γεύμα και δείπνο. Η λίστα των εστιατορίων δείχνει ποια γεύματα προσφέρονται, αλλά βεβαιωθείτε ότι επιβεβαιώνετε όταν κάνετε την κράτησή σας και αναφέρετε ότι σας ενδιαφέρει το μενού Εβδομάδα Εστιατορίου.

Πώς μπορώ να έχω την καλύτερη εμπειρία Εβδομάδας Εστιατορίου;

Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κρατήσεις όσο το δυνατόν νωρίτερα και είστε ρεαλιστές στις προσδοκίες σας. Το ABC Kitchen, το Morimoto και τα εστιατόρια του Jean Georges γεμίζουν σχεδόν αμέσως, οπότε ακόμα και με σωστό προγραμματισμό μπορεί να καταλήξετε να απογοητεύεστε αν δεν εξασφαλίζετε κρατήσεις στην πρώτη σας επιλογή. Είναι σημαντικό να έχετε έτοιμη μια λίστα με αντίγραφα ασφαλείας αφού δοκιμάσετε τα πιο δημοφιλή μέρη, μπορείτε να μετακινήσετε τη λίστα σας μέχρι να βρείτε μια αντίστοιχη κράτηση.

Η εμπειρία του Εστιατόριο Week ποικίλλει δραματικά από χρόνο σε χρόνο, καθώς και από εστιατόριο σε εστιατόριο. Για ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, δείτε αυτόν τον λεπτομερή λογαριασμό της τραπεζαρίας κατά την Εβδομάδα Εστιατορίων στο Gramercy Tavern.