Να φτάσετε στο Brooklyn από το αεροδρόμιο JFK

Από τις καμπίνες στις δημόσιες συγκοινωνίες

Προφανώς, εάν έχετε ένα smartphone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία εφαρμογών για να φτάσετε στο JFK, συμπεριλαμβανομένων των Uber και Lyft. Αν δεν είστε οπαδός της μεταφοράς με βάση τις εφαρμογές, μπορείτε να περιηγηθείτε από το Μπρούκλιν στο Διεθνές Αεροδρόμιο JFK και από το Διεθνές Αεροδρόμιο JFK στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

1. Καμπίνες και υπηρεσίες αυτοκινήτων

Μπορείτε να καλέσετε μια υπηρεσία αυτοκινήτου ή να χρησιμοποιήσετε το πράσινο "Boro taxis" για να προεπιλέξετε μια παραλαβή στο Μπρούκλιν.

Αφήστε περίπου μία ώρα για το χρόνο ταξιδιού. Ρωτήστε τους αποστολείς. Υπάρχουν επίσης πολλές περιοχές στο Μπρούκλιν, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μια καμπίνα, συμπεριλαμβανομένων Smith Street και Clinton Street στο Cobble Hill και Carroll Gardens, και 5th Avenue στην Park Slope. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε μια καμπίνα στις περισσότερες από τις κύριες βάρκες στο Μπρούκλιν. Ωστόσο, εάν φύγετε νωρίς, μπορείτε να σκεφθείτε να καλέσετε μια υπηρεσία αυτοκινήτου.

Συμβουλές, χρόνος αναμονής, στάθμευση και οποιεσδήποτε άλλες χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνονται.

Κατά κανόνα, εάν πάρετε ταξί, πηγαίνετε έξω στο περίπτερο ταξί. Μην ακούτε τους κηλιδωτούς hawkers που προσπαθούν να σας προσκρούσουν καθώς αφήνετε την περιοχή καρουσέλ αποσκευών. Οι περισσότεροι δεν έχουν άδεια και δεν είναι ασφαλισμένοι, πράγμα που σημαίνει ότι είστε σε κίνδυνο.

2. Δημόσια διαμετακόμιση: Λήψη δημοσίων μεταφορών από και προς το αεροδρόμιο JFK

3. Ιδιωτική Express Bus & Subway Combo

NYC Airporter: Μπορείτε να πάρετε αυτό το λεωφορείο, το οποίο φεύγει από το αεροδρόμιο JFK περίπου κάθε μισή ώρα και μεταφέρει τους επιβάτες στο τερματικό σταθμό λεωφορείων Port Authority , Grand Central Station και σταθμό Penn στο Μανχάταν.

Μπορείτε να μεταφέρετε σε οποιοδήποτε από αυτούς τους κόμβους για το μετρό στο Μπρούκλιν. Θα κοστίσει $ 18 για ένα ταξίδι με ένα ταξίδι στο λεωφορείο από το Μανχάταν προς το JFK και $ 19 για ένα ταξίδι από το JFK στο Μανχάταν και $ 35 για μια επιστροφή μετ 'επιστροφής. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online.

4. Φορτηγά με κοινόχρηστο όχημα

Τα κοινόχρηστα φορτηγά οχήματα μπορούν να οργανωθούν εκ των προτέρων, είναι μεγαλύτερα από τις καμπίνες και είναι επίσης πιο ακριβά. Υπηρεσίες που συνιστώνται στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου:

Vans

Ιδιωτικές Υπηρεσίες Αυτοκινήτων

5. Drive και Park

Φυσικά, μπορείτε να οδηγήσετε και να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας, σε μια νύχτα τιμή περίπου $ 18. Ελέγξτε την τοποθεσία στάθμευσης στο αεροδρόμιο για τιμές και πληροφορίες, καθώς και για να δείτε πόσο πλήρεις είναι οι διάφορες θέσεις στάθμευσης και να λάβετε την τρέχουσα τιμολόγηση.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein