Η περίεργη περίπτωση της Laura Bozzo

Τηλεοπτικός οργανισμός, φεμινίστρια, ακτιβιστής

Για ενημερώσεις, ανατρέξτε στην επόμενη σελίδα.

Η Doctora Laura Bozzo είναι η περουβιανή διοργάνωση της εκπληκτικά δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής Telemundo, της Laura στην οποία συνεντεύξεις τους επισκέπτες, παρουσιάζει βίντεο κλιπ από τη ζωή τους και δίνει συμβουλές και βοήθεια. Υποστηρίζεται στην παράσταση με νομικούς και ψυχολογικούς συμβούλους - και φρουρούς ασφαλείας.

Έχει ένα adoring και φωνητικό ακροατήριο στούντιο, μουσικούς και ένα απλό, αλλά πολύχρωμο σύνολο.

Στην αρχή της επίδειξης, η Laura εμφανίζεται και ανακοινώνει το θέμα, που πάντα περιλαμβάνει σχέσεις, οικιακές και σεξουαλικές κακοποιήσεις, απιστία, εφηβική εγκυμοσύνη, πορνεία, ομοφυλοφιλία, σωματικά μειονεκτήματα, εθισμούς, ασθένειες και άλλα ανθρώπινα προβλήματα. Η Laura είναι σίγουρη στις απόψεις της. Είναι φεμινιστής και ακτιβιστής: προ-γυναίκα, προ-μητρότητα και άγρια ​​προστασία των παιδιών. Οι καλεσμένοι της έρχονται σε αυτήν για βοήθεια με δύσκολα ζητήματα. Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν την παράστασή της και την γράφουν με ενθάρρυνση και συμβουλές. Ονομάζεται señorita, η Laura, η Laurita και οι θεατές γνωρίζουν πώς θεωρεί τους καλεσμένους της με το χαιρετισμό της. Για μερικούς ανέβηκε από την καρέκλα της και μοιράζεται ένα φιλί στο μάγουλο και μια αγκαλιά, το αμπράσο. Άλλοι χαιρετάει κρυφά και τα κυματίζει σε ένα κάθισμα.

Μετά την αρχική συζήτηση, η Laura φέρνει τους άλλους που συμμετέχουν στην ιστορία. Μπορεί να περιπλέκεται με πολλαπλές σχέσεις και κρυφές ενώσεις.

Δεν είναι ντροπαλός για την αποκάλυψη των αμαρτιών και των πεκταδίδων. Με τους ερευνητές και το κινηματογραφικό συνεργείο με τις κρυμμένες κάμερες, έχει την ιστορία και συχνά ενοχοποιεί στοιχεία για έναν ή περισσότερους από τους καλεσμένους της. Υποστηρίζει πάντα τις μητέρες και τα παιδιά και κατεβαίνει σκληρά στους γονείς που εγκαταλείπουν τις ευθύνες τους.

Πολύ συχνά, ένας επισκέπτης, άνδρας ή γυναίκα, θα οδηγηθεί μακριά για να χρεωθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα με ένα ή περισσότερα αδικήματα. Πάντα υπάρχουν δάκρυα, κραυγές, κραυγές, προσβολές και φυσικές επιθέσεις από τους φιλοξενούμενους. Το ακροατήριο παίρνει το χτύπημα, εκτοξεύει προσβολές και ενοχλήσεις στον παραβατικό συμμετέχοντα.

Αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο σχήμα με ορισμένες ομιλίες.

Τι κάνει αυτό το θέαμα διαφορετικό;

Ο Alejandro Toledo εξελέγη πρόεδρος. Η Λάουρα επέστρεψε στο Περού για να δεχθεί κατηγορίες για την αποδοχή τριών εκατομμυρίων δολαρίων και τιμαλφών από τον επικεφαλής κατασκόπων Montesinos για να βοηθήσει το Fujimori να κερδίσει την επανεκλογή του σε αντισυνταγματική προσφορά για τρίτη θητεία. Κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε το τηλεοπτικό της πρόγραμμα ως πολιτική έγκριση. Τα γράμματα που είχε γράψει στον Μόντεσινο, θυμίζοντας τη φιλία του, αναφέρθηκαν ως απόδειξη της συνεργασίας τους.

