Όπως φαίνεται στην οθόνη: Bridget Jones Movie Locations

Ακολουθήστε τα βήματα της Bridget Jones σε μια ταινία του Λονδίνου

Ενώ οι σχέσεις του Bridget με τους άνδρες, τα μπουκάλια και τα τσιγάρα μπορεί να αλλάζουν σε καθημερινή βάση, υπάρχει μια αξιόπιστη σταθερά στη ζωή του: το Λονδίνο. Η πόλη παρέχει ένα σκηνικό για τις απογοητευτικές αποδράσεις του singleton, από τις ρομαντικές συναντήσεις της στην επική σταδιοδρομία της αποτυγχάνει. Έχουμε στρογγυλοποιήσει μια σειρά από τοποθεσίες ταινιών Bridget Jones στο Λονδίνο, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα αυτής της αξιαγάπητης λογοτεχνικής ηρωίδας.

Στην τοποθεσία: Μωρό του Bridget Jones

Το διαμέρισμα του Μπρίτζετ: Η ταβέρνα σφαιρών, Αγορά του χωριού

Το εικονικό μαξιλάρι της Bridget εμφανίζεται και στις τρεις ταινίες, αλλά παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μωρό του Bridget Jones, από την αρχική σκηνή έως τη στιγμή που πηγαίνει στην εργασία. Βρίσκεται πάνω από την Ταβέρνα Globe στην αγορά Borough, μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες αγορές τροφίμων της πόλης. Η ταβέρνα υποβλήθηκε σε μια μεγάλη ανακαίνιση το 2015 και είναι τώρα ένα πλούσιο gastropub που σερβίρει μπύρα βιοτεχνίας και κλασικά βρετανικά σνακ μπαρ, όπως τα αυγά σκωτσέζικου και τα λουκάνικα.

Ο Μπρίτζετ λέει στον Μάρκ Ντάρτς τα Νέα: Ο Ξενώνας του Λίνκολν

Η Bridget παραδίδει όλες τις σημαντικές ειδήσεις για το μωρό στον Mark Darcy, ενώ εργάζεται στα δικηγορικά γραφεία του στο Inns of Court κοντά στο Holborn. Βγείτε πίσω στο χρόνο και εξερευνήστε τον μυστικό κόσμο του νόμιμου Λονδίνου με μια βόλτα γύρω από τα Inns του 13ου αιώνα και προσέξτε το γραφείο όπου ο Charles Dickens εργάστηκε στην ηλικία των 15 ετών.

Κεφαλαιακές τάξεις: Κέντρο Υδατοκαλλιέργειας του Λονδίνου

Η Μπρίτζετ και οι δύο άντρες της ζωής της προετοιμάζονται για την άφιξη του μωρού της με προγεννητικά μαθήματα στο Κέντρο Υδατοκαλλιέργειας του Λονδίνου. Αυτό το συγκρότημα πισίνας σχεδιασμένο για Zaha Hadid χρησιμοποιήθηκε για όλες τις εκδηλώσεις κολύμβησης και καταδύσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Προβολές πάνω από το Λονδίνο: Greenwich Park

Η Μπρίτσετ ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της στον μπαμπά της και τα καταφέρνει με τον καλύτερο φίλο Shazza πάνω από σάντουιτς στο Greenwich Park. Από την κορυφή αυτού του Royal Park στο νότιο Λονδίνο, οι απόψεις τείνουν από το O2 Arena μέχρι τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Στην τοποθεσία: Bridget Jones: Η άκρη του λόγου

Η σκηνή έναρξης: Primrose Hill

Η συνέχεια ξεκινάει με την Bridget να φαντάζει να κοιμάται στο Primrose Hill με τον Mark Darcy σε μια παρωδία του Sound of Music. Είναι σίγουρα αξίζει να πεζοπορία μέχρι την κορυφή του λόφου στη βόρεια πλευρά του Regent's Park, καθώς οι απόψεις είναι θεαματικές. Πακετάρετε ένα πικ-νικ και παραμείνετε πάνω από τα βλέμματα του ορίζοντα. Ο ZSL London Zoo και οι πολυσύχναστες αγορές του Camden βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Η διάσημη σκηνή πάλης: Κήποι του Κένσινγκτον

Ο Mark Darcy και η συνεχιζόμενη διαμάχη του Daniel Cleaver συνεχίζονται με μια πάλη σε γη στους Κήπους του Κένσινγκτον. Η φιλονικία ξεκινάει έξω από την Serpentine Gallery και τελειώνει με έναν επικό αγώνα νερού στα σιντριβάνια του Ιταλικού Κήπου. Το βασιλικό πάρκο των 265 στρεμμάτων είναι επίσης το παλάτι του Kensington, το Albert Memorial και το άγαλμα Peter Pan .

