Γαλλικές γυμνές παραλίες και θέρετρα Naturist

Θέλετε να πάτε γυμνός σε μια παραλία; Ή είστε γυμνιστής και θέλετε ολόκληρη την εμπειρία των αγορών, του κολύμβησης και της τραπεζαρίας χωρίς τα ρούχα σας;

Η Ισπανία μπορεί να είναι η πιο δημοφιλής χώρα στις ευρωπαϊκές έρευνες για τις γυμνές παραλίες κολύμβησης, αλλά αναμφισβήτητα, η Γαλλία, με τη μακρύτερη παράδοση, διαθέτει τα καλύτερα έξυπνα και κομψά κέντρα γυμναστικής. Και η Γαλλία έχει την ακτογραμμή και τον καιρό. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μερικά από τα πιο δημοφιλή γυμνά κέντρα του κόσμου βρίσκονται στη νότια Γαλλία.

Είναι όλα καλά οργανωμένα επίσης, οπότε μην ανησυχείτε αν είστε λίγο νευρικοί για να αποτολμήσετε σε αυτά τα γυμνιστικά καταφύγια. Η γαλλική ομοσπονδία του Naturism αναγνωρίζει επισήμως και ελέγχει τα πολλά γυμνιστικά κάμπινγκ ενώ οι επίσημες οργανώσεις νεολαίας κάνουν το ίδιο.

Θα βρείτε επίσης πολλές γυμνές παραλίες στη Γαλλία. Σε όλο το μήκος της ακτογραμμής σε καθορισμένες γυμνές παραλίες καθώς και σε απομονωμένες περιοχές και στα μικρά νησιά μακριά από την ηπειρωτική χώρα, οι άνθρωποι απογυμνώνουν εντελώς. Επομένως, μην εκπλαγείτε όταν ψάχνετε για το μικρό σας παράδεισο.

Πού να πάτε

Υπάρχουν δύο περιοχές που είναι οι καλύτερες για τα γυμνιστικά θέρετρα και τις παραλίες γυμνιστών, την ακτή του Ατλαντικού στα δυτικά της Γαλλίας και το Languedoc Roussillon στην αφρώδη Μεσόγειο.

Η ακτή του Ατλαντικού

Αν σας αρέσει η αίσθηση της σερφάρετε στο γυμνό δέρμα σας, τότε κάντε το δρόμο σας στα θέρετρα κατά μήκος της ακτής του Ατλαντικού .

Τα γυμνιστικά θέρετρα τρέχουν κατά μήκος της έκτασης της Gironde ανάμεσα στο στόμιο του ποταμού Gironde, πέρα ​​από το Bay d'Arcachon και κάτω προς το γοητευτικό θέρετρο του Biarritz .

Είναι μια πανέμορφη περιοχή τεράστιων πευκοδάση, με την πρωτεύουσα πόλη του Μπορντό . Το Bordeaux έχει ανακαινιστεί τα τελευταία χρόνια. σήμερα είναι μια από τις δημοφιλέστερες πόλεις της Γαλλίας. Έτσι, υπάρχουν πολλά αξιοθέατα αν μπορείτε να αντέξετε να χωριστούν από το μικρό σας λιμάνι ανάμεσα στα δέντρα γλυκών μυρωδιών ή την πετσέτα σας στις ένδοξες παραλίες.

Υπάρχουν τέσσερα γνωστά θέρετρα γυμναστικής κατά μήκος αυτής της τεράστιας έκτασης αμμώδεις παραλίες, που σχεδόν ισοδυναμεί με ένα μεγάλο γυμνό θέρετρο. Οι χώροι που θα δοκιμάσετε είναι το Montalivet όπου ιδρύθηκε το πρώτο κτίριο γυμναστικής στον κόσμο, στο Grayan-l'Hôpital, το Le Porge και το Vieille Saint Girons. Όλα τα θέρετρα είναι φιλικά προς την οικογένεια, καλά οργανωμένα και οργανωμένα και με αρκετές εγκαταστάσεις, ώστε να μην χρειαστεί να βάλετε μια βελονιά, εκτός αν επιλέξετε, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Ο μεσογειακός

Το Languedoc-Roussillon είναι μια άλλη υπέροχη περιοχή για γυμνές παραλίες και θέρετρα γυμναστικής. Όπως η δυτική ακτή της Γαλλίας, ο καιρός είναι υπέροχος και το τοπίο είναι όμορφο.

