Η υπόθεση για ένα Springtime Drive στην Αλάσκα

Συνήθως, οι περισσότεροι ταξιδιώτες της Αλάσκας φθάνουν μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου, θέλοντας να συλλάβουν την πλήρη άνθηση των λουλουδιών και των δέντρων, της άγριας ζωής και των τοπίων. Θα το βρουν, ασφαλώς, μαζί με την τιμολόγηση υψηλής ποιότητας στα ξενοδοχεία, τα αξιοθέατα και τις εγκαταστάσεις ενοικίασης οχημάτων. Εκείνοι που επιλέγουν να οδηγήσουν την έκταση 1.400 μιλίων της εθνικής οδού Αλάσκας-Καναδά, ή AlCan, συχνά τρέχουν σε μακρές κατασκευαστικές καθυστερήσεις και γεμάτους δρόμους δύο λωρίδων και κατασκηνώσεων.

Οι πρόωρες κρατήσεις είναι απαραίτητη για όσους ταξιδεύουν το καλοκαίρι, ειδικά σε ένα RV.

Όλο και πιο δημοφιλές, όμως, είναι ένα περιστατικό των οδοιπόρων της πρώιμης εποχής που αναζητούν μια ευκαιρία περιπέτειας και ησυχίας, καθώς διασχίζουν την έρημο του Καναδά και της Αλάσκας στο δρόμο προς το τελευταίο σύνορο. Το Great Alaskan Holidays, μια εταιρεία ενοικίασης RV με έδρα το Anchorage, προσφέρει μια εποχιακή ειδική που αποκαλούν το « Περιπέτεια Περιπέτειας Άνοιξης » που προσκαλεί ανεξάρτητους και βέβαιους οδηγούς να ταξιδεύουν μεταξύ Forest City, Iowa και Anchorage, Αλάσκα.

Ανάληψη ενός νέου RV από το εργοστάσιο Winnebago στο Forest City, που βρίσκεται περίπου δύο ώρες νότια της Minneapolis-St. Το αεροδρόμιο Paul, τα μέρη λαμβάνουν λεπτομέρειες εκπαίδευσης για τους νέους οδηγούς RV προτού βάλουν τις εξέδρες σε ταχύτητα και διασκορπιστούν προς τον ανοιχτό δρόμο.

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να εξερευνήσουν τα χαμηλότερα κράτη 48 πριν βγουν βόρεια. που επισκέπτονται Mount Rushmore, Yellowstone, ή Glacier Εθνικά Πάρκα, στη συνέχεια διασχίζουν την Αλμπέρτα, τον Καναδά και την όμορφη Banff και Jasper μεταξύ των καναδικών Rockies.

Ακόμα άλλοι κατευθύνονται κατευθείαν στον Καναδά από το Forest City και διασχίζουν τις επαρχίες πριν συνδεθούν με το περίφημο AlCan στο Dawson City της Yukon Territory.

Προγραμματισμός μπροστά

Όποιος σκέφτεται ένα οδικό ταξίδι στην Αλάσκα πρέπει πρώτα να αγοράσει το Milepost, που θεωρείται από πολλούς ως η Βίβλος για την οδήγηση από και προς το βορρά.

Σε αυτό, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο μέσω μορφοποίησης κλικ-με-κλικ, καθώς και προειδοποιητικές προειδοποιήσεις για την κατασκευή, περιοχές με άγρια ​​φύση και επιλογές κατασκήνωσης και διαμονής.

Κρατήστε ένα ημερολόγιο των διανυθέντων χιλιομέτρων του οχήματός σας και λάβετε υπόψη τις πινακίδες για την πλήρωση των καυσίμων, ειδικά εάν οδηγείτε μια εξέδρα πετρελαίου. GoTip: Πολλά βενζινάδικα και στάσεις ανάπαυσης δεν ανοίγουν πριν από τα τέλη Μαΐου, οπότε είναι συνετό να τοποθετήσετε τη δεξαμενή στην κορυφή κάθε φορά που έχετε την ευκαιρία. Το Milepost μπορεί να σας βοηθήσει με τις θέσεις τροφοδοσίας.

Οι τιμές για τα τρόφιμα και τα καύσιμα είναι πιθανόν να είναι υψηλότερες από τις άλλες θέσεις στο χαμηλότερο 48. Κρατήστε τις καρτέλες στις τρέχουσες τιμές του φυσικού αερίου και τον προϋπολογισμό ανάλογα. Η μεταφορά μη αλλοιώσιμων τροφών για ταξίδια και πικνίκ σε τοπικά πάρκα και απογείωση μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να "ζείτε τοπικά" κατά μήκος του δρόμου. Φροντίστε να συσκευάσετε τα σκουπίδια και να μην αφήσετε τίποτα πίσω από αυτό που μπορεί να προσελκύσει άγρια ​​ζώα.

Ταξιδεύοντας με παιδιά; Πακετάρετε πολλά παιχνίδια, αθλητικό εξοπλισμό και βιβλία για το ταξίδι, έχοντας κατά νου ότι για μεγάλο μέρος του ταξιδιού, η υπηρεσία διαδικτύου ή / και κινητής τηλεφωνίας θα είναι περιορισμένη ή ανύπαρκτη. Κάποια campgrounds θα έχουν δωρεάν ασύρματο internet με κρατήσεις.

Αναμείνετε να περάσετε τουλάχιστον μια εβδομάδα για να διασχίσετε επαρκώς το βορειοδυτικό και καναδικό τοπίο πριν φτάσετε στο Anchorage, αν θέλετε να σταματήσετε και να εξερευνήσετε την πορεία.

Σε αυτή την περίπτωση, το ταξίδι είναι πράγματι ο προορισμός.

Καναδική διασταύρωση

Όπου κι αν επιλέξετε να περάσετε από τις Ηνωμένες Πολιτείες στον Καναδά, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα εξής:

Τι θα δείτε κατά μήκος του δρόμου

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ταχύτητα οδήγησης μεταξύ των καναδικών συνόρων και της Νότιας Κεντρικής Αλάσκας είναι συχνά απρόβλεπτη χάρη στα βόρεια πρότυπα καιρού. Οι οδηγοί θα πρέπει να αναμένουν έντονη ηλιοφάνεια, οδηγώντας βροχή ή σφαιρίδια χιονιού, και μερικές φορές και τα τρία με τη μία. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες και η Καναδική Υπηρεσία Καιρού στον Καναδά μπορούν να παρέχουν ενημερωμένες καιρικές και οδικές συνθήκες και για τις δύο χώρες.

Ένα πλεονέκτημα των εαρινών οδικών εκδρομών είναι επίσης η ευκαιρία να δουν την άγρια ​​φύση , των οποίων όμοια είναι συνήθως πολύ δραστήρια μετά από ένα μακρύ χειμώνα. Μπράουν και μαύρες αρκούδες, ελάφια, λιοντάρια, αλεπούδες, κουνέλια και άλλα ζώα και πουλιά μπορούν να εντοπιστούν μέσα από την όψη του οχήματός σας (όπου θα πρέπει πάντα να μείνετε όταν βλέπετε την άγρια ​​φύση), συχνά με νεαρά άτομα.