Μουσείο Ιστορίας του Μιζούρι στο Δασικό Πάρκο

Μάθετε περισσότερα για το παρελθόν της διασκέδασης του St. Louis, διαδραστικές εκθέσεις

Όταν ψάχνετε για ελεύθερα πράγματα να κάνετε στο St. Louis, Forest Park είναι το μέρος για να πάτε. Το πάρκο φιλοξενεί πολλά από τα κορυφαία αξιοθέατα του Σαιντ Λούις όπως το Μουσείο Ιστορίας του Μιζούρι. Το μουσείο είναι γεμάτο με εκθέματα για το παρελθόν και το παρόν του Σαιντ Λούις. Καλωσορίζει επίσης ειδικά εκθέματα και φιλοξενεί δωρεάν ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους. Εδώ είναι ένας γρήγορος οδηγός για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επόμενη επίσκεψή σας.

Τοποθεσία και Ώρες

Το Μουσείο Ιστορίας του Μιζούρι βρίσκεται κατά μήκος της βόρειας πλευράς του Δασικού Πάρκου στη διασταύρωση των Lindell και DeBaliviere.

Το μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., με εκτεταμένες ώρες την Τρίτη μέχρι τις 8 μ.μ. Το μουσείο κλείνει στις Ημέρες των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Εκθέματα και Γκαλερί

Μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος του Μουσείου Ιστορίας του Μιζούρι είναι στην πρώιμη ιστορία του Σαιντ Λούις και του Μιζούρι. Υπάρχει μια συνεχής έκθεση για την Παγκόσμια Έκθεση του 1904 και μια άλλη για τις αλλαγές που έκανε ο Σαιντ Λούις τα τελευταία 200 χρόνια. Κάθε χρόνο, το μουσείο φέρνει επίσης αρκετά βραχυπρόθεσμα εκθέματα που επικεντρώνονται σε μια ποικιλία θεμάτων από τον εμφύλιο πόλεμο μέχρι τους θησαυρούς της Native American. Μερικά από τα ειδικά εκθέματα έχουν ένα τέλος εισόδου.

Δωρεάν Ειδικά Γεγονότα

Τα εκθέματα είναι η κύρια εστίαση, αλλά δεν είναι τα μόνα πράγματα που βλέπουν και κάνουν. Το μουσείο φιλοξενεί μια σειρά ελεύθερων εκδηλώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς είναι οι συναυλίες Twilight Τρίτη την άνοιξη και το φθινόπωρο, καθώς και οι δωρεάν ταινίες στις Ημέρες Οικογενειακού Κινηματογράφου το χειμώνα.

Υπάρχουν επίσης εβδομαδιαίες δωρεάν διαλέξεις, συνομιλίες γκαλερί και αφήγηση ιστοριών. Για το τρέχον πρόγραμμα, δείτε το ηλεκτρονικό ημερολόγιο του μουσείου.

Δειπνήστε στο Bixby's

Το εστιατόριο του μουσείου, το Bixby, έχει γίνει ο ίδιος ο προορισμός. Το Bixby's είναι γνωστό για το κυριακάτικο brunch του και για τη χρήση τοπικών τροφίμων όπως τα λουκάνικα G & W και τα τυριά αιγών της Baetje Farm για να δημιουργήσουν το μενού του.

Το Bixby's είναι ανοιχτό για Δευτέρα έως Σάββατο για μεσημεριανό γεύμα από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και την Κυριακή για brunch από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Κέντρο Βιβλιοθήκης και Έρευνας

Εκείνοι που ενδιαφέρονται για τη γονιολογία μπορούν να βρουν πληθώρα πληροφοριών στο Κέντρο Βιβλιοθήκης και Ερευνών του Μουσείου. Το κέντρο διαθέτει την πιο εκτενή συλλογή αρχείων, αρχείων και φωτογραφιών της περιοχής που τεκμηριώνουν την ιστορία του St. Louis, το κράτος του Μισσούρι και την περιοχή του ποταμού Μισισιπή.

Το Κέντρο Βιβλιοθήκης και Έρευνας βρίσκεται κοντά στο Μουσείο Ιστορίας στη λεωφόρο Skinker 225 South, στη δυτική πλευρά του Δασικού Πάρκου. Το κέντρο είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Παρασκευή από το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 5 το βράδυ