Η νορβηγική αποκαλύπτει νέα οφέλη για το πρόγραμμα αφοσίωσής της

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Norwegian έχει αποκαλύψει νέα οφέλη στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας της, Norwegian Reward, το οποίο λέει ότι θα δώσει στα μέλη το 2017 μια δωρεάν πτήση επιστροφής ή αναβάθμιση στην καμπίνα της υψηλής ταχύτητας σε οποιαδήποτε διαδρομή μακρινών διαδρομών για ταξίδια το 2018. τα μέλη έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ανταμοιβές και CashPoints για προεξοφλημένες και δωρεάν νορβηγικές πτήσεις.

Η νορβηγική δημιουργήθηκε για να φέρει τους διεθνείς πτήσεις για να ανταγωνιστούν τους ακριβότερους αερομεταφορείς.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε 10 νέες υπερατλαντικές πτήσεις χρησιμοποιώντας το νέο Boeing 737 MAX από το διεθνές αεροδρόμιο Stewart της Νέας Υόρκης, το αεροδρόμιο TF Green στο Providence του RI και το διεθνές αεροδρόμιο Bradley στο Hartford, Conn., Στην Ιρλανδία, τη Βόρεια Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, 29.

Η Νορβηγική ανταμοιβή εγκαινιάστηκε το 2007, όταν η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε επίσης την τράπεζα Norwegian ως πλήρους κλίμακας ηλεκτρονική τράπεζα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Anders Lindström. Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών από την τράπεζα της Νορβηγίας θα κερδίσουν τους λεγόμενους αριθμούς μετρητών στις συναλλαγές τους, καθώς και στις νορβηγικές πτήσεις, πρόσθεσε.

"Είδαμε ότι η ανάγκη για το δικό μας πρόγραμμα αφοσίωσης και το να το συνδυάσουμε με την τράπεζά μας έχει νόημα", δήλωσε ο Lindström. "Τώρα έχει φτάσει πάνω από 5.5 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 400.000 είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες . "

Τα μέλη της Νορβηγικής Ανταμοιβής που πετούν τουλάχιστον 20 ταξίδια μετ 'επιστροφής (40 πτήσεις μίας πτήσης) και έχουν τουλάχιστον 3000 Τραπεζογραμμάτια κερδισμένα από τα εισιτήρια αεροπορικών εισιτηρίων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

31, 2017 θα λάβει μια δωρεάν πτήση επιστροφής σε οποιονδήποτε προορισμό μακρινών προορισμών της Νορβηγίας, που θα πετάξει στον στόλο της Boeing 787.

Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με 10 δρομολόγια (20 εκδρομές) με τα εισιτήρια Flex το 2017 θα λάβουν μια αναβάθμιση Premium το 2018. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με πρωινό μπορούν να καθίσουν σε μια ευρύχωρη καρέκλα με χώρο για τα πόδια, δωρεάν γεύματα και ποτά και δωρεάν πρόσβαση στο σαλόνι επιλέξτε αεροδρόμια.

Οι πτήσεις μπορούν να εξαργυρωθούν τον Ιανουάριο του 2018 με έγκυρη ταξιδιωτική περίοδο καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους 2018.

Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει σαλόνια στα εξής αεροδρόμια: JFK , Newark-Liberty, Βοστόνη Logan , Λος Άντζελες Διεθνές , Όκλαντ Διεθνές , Λονδίνο Γκάτουικ , Μπανγκόκ, Κοπεγχάγη , Όσλο , Παρίσι Charles DeGaulle και Στοκχόλμη .

Η νορβηγική δεν αναβαθμίζει τα μέλη ανταμοιβής, όπως κάνουν οι παραδοσιακοί μεταφορείς, δήλωσε ο Lindström. "Οι αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους είναι μακριά από αυτό το μοντέλο, αλλά εστιάζουμε στην προσφορά πιο προσιτών θέσεων Premium για να γεμίσουμε αυτές τις θέσεις με πελάτες που πληρώνουν", δήλωσε. "Ωστόσο, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν CashPoints σε συνδυασμό με την πληρωμή τους για να πληρώσουν για αναβάθμιση."

