Η Αλήθεια για την Οικονομική Θέση των Ιπτάμενων Αερογραμμών

Μια προσφορά για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, μια προτομή για επιβάτες λεωφορείων

Η Emirates, η οποία εδρεύει στο Ντουμπάι, υπερηφανεύεται για την πτήση ενός από τους νεότερους στόλους αεροπλάνων. Αλλά το νεότερο δεν είναι πάντα καλύτερο, αφού πολλά από τα τελευταία αεροσκάφη πιέζουν ακόμα περισσότερους επιβάτες σε λιγότερο χώρο.

Όταν μάθαμε ότι η Emirates είχε εισαγάγει υπηρεσία από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης στη Μαλπένσα στο Μιλάνο της Ιταλίας και προσέφερε ένα χαμηλό εισαγωγικό οικονομικό επιτόκιο, πετάξαμε στην ευκαιρία να ταξιδέψουμε στην Ιταλία, είναι μία από τις πιο ρομαντικές χώρες της Ευρώπης.

Εξοπλισμός της Emirates

Παρόλο που η Emirates έχει αγοράσει μια σειρά A380 Dreamliners, το αεροπλάνο μας ήταν ένα μοντέρνο 777-300ER που επέκτεινε πίσω περίπου 50 σειρές με τα καθίσματα του πούλμαν δέκα σε σχήμα 3-4-3. Πρόκειται για ένα τεράστιο μοντέλο που καταναλώνει καύσιμο, το οποίο περιβάλλει τους επιβάτες τόσο σφιχτά, που αναρωτιόμουν αν οι σχεδιαστές κάθισαν ποτέ στο πίσω μέρος.

Τα καθίσματα οικονομικής θέσης είναι τόσο στενά όσο εκείνα των 737s της Southwest Airlines με το short-hop: μια σφήνα 17 ιντσών. Σε μια πτήση νοτιοδυτικών από το Λας Βέγκας στο Λος Άντζελες , αυτό είναι σχεδόν ανεκτό. Αλλά σε ένα αεροπλάνο που σχεδιάστηκε για να πετάξει οκτώ ώρες απευθείας από τη Νέα Υόρκη στο Μιλάνο, ouch!

Παρά τη σκληρή και αδιάκριτη στενότητα των καθισμάτων, είναι όμορφα επικαλυμμένα. Δυστυχώς, είναι γεμάτοι τόσο στενά ότι αν δεν είστε σε στενή επαφή με τον σύντροφο του καθίσματος όταν επιβιβάζεστε, μπορεί να είστε μέχρι τη στιγμή που θα προσγειωθείτε. Και μπορείτε επίσης να πετάξετε άβολα κοντά στον επιβάτη μπροστά σας, εάν αποφασίσει σκληρά να ξαπλώνει.

Επειδή είμαστε όλοι τόσο γεμάτοι, οι επιβάτες καθισμάτων καθόδου σε μια πλήρη πτήση τείνουν να αμυντικά μακριά από τα κεντρικά καθίσματα. Αυτό τους κάνει να καθίστανται πάπιες που πρέπει να ξυπνούν περνώντας τους επιβάτες και το πλήρωμα κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας καθώς και καθ 'όλη τη διάρκεια της πτήσης. Στο πίσω μέρος, δεν υπάρχει μέρος για να τρέξει, δεν υπάρχει χώρος για να κρυφτεί και δεν υπάρχει χώρος για ύπνο, εκτός και αν χτυπήσετε τον εαυτό σας έξω.

Εστιατόρια με το Εμιράτα

Η υπηρεσία τροφίμων της Emirates έχει μια ξεχωριστή γραμμή μεταξύ των επιβατών κατηγορίας premium και των υπόλοιπων μας. Το Emirates Lounge στο JFK για επαγγελματικούς και πρώτης κατηγορίας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να έχετε ένα γεύμα πριν επιβιβαστείτε σε μία από τις πτήσεις τους. (Όχι ότι δεν θα εξυπηρετηθείτε με ευγένεια εάν ταξιδέψετε σε αυτά τα τμήματα.) Το πλεονέκτημα του φαγητού εδώ, αντί για μια πτήση αργά το βράδυ, είναι ότι μπορείτε να πάτε για ύπνο μετά την απογείωση αντί να περιμένετε την υπηρεσία φαγητού.

Οι γαστρονομικές απολαύσεις στο σαλόνι περιλαμβάνουν πλάκες από καπνιστό σολομό, ράμες από βόειο κρέας και σάλτσα από μανιτάρια που καλύπτονται με ζύμη. Μία συνεχώς αναπληρωμένη τραπέζι ατμού και μια γόνδολα με πλάκες επιδορπίων δελεάζονται. Υπάρχει επίσης απεριόριστη σαμπάνια και κρασί, άψογη εξυπηρέτηση, ακόμη και δωρεάν οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμα στο λουρί.

Στη συνέχεια, υπάρχει αυτό που σερβίρεται στον οδηγό. Στο δρόμο προς το Μιλάνο για την οκτάωρη πτήση μας, λάβαμε για δείπνο ένα κουτί το περιεχόμενο του οποίου αποκάλυψε μία φέτα φούρνου μικροκυμάτων. Περίοδος. Πριν από την προσγείωση, οι επιβάτες προσφέρθηκαν πρωινό, το οποίο περιελάμβανε ένα παγωμένο φλιτζάνι φρούτων και υπερ-αλατισμένα σπανάκι frittata. Μάνγκια!

Διασκέδαση στο Emirates

Αυτό είναι όπου το Emirates έχει υπερέχει. Το σύστημα ICE αποτελείται από μια μεγάλη οθόνη, ενσωματωμένη στην πλάτη καθίσματος οικονομικής θέσης.

Χρησιμοποιώντας είτε έναν ελεγκτή είτε την οθόνη αφής, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν από εκατοντάδες τρέχουσες και δημοφιλείς ταινίες, υπέροχη μουσική, ακόμη και ηχητικά βιβλία, για να περιμένουν και να διασκεδάσουν στην πτήση. Όλα τα αεροσκάφη A380 και ορισμένα αεροσκάφη Boeing 777 διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi και ισχύ σε καθίσματα.

Αν πετάξετε Εμιράτα ...

Για περισσότερες πληροφορίες

Επισκεφθείτε το Emirates Online

Πριν από την πτήση, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν μπουφέ στο Emirates Lounge για να αναθεωρήσει αυτή την πτυχή της Emirates. Μέχρι σήμερα, λυπάται για το γεγονός ότι δεν έχει γεμίσει τη φρυγανιά της με πολλές από τις δωρεάν νόστιμες συνταγές, έτσι ώστε να έχει πάνω από μία φέτα φούρνο μικροκυμάτων που θα φάει κατά τη διάρκεια της επταήμερης πτήσης στο οικονομικό τμήμα.