Δείτε το φαλακρό αετό στο Masters of the Sky στο Αλτον

Κάθε χειμώνα στην περιοχή St. Louis, θα βρείτε διάφορες εκδηλώσεις που γιορτάζουν φαλακρούς αετούς. Τα μεγαλοπρεπή πουλιά συρρέουν στον κρύο ποταμό Μισισιπή, αναζητώντας φαγητό. Οι πόλεις κατά μήκος του Great River Road προσφέρουν μερικά από τα καλύτερα σημεία της περιοχής για να παρακολουθήσουν αετό. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα μέρη για εκδηλώσεις φαύλου αετού, όπως οι Masters of the Sky στο Εθνικό Μουσείο μεγάλων ποταμών στο Alton του Illinois.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

Οι κύριοι του ουρανού διοργανώνονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας του Προέδρου.

Το 2017, είναι το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και η Κυριακή 19 Φεβρουαρίου από τις 9 π.μ. έως τις 5 το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το Παγκόσμιο Ιερό Πτηνών φέρνει μερικά από τα φαλακρά αετό, κουκουβάγιες, γεράκια και άλλα αρπακτικά πουλιά στο Εθνικό Μουσείο Μεγάλων Ποταμών . Μπορείτε να πάρετε μια προσεκτική εμφάνιση των πτηνών και να μάθετε τα πάντα για την ετήσια μετανάστευσή τους στην περιοχή St. Louis. Τα ζώα αποτελούν μέρος διαμαρτυριών τριών ωρών που πραγματοποιούνται στις 11 π.μ., 1 μ.μ. και 3 μ.μ., κάθε μέρα.

Τα καθίσματα για κάθε επίδειξη περιορίζονται σε 200 άτομα. Τα εισιτήρια είναι $ 5 για ενήλικες και $ 3 για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. Τα παιδιά τριών και νεότερων που μπορούν να καθίσουν στην αγκαλιά ενός γονέα παίρνουν δωρεάν. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα για online αγορές από τις αρχές Ιανουαρίου. Η γενική είσοδος στο μουσείο είναι επίσης δωρεάν.

Μην χάσετε την Κλειδαριές και την Περιήγηση Dam

Ενώ βρίσκεστε στο Masters of the Sky , μην χάσετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στο Melvin Price Locks and Dam ακριβώς δίπλα.

Θα δείτε πώς λειτουργεί το φράγμα για να διατηρηθεί η κυκλοφορία φορτηγίδων που κινείται κατά μήκος του ποταμού Μισισιπή. Η μεγάλη δομή είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα καθώς καλύπτει το νερό. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε φαλακρούς αετούς στην άγρια ​​φύση, καθώς ανεβαίνουν στον αέρα και σκαρφαλώνουν για να αρπάξουν τα ψάρια. Για ακόμα καλύτερη θέα, μην ξεχάσετε να φέρετε τα κιάλια σας.

Περισσότερα στο Μουσείο

Το Εθνικό Μουσείο των Μεγάλων Ποταμών είναι ένα από τα 15 καλύτερα αξιοθέατα στην περιοχή St. Louis . Έχει πάνω από 20 εκπαιδευτικά και διαδραστικά εκθέματα για τη ζωή κατά τη διάρκεια των ετών στον ποταμό Μισισιπή. Μπορείτε να δοκιμάσετε το χέρι σας στο τιμόνι μια φορτηγίδα και να μάθετε πώς τα αγαθά μεταφέρονται κατά μήκος του ποταμού. Πολλά από τα εκθέματα του μουσείου επικεντρώνονται στην ιστορία και την πολιτισμική σημασία του ποταμού στη δυτική επέκταση των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Εθνικό Μουσείο των Μεγάλων Ποταμών βρίσκεται στο # 2 Locks and Dam Way στο Alton, Illinois . Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ., εκτός από τις μεγάλες αργίες, όπως η ημέρα των ευχαριστιών, η παραμονή των Χριστουγέννων, η ημέρα των Χριστουγέννων, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η Πρωτοχρονιά. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ιστοσελίδα του μουσείου.