Αγία Ελένη Καλιφόρνια

Επισκεφθείτε την Αγία Ελένη

Συνδυάστε τον φιλόξενο πολιτισμό της χώρας κρασιού με τις τέχνες της περιοχής και τα γκουρμέ φαγητά και παίρνετε την Αγία Ελένη. Αυτή η ζωντανή κοινότητα προσκαλεί με αμπελώνες, όμορφα φημισμένα προορισμούς και σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε.

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην κοιλάδα της Νάπα, φροντίστε να προσθέσετε την Αγία Ελένη στο ταξίδι σας. Η κεντρική τοποθεσία της Αγίας Ελένης το καθιστά μια εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε όλη την κοιλάδα της Νάπα, μετά από όλα.

Για να μην αναφέρουμε τη γοητεία του 19ου αιώνα, το καθιστά ένα διασκεδαστικό, χαλαρωτικό μέρος για να κρεμάσετε, επίσης.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η Αγία Ελένη;

Οι λάτρεις των τροφίμων θα προτιμούν ιδιαίτερα τα ψώνια των τροφίμων, την γευστική δοκιμή και την τραπεζαρία στην Αγία Ελένη. Εάν σας αρέσει η χαλαρωτική ατμόσφαιρα της κοιλάδας της Νάπα, τότε θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας στην Αγία Ελένη.

5 Μεγάλη Αγία Ελένη Πράγματα που πρέπει να κάνετε

Γευσιγνωσία κρασιού, εκδρομές οινοποιείων : Τα δημοφιλή οινοποιεία κοντά στην Αγία Ελένη περιλαμβάνουν το Beringer, το Spring Mountain και το Schramsberg (αφρώδες κρασί). Οι λάτρεις του λιμανιού του λιμανιού μπορεί επίσης να επιθυμούν να επισκεφθούν το ιδιόμορφο Prager Port Works με την «αρχική του ιστοσελίδα» και μερικά κρασιά από λιμάνι.

Κατάστημα στην κεντρική οδό: Μια βόλτα σε αυτό το δρόμο γεμάτο δέντρα, με επένδυση από κτίρια του 19ου αιώνα, θα σας οδηγήσει σε μια όμορφη γκαλερί τέχνης, καταστήματα ειδών ένδυσης και καταστήματα τροφίμων, πολλά από τα οποία προσφέρουν τοπικά ελαιόλαδα για γευσιγνωσία. Αν θέλετε κάτι γλυκό, σταματήστε από το Woodhouse Chocolate, μια όμορφη μπουτίκ που εμφανίζει τις έξοχες καραμέλες σοκολάτας τους όπως τα κοσμήματα στο Tiffany's.

Είναι σχεδόν (αλλά όχι αρκετά) πολύ ωραίο να τρώνε, αλλά δώστε μέσα - είναι ένα γλυκό μέρος για να τελειώσετε τη βόλτα σας.

Μουσείο Silverado: Δεν είναι για όλους, αλλά αν είστε οπαδός του Robert Louis Stevenson, αυτό το μουσείο δίπλα στην βιβλιοθήκη της πόλης έχει τη μεγαλύτερη συλλογή του Stevensonia έξω από τη μητρική του Σκωτία.

Μάθετε για τη μαγειρική: Πάρτε μια μαγειρική επίδειξη ή μαθήματα στο Ινστιτούτο μαγειρικής της Αμερικής, και θα πάρετε για να δειγματοληψία των αποτελεσμάτων.

Foodie Fun: Ο Dean και η DeLucca στο νότιο άκρο της πόλης φέρνουν μια πλήρη γκάμα γκουρμέ και ειδικών ειδών διατροφής, κρασιά υψηλής ποιότητας και μαγειρικά σκεύη υψηλής ποιότητας, αλλά η St. Helena έχει μερικές τοπικές κηλίδες που μπορεί επίσης να προκαλέσουν σπατάλη φαγητού. Η αγορά Sunshine (1115 Main St.) μπορεί να μοιάζει με ένα συνηθισμένο παντοπωλείο, αλλά μέσα στο ξενοδοχείο θα βρείτε μια εξαιρετική επιλογή από τυριά, κρασιά και άλλα γκουρμέ προϊόντα. Πιο κάτω από την Main Street, ο Steves Hardware (1370 Main Street) φέρει μια πλήρη σειρά από καρύδια και μπουλόνια, αλλά έχουν επίσης ένα εξαιρετικό τμήμα κουζίνας, με τα πάντα, από μικροσκοπικά τηγανητά πατάκια έως μαμούθ.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε στην Αγία Ελένη

Το Φεστιβάλ Harvest Hometown & Pet Parade, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στην πόλη της Αγίας Ελένης, είναι όταν οι ντόπιοι γιορτάζουν το τέλος της εποχής της συγκομιδής. Καθώς τα φύλλα πτώσης αρχίζουν να μειώνονται, οι ντόπιοι και οι επισκέπτες έρχονται στο δρόμο για να δοκιμάσουν το κρασί της περιοχής, να λάβουν μέρος στις τοπικές τέχνες και χειροτεχνίες και απλά να ξεκουραστούν.

Καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε την Αγία Ελένη

Η Αγία Ελένη είναι διασκεδαστική σε οποιαδήποτε εποχή, αλλά είναι πιο ήσυχη στα τέλη του φθινοπώρου και του χειμώνα. Στα Σαββατοκύριακα στα μέσα του καλοκαιριού και κατά τη διάρκεια της συγκομιδής των σταφυλιών, η ασυμμετρία είναι ο κανόνας.

Διαμονή Αγ. Ελένης

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια παραμονή σε ένα θέρετρο ή αισθάνεστε σαν ένας ντόπιος, κρατώντας τη διαμονή σας σε ένα St.

Helena bed and breakfast. Οποιοσδήποτε τύπος καταλύματος προτιμάτε, μπορείτε να αρχίσετε να προγραμματίζετε με τον οδηγό μου στα καταλύματα Napa Valley .

Ελέγξτε τις τιμές και ανατρέξτε τα κριτικά του επισκέπτη για ξενοδοχεία σε St. Helena και διαμονή στο Tripadvisor.

Μετάβαση στην Αγία Ελένη

Η Σαιντ Έλενα βρίσκεται 66 μίλια βόρεια του Σαν Φρανσίσκο και 19 μίλια βόρεια της πόλης Νάπα, στη μέση της κοιλάδας της Νάπα. Πάρτε US Hwy 101 βόρεια σε όλη τη γέφυρα Golden Gate. Έξοδος στο CA Hwy 37 East (έξοδος 460A), στη συνέχεια ακολουθήστε Hwy 121 βόρεια και ανατολικά και, τέλος, πηγαίνετε βόρεια στο CA Hwy 29.

Οι ημέρες αγώνων στο The Raceway στο Sears Point μπορεί να προκαλέσουν αργή διέλευση από τη διασταύρωση Hwy 37/121. Μια εναλλακτική λύση (η οποία είναι επίσης μια καλή διαδρομή οποιαδήποτε στιγμή εάν ταξιδεύετε από την ανατολική πλευρά του Σαν Φρανσίσκο) είναι να πάρετε I-80 βόρεια, βγαίνοντας στο American Canyon Rd. δυτικά, η οποία συνδέεται με το CA Hwy 29 βόρεια.