Πώς να αποκτήσετε άδεια οδήγησης εάν είστε νέος κάτοικος της Βόρειας Καρολίνας

Έχετε 60 ημέρες για να λάβετε άδεια στο κράτος

Η μετακίνηση σε ένα νέο κράτος μπορεί να είναι μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει μια νέα δουλειά, ένα νέο σπίτι, νέους φίλους και νέα μέρη για να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε. Η Βόρεια Καρολίνα έχει τεράστια έκκληση, με τα μεγάλα βουνά καπνού, τις εξωτερικές τράπεζες και τον αστικό ενθουσιασμό των περιοχών Charlotte και Raleigh. Αλλά η κίνηση έχει το μειονέκτημα της, και ένα από αυτά τα αρνητικά ζητήματα πρέπει να πάρει μια νέα άδεια οδήγησης. Εδώ είναι το εσωτερικό κοκαλιάρικο για το πώς να το κάνουμε αυτό όσο πιο ανώδυνα γίνεται στη Βόρεια Καρολίνα.

Οι νέοι κάτοικοι έχουν 60 ημέρες για να υποβάλουν αίτηση για άδεια οδήγησης στη Βόρεια Καρολίνα. Οι άδειες στη Βόρεια Καρολίνα ισχύουν για πέντε έως οκτώ χρόνια ανάλογα με την ηλικία σας. Όσοι είναι 18 έως 65 παίρνουν άδεια που είναι καλή για οκτώ χρόνια. εκείνοι των 66 ετών και άνω έχουν άδεια πέντε ετών. Οι νέοι οδηγοί κάτω των 18 ετών διαθέτουν άδεια με κλιμάκιο με προσωρινές άδειες.

Απόδειξη με έγγραφα

Εάν είστε νέος κάτοικος ηλικίας 18 ετών και άνω και υποβάλλετε αίτηση για πρώτη φορά για άδεια οδήγησης της Βόρειας Καρολίνας, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα έγγραφα:

Απαιτούμενες δοκιμές

Ο καθένας πρέπει να κάνει τέσσερις δοκιμές για να πάρει μια νέα άδεια οδήγησης στη Βόρεια Καρολίνα. Είναι:

Δεδομένου ότι είστε νέος κάτοικος, μελετώντας τους κανόνες και τους νόμους της Βόρειας Καρολίνας προτού υποβάλετε αίτηση για την άδεια είναι μια καλή ιδέα. Ελέγξτε το Εγχειρίδιο του Οδηγού και τις ερωτήσεις του δείγματος για να είστε έτοιμοι για τις δοκιμές.

Λήψη της άδειας

Αφού υποβάλετε την απαιτούμενη τεκμηρίωση και περάσετε τις δοκιμές, βρίσκεστε στο σπίτι. Η φωτογραφία σας θα ληφθεί και θα σας χρεωθούν τα κατάλληλα τέλη. Η πληρωμή για συναλλαγές σε γραφεία του Τμήματος Μηχανοκίνητων Οχημάτων μπορεί να γίνει με μετρητά ή με εντολή πληρωμής ή με προσωπικές επιταγές, Visa, MasterCard και Discover πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Η Βόρεια Καρολίνα εκδίδει άδειες οδήγησης από μια κεντρική τοποθεσία στο Raleigh και θα λάβετε προσωρινή άδεια ενώ περιμένετε να φτάσετε στο ταχυδρομείο η άδειά σας.