Πρόκειται για ένα από τα πιο γενναιόδωρα προγράμματα αφοσίωσης πελατών, με διάφορες προσφορές και κίνητρα, δήλωσε η Lindström. "Τον Απρίλιο, η Νορβηγική ανταμοιβή ονομάστηκε Πρόγραμμα της Χρονιάς Ευρώπη / Ασία στα βραβεία Freddie του 2017 και ταυτόχρονα η Νορβηγική κάρτα Visa Reward ονομάστηκε Καλύτερη Πιστωτική Κάρτα Ευρώπη / Αφρική", δήλωσε. "Το πρόγραμμα ήταν επίσης ο υποψήφιος στην κατηγορία" Best Renewal Ability "και ένας από τους τέσσερις υποψηφίους στην κατηγορία Best Promotion, Best Elite και καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών στην Ευρώπη / Αφρική."

Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, η νορβηγική έχει αυξηθεί σημαντικά με τα τελευταία πέντε χρόνια. "Οι ετήσιοι αριθμοί των επιβατών μας έχουν σχεδόν διπλασιαστεί, αυξάνοντας από 15,7 εκατομμύρια σε σχεδόν 30 εκατομμύρια για το 2016", δήλωσε ο Lindström. "Στα τέλη του 2011, είχαμε 297 δρομολόγια, τώρα έχουμε πάνω από 550, συμπεριλαμβανομένων 58 διατλαντικών δρομολογίων - περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία - και εσωτερικές πτήσεις στην Ισπανία, για παράδειγμα", ανέφερε.

"Ακριβώς από τις ΗΠΑ, προσφέρουμε τώρα 64 δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων έξι στις γαλλικές Καραϊβικές χώρες. Και αυτό είναι ακόμα αρκετά νωρίς, έχουμε πάνω από 200 αεροσκάφη στην παραγγελία, σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε επιχειρήσεις στην Αργεντινή και μόνο αυτή την πτώση ξεκινάμε τη δεύτερη διαδρομή προς την Ασία (Λονδίνο-Σιγκαπούρη), μια αναξιοποίητη αγορά για όπου βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες ", δήλωσε ο Lindström.

Τον Ιούλιο του 2017, ο νορβηγός ανακοίνωσε νέα υπηρεσία από το Όστιν και το Σικάγο στο Λονδίνο και σχεδιάζει να προσθέσει νέες διαδρομές από τη Βοστώνη και το Όκλαντ στο Παρίσι. Η αεροπορική εταιρεία θα συμπληρώσει τη διαδρομή JFK-Παρίσι με έξι εβδομαδιαίες πτήσεις από το Νιούαρκ και θα ενισχύσει το Λος Άντζελες στο Παρίσι με άλλες δύο πτήσεις την εβδομάδα.

Η υπηρεσία από το Διεθνές Αεροδρόμιο Austin-Bergstrom στο Λονδίνο Gatwick θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου 2018 με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις. Το Chicago O'Hare-London ξεκινά στις 25 Μαρτίου 2018, αρχικά λειτουργεί τέσσερις φορές την εβδομάδα. Το Boston Logan-Paris ξεκινά στις 2 Μαΐου 2018 και θα λειτουργεί τέσσερις φορές την εβδομάδα. Το Oakland-Paris ξεκινάει στις 10 Απριλίου 2018 και θα λειτουργεί τέσσερις φορές την εβδομάδα. Και το Newark-Paris ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου 2018 και θα τρέχει έξι φορές την εβδομάδα.

"Είμαστε ακόμα πολύ αφοσιωμένοι στην αμερικανική αγορά και παρέχουμε πιο προσιτές πτήσεις στους Αμερικανούς ανοίγοντας νέες πόλεις και δρομολόγια", δήλωσε ο Lindström.