Συμβουλές για επαγγελματίες ταξιδιώτες

Μάθετε ποιον να δώσετε αυτά τα δολάρια και πόσα χρήματα πρέπει να δώσετε

Ένα από τα πράγματα που κάνω πριν φύγω για ένα ταξίδι είναι να σκεφτώ μερικά μικρά αντικείμενα, όπως να βεβαιωθώ ότι έχω τρίμηνα σε περίπτωση που χρειάζομαι να χρησιμοποιήσω σταθμούς στάθμευσης ή να ελέγξω τους φορτιστές μου. Αλλά άλλο πράγμα που κάνω είναι να βεβαιωθώ ότι έχω μερικά δολάρια (και πέντε δολάρια) χρήσιμα για συμβουλές - στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο, στο ταξί. Υπάρχουν πολλά μέρη που οι επιχειρηματίες ταξιδιώτες πρέπει να σκεφτούν ενδεχομένως να δώσουν συμβουλές.

Αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν θα συμβουλεύσουμε ή όχι. Ποσο. Για να βοηθήσουμε να ξεδιπλώσουμε τις βέλτιστες πρακτικές για την απόρριψη, πραγματοποιήσαμε συνέντευξη από τον συντάκτη Stacy Rapacon, Washington για το Kiplingers.com, μια αξιόπιστη πηγή για επιχειρηματικές και προσωπικές οικονομικές συμβουλές.

Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες πρέπει να ανατρέψουν διαφορετικά από τους ταξιδιώτες αναψυχής;

Όχι πραγματικά. Οι άνθρωποι είναι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το λόγο του ταξιδιού τους. Όμως, οι πάροχοι υπηρεσιών σε περισσότερα ξενοδοχεία ή θέρετρα υψηλού επιπέδου μπορεί να είναι συνηθισμένοι να λαμβάνουν πιο γενναιόδωρες συμβουλές που βρίσκονται στο ανώτερο εύρος αυτού που θεωρείται πρότυπο.

Ποιος θα πρέπει να συμβουλεύεστε όταν ταξιδεύετε;

Βασικά, θα θέλετε να συμβουλεύετε οποιονδήποτε σας παρέχει ικανοποιητική εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Και αυτοί οι άνθρωποι πληρώνουν συνήθως χαμηλότερους ωριαίους μισθούς και εξαρτώνται από τα φιλοδωρήματα για να κερδίσουν μισθωτό μισθό. Συγκεκριμένα, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει το skycap στο αεροδρόμιο, τους οδηγούς λεωφορείων, τους οδηγούς ταξί , τους νοικοκυρές του ξενοδοχείου, την υπηρεσία δωματίου, τους βαλέτες και τον θυρωρό.

Ποιες συμβουλές θα πρέπει να αποφύγετε;

Αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να συμβουλεύετε τόσους πολλούς ανθρώπους, μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση υπηρεσιών που θα απαιτούσαν συμβουλή. Για παράδειγμα, αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιείτε πολύ το αυτοκίνητό σας ενώ είστε στο ξενοδοχείο και θέλετε να αποφύγετε την απόθεση του καβαλιού κάθε φορά που θα πάρετε τη βόλτα σας, επιλέξτε αυτόματη στάθμευση.

Ή αν δεν θέλετε να ανατρέφετε καθημερινά, καθαρίστε το σημάδι "Μην ενοχλείτε" και αφήστε μόνο μερικά δολάρια όταν κάνετε check out.

Επίσης, ορισμένοι άνθρωποι δεν θα περιμένουν μια συμβουλή, συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου συντήρησης που σας βοηθά με, για παράδειγμα, μια διαρροή βρύση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, ή ένα γκολφ ή τένις pro.

Θα πρέπει επίσης να είστε βέβαιοι να διαβάσετε τις πολιτικές απορρίψεων του ξενοδοχείου ή της κρουαζιέρας σας . Τα δίδακτρα ενδέχεται να συμπεριληφθούν ήδη στο λογαριασμό σας, οπότε θέλετε να είστε βέβαιοι ότι δεν είστε υπερβολικά γενναιόδωροι τυχαία.

Ποιες είναι οι συστάσεις σας για ταξίδια και ανατροπές στο εξωτερικό;

Πρέπει να κάνετε την εργασία σας εάν ταξιδεύετε εκτός των ΗΠΑ. Διαφορετικοί πολιτισμοί (όπως η Κίνα ) ενδέχεται να έχουν διαφορετικά πρωτόκολλα ανατροπής. Για παράδειγμα, στην Ιταλία και σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, δεν θα πρέπει να αφήσετε 15% έως 20% του προκαταβολικού λογαριασμού για τον σερβιτόρο σας σε ένα εστιατόριο όπως εσείς εδώ στα κράτη. Αντ 'αυτού, αρκεί μόνο η αλλαγή από το λογαριασμό σας και μέχρι 5%. Και στην Ιαπωνία, η ανατροπή δεν είναι στην πραγματικότητα μέρος του πολιτισμού σε καμία περίπτωση.

Ποιοι είναι οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν όταν πρόκειται για ανατροπές;

Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται πραγματικά για την ανατροπή μέχρι να βρεθούν στην κατάσταση και να πανικοβληθούν για το αν πρέπει ή όχι να συμβουλεύσουν αυτό το άτομο να τους βοηθήσει.

Αλλά ο προγραμματισμός μπροστά και συμπεριλαμβανομένων των συμβουλών στον προϋπολογισμό των διακοπών σας από την αρχή μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αποφύγετε να ρίχνετε μεγάλα ποσά στους ανθρώπους χωρίς λόγο κατά μήκος του ταξιδιού σας.