Δεν παραδέχεται τίποτα περισσότερο από την ηλιθιότητα, αλλά όταν ρωτήθηκε αν θα βοηθούσε το παιδί να βρει τον πατέρα της, λέει ναι, θα το κάνει ξανά.

Συνελήφθη και τέθηκε υπό κατ 'οίκον περιορισμό, όπου παραμένει, κατηγορούμενος αλλά μη δοκιμασμένος. Κάνει την παραμονή της στο στούντιο που είναι εξοπλισμένο με καθιστικό, εγκαταστάσεις άσκησης και γραφεία. Η παράστασή της παράγεται ζωντανά από εκεί. Παρόλο που έχει επανειλημμένα ζητήσει μια δίκη για να αποδείξει την αθωότητά της στην υπόθεση Montesinos, της έχει στερηθεί ένα και οι υποστηρικτές της αναρωτιούνται δημοσίως αν αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εξέθεσε την τρέχουσα προσωπική ζωή του Προέδρου Toledo. Δείτε την Sobre Doctora Laura Bozzo.

Τον Φεβρουάριο του 2005, μετά την ολοκλήρωση των 30 μηνών από την κατ 'οίκον περιορισμό των 36 μηνών, η Laura προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Περού για απελευθέρωση. Αυτό αρνήθηκε. Το Corte Suprema δεν είναι ελεύθερο από τη Laura Bozzo. Αν και επιπλήττει ηλικιωμένους άνδρες για σχέσεις με νεαρές γυναίκες, είναι φημισμένα εμπλεκόμενος με μια νεαρή Αργεντινή που μετακόμισε στο Περού για να μοιραστεί την κατ 'οίκον σύλληψή της.

Εάν η υπόθεσή της κριθεί ένοχη, μπορεί να καταδικαστεί σε επτά χρόνια φυλάκισης. Η Laura σκοπεύει να παραπέμψει την υπόθεσή της στα Ηνωμένα Έθνη και στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ;

Η περίεργη υπόθεση συνεχίζεται. Η Laura είναι υπαιτιότητα για τη συνωμοσία και τη λήψη χρημάτων και τιμαλφών; Ή μήπως είναι θύμα της προσεκτικά ενορχηστρωμένης πολιτικής εκδίκησης;

Ενημέρωση 04/24/2005:

Σε δικαστική υπόθεση εναντίον του πρώην επικεφαλής κατασκοπείας Βλαντιμίρο Μοντεσινού, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, αλλά επίσης "δολοφονήθηκε επειδή φέρεται να ασχολείται με όπλα με Κολομβιανούς αντάρτες και αντιμετωπίζει εκκρεμείς κατηγορίες για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και διευθύνει παραστρατιωτική ομάδα θανάτου", ανέφερε η Λόρα. Το τηλεοπτικό αστέρι ισχυρίζεται ότι η αγάπη δεν βασίστηκε σε μετρητά

Ενημέρωση 09/07/2005:

Μετά από ακρόαση που διεξήχθη τον Ιούλιο του 2005, άρχισε η κατ 'οίκον σύλληψη της Laura Bozzo. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το Περού, ότι δεν πρέπει να αλλάξει τη διεύθυνσή του χωρίς την επίσημη εξουσιοδότηση, ότι πρέπει να υπογράψει κάθε 15 ημέρες και ότι πρέπει να ασκήσει την ελευθερία του λόγου με τη δέουσα προσοχή στην αλήθεια και σε σχέση με τη συνεχιζόμενη υπόθεση και τα εμπλεκόμενα μέρη. Η υπόθεση εναντίον του Βλαντιμίρο Μοντεσινού βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και εξακολουθεί να υπόκειται σε δικαστικές εκδηλώσεις έως ότου διευθετηθεί το θέμα.

Αν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με αυτό το άρθρο ή την Laura Bozzo, μπορείτε να τα δημοσιεύσετε στο φόρουμ της South America for Visitors.