Εσώρουχα Αγορές: Rigby & Peller, Mayfair

Η Bridget σφίγγει σε ένα κορσέ σε αυτό το πολυτελές κατάστημα εσωρούχων στην οδό Conduit Street στο Mayfair. Το Rigby & Peller ιδρύθηκε το 1939 και είναι το επίσημο κορσέδες της Βασίλισσας από το 1960.

Ενώ βρίσκεστε στην περιοχή, εξερευνήστε μπουτίκ σχεδιαστών της Mayfair και χαλαρά μπαρ και εστιατόρια.

Το κουίζ που έτυχε εσφαλμένης: Μεσαίος ναός

Το Middle Temple είναι ένα από τα τέσσερα αρχαία Inns of Court του Λονδίνου και παρέχει ένα κατάλληλο σκηνικό για το Ετήσιο Κουβεντινό Κουβεντινό Κουίζ στο οποίο ο Μπρίτζετ καρφώνει το γύρο της ποπ κουλτούρας αλλά δεν απαντά στη νικήτρια ερώτηση σχετικά με τη Μαντόνα. Το εκπληκτικό κτίριο επέζησε από τη Μεγάλη Φωτιά του Λονδίνου και τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους. Μη μέλη μπορούν να απολαύσουν το μεσημεριανό τους γεύμα στην Αίθουσα Ελισαβετίας κατά τις εργάσιμες ημέρες κατά τη διάρκεια της νομικής περιόδου, αλλά τα τραπέζια πρέπει να κρατηθούν εκ των προτέρων.

Στην τοποθεσία: Το ημερολόγιο του Bridget Jones

Η άλλη διάσημη σκηνή πάλης: Bedales of Borough

Αυτό το κατάστημα κρασιού και μπαρ χαρακτηρίστηκε ως το ελληνικό εστιατόριο στο οποίο οι Daniel Cleaver και Mark Darcy μπαίνουν σε μια μάχη πάνω από το Bridget και καταλήγουν να αγωνίζονται τόσο μέσα όσο και έξω στο δρόμο.

Σταματήστε για ένα ποτήρι κρασί από ένα εντυπωσιακό μενού που διαθέτει μπουκάλια από όλο τον κόσμο. Επίσης χρησιμεύει για να μοιράζονται τα πιάτα με τηγανητό και τυρί.

Η ζωντανή εκπομπή του Bridget: Βασιλικά Δικαστήρια Δικαιοσύνης

Στεγάζοντας το High Court και το Court of Appeal, αυτό το γοτθικό αριστούργημα στο Strand παρείχε το σκηνικό για την αποτυχημένη προσπάθεια της Bridget να καλύψει μια νομική ακρόαση κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκπομπής για το Sit Up Britain. Οι περιηγήσεις είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο, αλλά πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Η εκκίνηση του βιβλίου του Bridget: Το ICA

Η Μπρίτζετ παραδίδει μια οδυνηρά αδέξια ομιλία στο ξεκίνημα του βιβλίου της «Kafka's Motorbike» στο Ινστιτούτο Σύγχρονων Τεχνών στο The Mall. Καλύτερα γνωστό ως The ICA, αυτό το κέντρο πολιτιστικών τεχνών πρωτοπορεί στην ριζοσπαστική τέχνη και φιλοξενεί τακτικές εκθέσεις, διαλέξεις, συναυλίες, ταινίες και εκδηλώσεις αργά το βράδυ. Η ημέρα συμμετοχής κοστίζει μόλις £ 1 και περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλες τις εκθέσεις.