Εβδομάδα Εστιατορίου Αλεξάνδρεια 2018

Δείπνο στην Αλεξάνδρεια, συμπεριλαμβανομένης της Παλιάς Πόλης, του Del Ray, της Carlyle και της West End

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Εστιατορίων της Αλεξάνδρειας, περισσότερα από 60 εστιατόρια θα προσφέρουν ειδικά μενού και τιμές για να προσελκύσουν τους επισκέπτες να δειπνήσουν στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια, μόλις πέντε μίλια νότια της Ουάσινγκτον. Τα εστιατόρια προσφέρουν είτε ένα δείπνο τριών πιάτων αξίας 35 δολαρίων, είτε ένα δείπνο αξίας $ 35 για δύο άτομα. Νέο φέτος, πάνω από δύο ντουζέζικα εστιατόρια προσφέρουν επίσης ειδικές γεύσεις σε $ 10, $ 15 ή $ 20 ανά άτομο.

Η Εβδομάδα Εστιατορίων της Αλεξάνδρειας είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε ένα νέο εστιατόριο σε μειωμένες τιμές. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μερικές από τις τελευταίες τάσεις των τροφίμων στην Παλιά Πόλη, Del Ray, Carlyle και το West End, σε εκλεκτά εστιατόρια και casual αγαπημένες γειτονιές. Δείτε ένα χάρτη της Αλεξάνδρειας.

Νέες εβδομάδες Εβδομαδιαίας Εβδομάδας Αλεξάνδρειας είναι το μπαρ ζυμαρικών Hank, την Κυριακή στο Saigon, το Cedar Knoll, το Café 44, το La Trattoria και το Bistro Coffee & Wine Nectar. Οι συμμετέχοντες που επιστρέφουν περιλαμβάνουν το εστιατόριο Eve, το Sonoma Cellar, το Magnolia's On King, το Vermilion, το Evening Cafe, το Virtue Feed & Grain, το Mason Social, το Cheesetique, το Columbia Firehouse και το Del Ray Café.

Ημερομηνίες: 26 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου 2018

Συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Εβδομάδα Εστιατορίων Αλεξάνδρειας

Δείτε επίσης 10 εστιατόρια της Μεγάλης Παλιάς Πόλης της Αλεξάνδρειας

Η Εβδομάδα Εστιατορίων της Αλεξάνδρειας χρηματοδοτείται από την Ένωση Συνεδρίων και Επισκεπτών της Αλεξάνδρειας και είναι ένα δημοφιλές γεγονός που πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, το χειμώνα (Ιανουάριος / Φεβρουάριος) και το καλοκαίρι (Αύγουστος).

Για μια πλήρη λίστα με όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν και για να κάνετε κρατήσεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.AlexandriaRestaurantWeek.com.

Δείτε επίσης, Οδηγός Εβδομάδων Εστιατορίων στο DC, Μέριλαντ και Βόρεια Βιρτζίνια.