Η ακτή περνάει από το Μονπελιέ κατά το Narbonne μέχρι το Περπινιάν . Στο νότιο τμήμα, υπάρχουν αρκετά κέντρα γυμναστικής νοτίως του μικρού θέρετρου Leucate. Σε μια στενή λωρίδα γης, προς τα δυτικά, βλέπουν στην πεντακάθαρη Μεσόγειο. ανατολικά προς την τεράστια λιμνοθάλασσα. Αυτά είναι φιλικά προς την οικογένεια θέρετρα, με κανένα από τα πιο ερωτικά φόρεμα και την αίσθηση του πιο διάσημου γυμναστήριο θέρετρο όλων, Cap d'Agde.

Village Naturiste Αφροδίτη
Βρίσκεται μόλις 22 μίλια βόρεια του Perpignan, αυτό είναι ένα φιλικό προς την οικογένεια θέρετρο φυσικών. Είναι ήσυχο (δεν υπάρχουν ντίσκο τη νύχτα) και έχει καλή διαμονή σε καμπίνα.

Υπάρχει ένας υπέροχος μεσογειακός κήπος, καθώς και πολλές αθλητικές δραστηριότητες από τένις έως windsurfing και έχει τη δική του μαρίνα.

Cap d'Agde

Το Cap d'Agde βρίσκεται σε μια μικρή γέφυρα γης δυτικά του Beziers και νότια του Μονπελιέ. Είναι το πιο γνωστό γυμνιστικό θέρετρο στη Γαλλία, ενδεχομένως στην Ευρώπη. Είναι μεγάλο, με ένα ολόκληρο χωριό όπου μπορείτε να ψωνίζετε γυμνά, να χρησιμοποιείτε την τράπεζα χωρίς να έχετε ρούχα και να πάτε στον γυμνό τρόπο ζωής μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να είναι πιο ριψοκίνδυνο και ερωτικό από τα άλλα πιο ήσυχα θέρετρα και είναι περισσότερο προσανατολισμένο στους ενήλικες. Υπάρχει επίσης μια καλή παραλία στον κόλπο. Το όλο θέρετρο είναι πολύ καλά οργανωμένο και καλή διασκέδαση και πολλοί άνθρωποι επιστρέφουν χρόνο με το χρόνο.

Μπορείτε επίσης να μείνετε στο Hotel Eve , το μοναδικό ξενοδοχείο στο θέρετρο. Έχει ανακαινιστεί και αν και είναι μόνο ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων, τώρα είναι έξυπνο και άνετο.

Ile de Levant

Περαιτέρω, γύρω από την ακτή πέρα ​​από τη Μασσαλία , θα συναντήσετε το μικρό Ile de Levant. Ακριβώς κοντά στην Τουλόν, αυτό είναι μέρος της ομάδας νησιών που ονομάζεται Iles d'Hyères. Το πρώτο γυμνιστικό χωριό ιδρύθηκε εδώ, το 1930. Σήμερα είναι ένα ήσυχο μικρό νησί με την Plage des Grottes που έχει οριστεί ως γυμνή παραλία όπου πρέπει να βγάλετε τα ρούχα σας.

Σαν Τρόπεζ

Δεν μπορείτε να μιλήσετε για γυμνό στη Μεσόγειο χωρίς την αναφορά του Αγ. Tropez και την περίφημη πλατεία της Ταϊτής. Έγινε διάσημος, και περίφημος, τη δεκαετία του 1960 από τον Brigitte Bardot, ο St. Tropez έγινε γρήγορα ο χώρος που έπαιζε όλα. Μπορεί να έχει ξεπεραστεί από άλλα μέρη, αλλά εξακολουθεί να έχει πολύ glitz και αίγλη. Και τι συμβαίνει με αυτό;

Δείτε τον οδηγό Sunlovers 'Naturist France.