Χειμερινές φάλαινες της Βιρτζίνια

Εξερευνήστε τη Βιρτζίνια Beach Winter Wildlife

Κάθε χειμώνα, από τα τέλη Δεκεμβρίου έως τα μέσα Μαρτίου, οι φημισμένες φάλαινες με χελώνες ακολουθούν μια διαδρομή μετανάστευσης, η οποία προέρχεται από τον κόλπο του Fundy, που φέρνει αυτά τα θαυμάσια ωκεάνια θηλαστικά στα παράκτια νερά κοντά στις ακτές της Virginia Beach της Βιρτζίνια. Γνωστά για τα σύνθετα και χρονοβόρα τραγούδια φαλαινών τους, ο αριστοκρατικός αθλητισμός, οι ασυνήθιστες τεχνικές τροφοδοσίας με φούσκα και το τεράστιο μέγεθος, οι φάλαινες με κελύφη είναι από τις πιο συναρπαστικές και συναρπαστικές φάλαινες που παρατηρούν.

Ένα άλλο είδος που μεταναστεύει στο παρελθόν της Βιρτζίνια Μπιτς, η φάλαινα, είναι το δεύτερο σε μέγεθος μόνο στην γαλάζια φάλαινα, καθιστώντας το το δεύτερο μεγαλύτερο ζώο στη γη. Μεγάλη και εκσυγχρονισμένη, οι φάλαινες είναι γνωστές για τις εξαιρετικές δυνατότητες ταχύτητάς τους και τους δυνατούς, χαμηλού ρυθμού ήχους. Τόσο η φάλαινα και η φάλαινα είναι καταγεγραμμένα ως απειλούμενα.

Ο αριθμός των ετήσιων μεταναστευτικών φαλαινών στα ύδατα του Ατλαντικού κοντά στη Virginia Beach μελετάται μέσω συνεχιζόμενης έρευνας, συμπεριλαμβανομένων των περιοδικών αεροπορικών ερευνών. Απαιτείται συμπληρωματική έρευνα πριν οι επιστήμονες να μπορέσουν να δώσουν μια ακριβή εκτίμηση του αριθμού των φαλαινών που μεταναστεύουν στο παρελθόν της Virginia Beach ετησίως.

Βιρτζίνια Ενυδρείο χειμώνα εκδρομές με άγρια ​​ζώα

Προγραμματισμένες Ημέρες: Τέλος Δεκέμβριος - Τέλος Μαρτίου

Το Ενυδρείο & Ναυτικό Επιστημονικό Κέντρο της Βιρτζίνια, που βρίσκεται στη Βιρτζίνια Μπιτς, προσφέρει Εκπαιδευτικά Εκδρομικά Εκδρομικά Εκδρομικά Εκπαιδευτήρια, τα οποία ασχολούνται με τη χειμερινή άγρια ​​πανίδα και τη φύση.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ωρών ταξίδια, ενημερωμένοι εκπαιδευτές ενυδρείο της Βιρτζίνια βοηθούν spot λιμενικές φώκιες, φώκιες και φάλαινες. Στον ουρανό, οι επισκέπτες μπορούν να δουν εναέρια επίδειξη της φύσης, όπως καφέ πελεκάνους, βόρειοι γαντζέδες, κορμοράνες με διπλό λοφίο και άλλα θαλάσσια πτηνά, που βουτάνε στο νερό και τρέφονται με σχολικά ψάρια.

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτών διδάσκουν για την άγρια ​​φύση, συμπεριλαμβανομένων των συζητήσεων για τις φάλαινες, τις ετήσιες μετακινήσεις τους και τις τρέχουσες προσπάθειες προστασίας για αυτά τα θαυμάσια και απειλούμενα πλάσματα. Άλλες συζητήσεις διερευνούν τις διαφορές μεταξύ των φώκιων λιμνών και των δελφινιών bottlenose. Τα τεχνουργήματα και ο χρόνος για ερωτήσεις προσθέτουν την εμπειρία.

Οι εκδρομές με σκάφος πραγματοποιούνται σε καταμαράν 65 ποδών, το Rudee Whaler, το οποίο διαθέτει θερμαινόμενη καμπίνα και υπαίθρια καθίσματα στα άνω και κάτω καταστρώματα. Μπορείτε να απολαύσετε ζεστά ροφήματα κατά μήκος του δρόμου. Εκδρομές με σκάφος αναχωρούν από το αλιευτικό κέντρο Virginia Beach στο Rudee Inlet, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Winston Salem 200 της Virginia Beach. Εκδρομές με ταξίδια διατίθενται κατόπιν αιτήματος. Επίσης, σημειώστε ότι δεν είναι εγγυημένη η παρακολούθηση της άγριας ζωής.

Ποιες είναι οι πιθανότητες να δουν φάλαινες;

Επειδή οι μετανάστευες φάλαινες κινούνται ελεύθερα στο φυσικό τους ωκεάνιο βιότοπο, η πιθανότητα να δουν φάλαινες κατά τη διάρκεια χειμερινής επίσκεψης στην Virginia Beach ποικίλλει από έτος σε έτος, κυμαινόμενο από άριστο έως ελαφρύ. Στο παρελθόν, μερικά χρόνια έχουν αποδώσει ένα banner αριθμό παρατηρήσεων με ποσοστό επιτυχίας 90%, ενώ σε άλλα χρόνια οι φάλαινες ήταν πολύ πιο αόριστες.

Συμβουλές για να απολαύσετε ένα ταξίδι θαλάσσιων σκαφών χειμώνα

Πρόσθετες πληροφορίες και κρατήσεις