Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι σε Εκδρομές με Τρένο, Λεωφορείο και Αυτοκίνητο

Ταξιδέψτε στις εκδρομές στην κοιλάδα του Λίγηρα με το τρένο, το λεωφορείο και το αυτοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα για τις εκδρομές στην κοιλάδα του Λίγηρα.

Στη διασταύρωση των ποταμών Loire και Cher, το Tours είναι γνωστό για τα τρόφιμα και το κρασί του. Είναι μια καλή βάση για περιηγήσεις στην περιοχή, ιδιαίτερα κοντινά χωριά στα ανατολικά σε όμορφες πόλεις όπως το Blois , το σπίτι και τον κήπο του Clos Luce, όπου ο Leonardo da Vinci πέρασε τα τελευταία χρόνια, το Chaumont-sur-Loire που φιλοξενεί έναν μεγάλο διεθνή κήπο φεστιβάλ κάθε χρόνο από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, καθώς και τους ένδοξους κήπους σε αυτό το δυτικό τμήμα της κοιλάδας του Λίγηρα.

Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Γαλλίας, υπάρχουν πολλές επιλογές διαμονής. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων για τις καλύτερες τιμές και δυνατότητες του ξενοδοχείου.

Για διαφορετικές δυνατότητες διαμονής στην περιοχή, ελέγξτε το άρθρο σχετικά με τις Διανυκτερεύσεις στην κοιλάδα του Λίγηρα .

Ή δοκιμάστε το Chateau d'Esclimont για μια αξέχαστη διαμονή.

Οι εκδρομές είναι σε καλή θέση για ταξίδια στη δυτική όχθη του ποταμού Λουάρ της Ανζέρ και την ένδοξη πόλη της Νάντης . Είναι επίσης ένα καλό σημείο εκκίνησης δίνοντάς σας πρόσβαση στη δυτική ακτή του Ατλαντικού της Γαλλίας, όπου εκτείνονται μια σειρά θαυμάσιων παραλιών καθώς και θαυμάσια νησιά. Μην χάσετε τα παραθαλάσσια θέρετρα της La Rochelle και την Rochefort, την πατρίδα της φρεγάτας ρεπλίκα, την L'Hermione που χτίστηκε αρχικά για τον στρατηγό Lafayette. Πήρε το μικρό πλοίο πέρα ​​από τον Ατλαντικό για να βοηθήσει τους Αμερικανούς να πολεμήσουν τους Βρετανούς στον πόλεμο της Ανεξαρτησίας.

Τουριστικό Γραφείο Tours
Γωνιά της οδού Bernard-Palissy και bd Heurteloup
Τηλ .: 00 33 (0) 2 47 70 37 37
Δικτυακός τόπος

Παρίσι για εκδρομές με τρένο

Το TGV Express τρένα για Tours φεύγει από το Παρίσι Gare Montparnasse Paris (17 Boulevard de Vaugirard, Παρίσι, 14ο διαμέρισμα ) όλη την ημέρα. Το ταξίδι διαρκεί από 1 ώρα και 12 λεπτά.

Υπάρχουν επίσης τρένα TGV από το Montparnasse που κάνουν στάση στο Saint Pierre des Corps, 4χλμ. Ανατολικά της πόλης.

Ένα λεωφορείο με λεωφορείο πηγαίνει τακτικά μεταξύ του κέντρου της πόλης και του Saint Pierre des Corps.

Γραμμές μετρό προς και από το σταθμό Gare Montparnasse

Τα τρένα TGV πηγαίνουν επίσης από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle στο Saint Pierre des Corps, λαμβάνοντας 1 ώρα και 56 λεπτά.

Χάρτης δρομολογίων TGV και προορισμούς στη Γαλλία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι στη Γαλλία με τρένο, ανατρέξτε στον οδηγό General Travel Guide της Γαλλίας .

Τα τρένα Intercity (TER) φεύγουν από το Gare d'Austerlitz στο Παρίσι (85 quai Austerlitz, 13ο διαμέρισμα του Παρισιού ) όλη την ημέρα. Τα τρένα χρειάζονται περίπου 2 ώρες και 50 λεπτά.

Μεταφορικές συνδέσεις με το Gare d'Austerlitz

Μετρό

Για λεωφορεία, ανατρέξτε στον χάρτη λεωφορείων του Παρισιού.

Ο σταθμός Tours , Place du Gen. Leclerc, βρίσκεται νοτιοανατολικά της περιοχής του καθεδρικού ναού απέναντι από το Centre de Congres Vinci.

Τουριστικό Γραφείο Tours
78-82 rue Bernard-Palissy
Τηλ .: 00 33 (0) 2 47 70 37 37
Ιστοσελίδα του Γραφείου Τουρισμού

Κλείστε το τρένο σας

Παρίσι για Tours με το αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι έως το Tours είναι 240 χιλιόμετρα (159 μίλια) και το ταξίδι διαρκεί περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια για το Autoroutes.

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι