Οι επιλογές προτίμησης του Amtrak

Μάθετε για τις διάφορες κατηγορίες ναύλων που είναι διαθέσιμες στο Amtrak

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει το τμήμα της αεροπορικής βιομηχανίας και διαχωρίζουμε την πολιτική εισιτηρίων και τελών, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες τώρα πληρώνουν για τα πάντα, από τα pretzels μέχρι τις τσάντες μεταφοράς. Ευτυχώς, δεν έχει πάρει τόσο κακό όταν πρόκειται για ταξίδια κατάρτισης. Όμως, οι επιχειρηματίες που ταξιδεύουν σε ένα ταξίδι με το τρένο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Amtrak προσφέρει μια σειρά από διαφορετικές επιλογές ναύλων. Είναι καλύτερο να τα καταλάβετε πριν κλείσετε ένα ταξίδι με το τρένο στο Amtrak.

Amtrak επιλογές φαγητού

Η Amtrak παρέχει τώρα τρία διαφορετικά επίπεδα ναύλων για τα τρένα τους. Οι κατηγορίες μπορούν να έχουν διαφορετικούς κανόνες, περιορισμούς και πολιτικές επιστροφής χρημάτων, οπότε είναι καλό να δώσουμε προσοχή.

Τα τρία επίπεδα του Amtrak είναι Saver, Value και Flexible.

Το ναύλο της Amtrak Saver είναι το φθηνότερο. Οι ναύλοι Saver είναι συνήθως προχωρημένα εισιτήρια αγοράς 14 ημερών, εισιτήρια μόνο για ιστό, πωλήσεις φλας ή άλλες μειωμένες τιμές. Σε αντίθεση με τους άλλους ναύλους της Amtrak, οι ναύλοι Saver δεν επιστρέφονται (οπότε βεβαιωθείτε ότι θέλετε να πάρετε το ταξίδι!). Ωστόσο, οι ναύλοι Saver μπορούν να ακυρωθούν (ΠΡΙΝ το τρένο αναχωρήσει) και θα εκδοθεί πίστωση για μελλοντικά ταξίδια μέσω του συστήματος eVoucher της Amtrak. Οι ναύλοι Saver διατίθενται μόνο σε ορισμένα τρένα και ορισμένες διαδρομές.

Οι ναύλοι αξίας της Amtrak είναι ένα βήμα προόδου από τους ναύλους Saver. Είναι πιο ευέλικτο και είναι πλήρως επιστρέψιμο. Οι ναύλοι αξίας μπορούν να επιστραφούν για πλήρη επιστροφή 24 ώρες πριν την αναχώρηση. Αν είστε εντός των 24 ωρών πριν από την αναχώρηση, εξακολουθούν να επιστρέφονται, αλλά με ένα τέλος επιστροφής 10%.

Οι επιβάτες μπορούν επίσης να έχουν την επιστροφή που εκδίδεται ως πίστωση eVoucher αν θέλουν, για χρήση σε μελλοντικά ταξίδια Amtrak. Οι ναύλοι αξίας διατίθενται σε όλες τις διαδρομές της Amtrak. Σημείωση: εάν δεν ακυρωθεί ένας ναύλος αξίας πριν από ένα ταξίδι, χάθηκε ολόκληρο το ποσό. Χρησιμοποιήστε το, ακυρώστε το ή χάστε το!

Οι ευέλικτοι ναύλοι της Amtrak είναι στην κορυφή της γραμμής.

Είναι πλήρως επιστρέψιμο οποιαδήποτε στιγμή πριν από ένα ταξίδι, χωρίς καμία χρέωση επιστροφής ή ποινή. Οι επιστροφές μπορούν να εκδοθούν πίσω σε πιστωτικές κάρτες ή να κρατηθούν ως πίστωση σε σύστημα ηλεκτρονικών κουπονιών. Οι ευέλικτοι ναύλοι διατίθενται σε πολλές διαδρομές.

Είναι επίσης χρήσιμο να σημειωθεί ότι η Amtrak προσφέρει Premium Service σε ορισμένες διαδρομές, όπως η Business Class First Class ή η μη-Acela business class. Η υπηρεσία Premium είναι επιπλέον του βασικού ναύλου και οι πολιτικές επιστροφής βασίζονται στην υπηρεσία.

Ίσως θελήσετε επίσης να ελέγξετε τους κανόνες αποσκευών της Amtrak πριν από ένα ταξίδι επαγγελματικού ταξιδιού.

Συμβουλές για επαγγελματίες ταξιδιώτες για Amtrak Travel