Οδηγός για τα γερμανικά περίπτερα φωτογραφιών

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις πανταχούλες φωτογραφικές μηχανές της Γερμανίας

Κάτι ασυνήθιστο εξακολουθεί να εμφανίζεται στη Γερμανία. Στα σκαλοπάτια των hipster, στις σκοτεινές γωνιές του δρόμου και στις καλά περιηγημένες λεωφόρους, οι φωτογραφικοί θάλαμοι κάνουν μια επιστροφή ήσυχα.

Οι φωτογραφικές μηχανές ή το Fotoautomaten απολαμβάνουν μια αναγέννηση εξαιτίας της προσιτότητας, της διαθεσιμότητας και της νοσταλγικής γοητείας τους. Μια λωρίδα τεσσάρων βολών κοστίζει μόλις € 2, λιγότερο από ένα εισιτήριο U-Bahn. Και ο αυξανόμενος αριθμός των περιπτέρων είναι ανοικτός μέρα και νύχτα, παρέχοντας (σχεδόν) άμεση ικανοποίηση.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να εισαγάγετε τα χρήματά σας, χτυπήστε μια στάση και αφήστε με μνήμη σε περίπου έξι λεπτά.

Σε αντίθεση με τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που παρέχουν σχεδόν επαγγελματικές λήψεις κατάλληλες για διαβατήρια. αυτά τα μηχανήματα είναι κάτι νοσταλγικής ομορφιάς. Οι φωτογραφικές μηχανές δημιουργούν στιγμιότυπα ταινιών που είναι τέλεια μνήμη μιας μεγάλης πρώτης ημερομηνίας , άγρια ​​νύχτα έξω ή μια μέρα που εξερευνήσατε την αγαπημένη σας γερμανική πόλη.

Από την ανάσταση του φωτογραφικού καταστήματος, το μεγαλύτερο ερώτημα είναι πώς βγήκαν από το στυλ.

Ιστορία του Photo Booth

Η ιδέα του φωτογραφικού καταστήματος χρονολογείται από τους Αμερικανούς κατόχους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας William Pope και Edward Poole το 1888. Ωστόσο, μέχρι το επόμενο έτος, η πραγματική μηχανή τέθηκε σε λειτουργία από τον γαλλικό εφευρέτη TE Enjalbert και τον γερμανό φωτογράφο Mathew Steffens. Το μηχάνημα συνέχισε να τσαλακώνεται από διάφορους εφευρέτες μέχρι το 1923 όταν ο ρωσικός μετανάστης Anatol Josepho δημιούργησε τη μηχανή που μοιάζει περισσότερο με αυτή που γνωρίζουμε σήμερα το 1923, τη Νέα Υόρκη.

Βιόλα! Ο φωτογραφικός θάλαμος γεννήθηκε και άρχισε να εμφανίζεται σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Αλλά η εμφάνιση της ψηφιακής φωτογραφίας, η δαπάνη ταινίας και ο συχνός βανδαλισμός έδειξαν την πτώση του γραφικού Photoautomat. Οι μηχανές κατέρρευσαν και τελικά αποσυναρμολογήθηκαν και εξαφανίστηκαν από τους δρόμους και τις καρδιές των λεγεώνων οπαδών τους.

Μέχρι….

Η αναζωπύρωση αυτών των μηχανών φαίνεται να αποδίδεται σε δύο Βερολινέζους, τον Asger Doenst και τον Ole Kretschmann. Εμπλουτισμένο με τις φωτοαυτομάτες που χρησιμοποίησαν για να επισημάνουν την πόλη, άρχισαν να αγοράζουν και να αποκαθιστούν παλιές φωτογραφικές μηχανές το 2003.

Πού να βρείτε Photo Booths στη Γερμανία

Αργότερα, ένας στρατός φωτογραφικών θαλάμων υλοποιήθηκε με μηχανές που εμφανίζονται στο Βερολίνο, την Κολωνία , το Αμβούργο , τη Λειψία και τη Δρέσδη και ακόμη πιο μακριά στη Βιέννη , το Παρίσι, το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες , τη Φλωρεντία , το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Δείτε αυτό το χάρτη των μηχανών στη Γερμανία.

Αν ανησυχείτε για τις οδηγίες που γίνονται στα γερμανικά - μην φοβηθείτε! Δεν υπάρχουν οδηγίες. Οι φωτογραφικές μηχανές είναι τόσο εύχρηστες και είναι απλά μια διαδικασία 1, 2, 3.

Εάν χρειάζεστε ένα αστάρι, εδώ είναι μια περίληψη για να πάρετε μια τέλεια εικόνα φωτογραφικό περίπτερο.

  1. Αφού εντοπίσετε το περίπτερο σας, πάπια πίσω από το μισό κουρτίνα και να καθίσετε στο σκαμνί. Αν παίρνετε την εικόνα με τους φίλους σας, δείτε αν όλα τα χαμογελαστά σας πρόσωπα αντανακλώνται στο σκοτεινό ανακλαστικό ποτήρι μπροστά σας. Μπορεί να υπάρχει ένα ορθογώνιο πάνω στο γυαλί, υποδεικνύοντας ακριβώς τι θα καλύψει η εικόνα. Αν είστε πολύ ψηλός ή πολύ χαμηλός, ρυθμίστε το κάθισμα γυρίζοντας προς τα πάνω ή προς τα κάτω.
  2. Μόλις είστε έτοιμοι, ανοίξτε την αλλαγή σας. Η πρώτη εικόνα αρχίζει με ένα φλας - χαμόγελο! Θα υπάρχει ένα κενό 10 δευτερολέπτων μεταξύ των ασφαλιστικών στοιχείων, ώστε να αλλάξετε τη στάση σας και να παρακολουθήσετε το φως που αναβοσβήνει για να υποδείξετε την επόμενη λήψη. Σημείωση: Μην βάζετε τα χρήματά σας μέχρι να είστε προετοιμασμένοι καθώς οι εικόνες θα ξεκινήσουν αυτόματα μόλις εισαχθούν τα χρήματα.
  1. Αφού ληφθεί η τελευταία φωτογραφία, η ταινία αρχίζει να αναπτύσσεται. Σε περίπου 5 λεπτά μία τελική ταινία θα πέσει στην υποδοχή.

Οι φθηνές, στιγμιαίες και σχεδόν πάντα ευχάριστες φωτογραφίες από ένα photoautomat είναι το ιδανικό σουίρι των ταξιδιών σας στη Γερμανία.