Θαυμάσιοι τρόποι να γιορτάσουμε την Ημέρα της Μητέρας στο Μιλγουόκι

Είτε είστε εσείς η μαμά είτε επιθυμείτε να τιμήσετε τη δική σας μητέρα ή σύζυγο, κάθε χρόνο, όταν η Ημέρα της Μητέρας κυλάει, υπάρχει μια ευκαιρία για τις γυναίκες να χαϊδεύονται. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Ημέρα της Μητέρας γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Φέτος οι διακοπές είναι την Κυριακή 13 Μαΐου 2018. Αντί για μια μέρα σπα μόνο για τη μαμά, εδώ είναι δραστηριότητες που όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει, γεφυρώνοντας τις γενιές σε μια αξέχαστη στιγμή.

Είτε θέλετε να κάψετε κάποια αδρεναλίνη, να καθίσετε σε ένα φανταχτερό brunch, είτε να εγκατασταθείτε για μια ταινία ή ένα ταξίδι στο ζωολογικό κήπο, το Milwaukee προσφέρει ποικιλία για όλα τα είδη ενδιαφέροντος. Αυτή η Ημέρα της Μητέρας είναι μια ημέρα Σαββατοκύριακου και συχνά συνοδεύεται από τις πρώτες υποδείξεις της άνοιξης παρέχει μεγάλη ευελιξία σε τι να κάνει. Σκεφτείτε τις δραστηριότητες που η οικογένειά σας ήδη επιθυμεί να κάνει μαζί, αλλά εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε μια νέα συστροφή σε αυτές. Όσο κρατάτε τη μαμά στο επίκεντρο της σχέσης, θα είναι ευτυχής!

Πάρτε μαμά έξω για Brunch-και μια επίσκεψη στο Μουσείο ή Κρουαζιέρα

Αρκετά σημεία στο Milwaukee ανοίγουν τις πόρτες τους μόνο για το brunch της Μητέρας. Αυτό περιλαμβάνει το Μουσείο Τέχνης του Μιλγουόκι, όπου το brunch κοστίζει 75 δολάρια ανά άτομο (δωρεάν για παιδιά έξι και κάτω) και φιλοξενείται στις 10:30 π.μ. και 12:30 μ.μ. στην ηλιόλουστη αίθουσα Windhover στο Pavilion Quadracci, με θέα Λίμνη Μίσιγκαν. (Μια μαμά παίρνει μια ελεύθερη μιμόζα.) Σε ένα άλλο μουσείο-Harley-Davidson Museum, στη νότια πλευρά της πόλης, το Bar & Restaurant MOTOR διοργανώνει το brunch της Ημέρας της Μητέρας.

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 2 το βράδυ. Το κόστος του brunch περιλαμβάνει δωρεάν είσοδο στο μουσείο. Και τα οκτώ από τα εστιατόρια Bartolotta σερβίρουν brunch την Ημέρα της Μητέρας, από το Λιμάνι στη λίμνη μέχρι το gastropub ναύλο που συνδυάζεται με κοκτέιλ στο δωμάτιο Rumpus. Τα στοιχεία είναι εδώ.

Προχωρώντας λίγο χρόνο στο νερό; Το Edelweiss, το οποίο ταξιδεύει με καραβάκια στο κέντρο του Μιλγουόκι σε ζεστές μέρες, προσφέρει μια κρουαζιέρα για δύο σαράντα μέρες Champagne Brunch (54,95 δολάρια για ενήλικες, 27,48 δολάρια για παιδιά). Οι κρατήσεις είναι για τις 10 π.μ. Φυσικά, προσφέρονται φλάουτα της σαμπάνιας, αλλά είναι και οι bagels και lox, η γαλλική φρυγανιά φρυγανιά, οι λαχανικά frittata και άλλα, που καλύπτονται από το ανάποδα κέικ ανανά.

Απολαύστε μια αστική πεζοπορία

Αν και μέρη όπως το Kettle Morraine και τα κρατικά πάρκα του Wisconsin παίρνουν όλη τη δόξα, υπάρχουν πολλά αστικά σημεία πεζοπορίας που μπορούν να απολαύσουν οι Milwaukeeans χάρη σε ένα ζωντανό σύστημα νοσοκομείων. Αυτό περιλαμβάνει το Lake Park 138 στρεμμάτων, στην ανατολική πλευρά του Milwaukee, με θέα στη λίμνη του Μίτσιγκαν και έναν ιστορικό φάρο (North Point Lighthouse). και το πάρκο Menomonee Riverway στο Wauwatosa, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δυτικά της γραμμής της πόλης του Μιλγουόκι. Το Humboldt Park στη γειτονιά Milwaukee's View προσφέρει χαρακτηριστικά όπως παιδική χαρά, παγκάκια πάρκων, γυμναστήριο, λίμνη, κιόσκι, γήπεδο μπέιζμπολ και γήπεδα τένις. Έχουν μερικούς αθλητικούς φίλους στο fam? Μην διστάσετε να παίξετε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου pickup καθώς υπάρχει άφθονος χώρος. Στο Fox Point κατά μήκος της λίμνης του Μίτσιγκαν, το Schlitz Aububon Nature Center είναι μια προστατευόμενη περιοχή 185 στρεμμάτων με 6 μίλια μονοπάτια πεζοπορίας, έναν πύργο παρατήρησης με εκπληκτική θέα και ένα κέντρο φύσης που σκάβει βαθύτερα στην οικολογία της περιοχής.

Επισκεφθείτε τον ζωολογικό κήπο του Milwaukee County

Την Ημέρα της Μητέρας, όλες οι μητέρες έχουν ελεύθερη είσοδο στο ζωολογικό κήπο του Milwaukee County. Σε τέλεια πίσσα με τις διακοπές, το εκθετήριο MOM, το οποίο σημαίνει "Missing Orangutan Mothers," εκπαιδεύει τους Bornean οραγγουτάνους. Οι υπόλοιπες οικογένειες χρειάζονται μόνο 15,50 δολάρια για ενήλικες, 12,50 δολάρια για παιδιά (ηλικίας 3 έως 12 ετών) και 14,50 δολάρια για ηλικιωμένους. Εάν ζείτε στο County Milwaukee, φέρτε το αναγνωριστικό σας επειδή θα εξοικονομήσετε $ 1,75 από την είσοδο.

Δες μια ταινία

Το Milwaukee δεν έχει έλλειψη κινηματογραφικών αιθουσών, είτε πρόκειται για ιστορικά θέατρα όπως το θέατρο Downer και το Oriental Theatre, είτε στην East Side του Milwaukee, είτε στην αλυσίδα Theatre Marcus, με τοποθεσίες στο Milwaukee καθώς και σε προάστια όπως το Oak Creek και το Menomonee Falls. Το Avalon Theatre, στη συνοικία Bay View του Milwaukee, προσφέρει υπηρεσία γευμάτων, όπως και το Fox Bay Cinema Grill στο Whitefish Bay.

Ξεκινήστε τη συνήθεια του σόδα και του ποπ κορν σας με ένα πλήρες γεύμα ενώ βλέπετε μια κίνηση.

Μύριζε τα Λουλούδια

Οι Βοτανικοί Κήποι Boerner στις γωνιές Hales ανοίγει για κάθε εποχή στα μέσα Απριλίου, καθιστώντας την μια τέλεια δραστηριότητα της Ημέρας της Μητέρας. Το κόστος εισόδου για ενήλικες είναι $ 6.50 και $ 4.50 για παιδιά ηλικίας έξι έως 17 ετών (ηλικιωμένοι πληρώνουν $ 5). Ενώ τα τριαντάφυλλα δεν θα είναι ακόμα σε άνθιση, πολλά φυτά και λουλούδια είναι.