Δραστηριότητες ελεύθερου παιδιού στο Σαν Ντιέγκο (εκτός από την παραλία!)

Όσοι ζουν στο Σαν Ντιέγκο είναι τυχεροί που έχουν ένα εύκολο, ελεύθερο πράγμα να κάνουν με τα παιδιά σχεδόν κάθε μέρα του χρόνου χάρη στον καιρό - απλώς τους πάρτε στην παραλία και αφήστε τους να τρέξουν! Όμως, όσο θαυμάσια είναι και η παραλία, εσείς και τα παιδιά σας ίσως χρειαστεί να αλλάζετε ρυθμό κάθε μέρα, οπότε υπάρχουν και άλλα δωρεάν παιδικά πράγματα στο Σαν Ντιέγκο, τα περισσότερα από τα οποία σας φτάνουν έξω και διασκεδάζοντας.

Πισίνες παλίρροιας

Αυτό μπορεί να είναι λίγο σαν να πηγαίνετε στην παραλία λόγω της γειτνίασης με τα κύματα των ωκεανών, αλλά είναι μια διαφορετική εμπειρία από την αμμώδη ακτογραμμή του Σαν Ντιέγκο, και μπορεί να είναι ακόμη και μια εκπαιδευτική. Το Σαν Ντιέγκο έχει τοποθεσίες με παλιρροιακές πισίνες που είναι εύκολο να φτάσετε στο νότο ή το βορρά στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο, χάρη στις μεγάλες στο Point Loma (από το Εθνικό Μνημείο Cabrillo), το La Jolla (από τον όρμο) και το Carlsbad ). Επισκεφθείτε τις πισίνες ενώ η παλίρροια είναι έξω και ψάξτε για θαλάσσια πλάσματα παγιδευμένα σε μικρές λίμνες νερού μέχρι να έρθει η παλίρροια. Τα παιδιά θα χαρούν να βρουν μικρά καβούρια, ψάρια, αχινούς, και ίσως και χταπόδι ή αστακό.

Παλαιά πόλη

Έχετε πάει πρόσφατα στην Παλιά Πόλη; Οι ντόπιοι μερικές φορές το παραβλέπουν λόγω του ότι είναι στο τουριστικό μονοπάτι, αλλά τα ιστορικά κτίρια μπορεί να είναι εκπληκτικά πλήθη-ελεύθερα κατά περιόδους, ειδικά αν επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τους χειμερινούς μήνες.

Τα παιδιά θα απολαύσουν τα καλυμμένα βαγόνια, τις αποικιακές οικιακές αναψυχές, το παλιό σχολικό σπίτι και τους στάβλους - τα οποία είναι ελεύθερα να περπατήσουν.

Πεζοπορία

Το Σαν Ντιέγκο φιλοξενεί δεκάδες μονοπάτια πεζοπορίας και μπορείτε να κάνετε τα παιδιά σας να ασκούν ευτυχώς κάνοντάς τα σε ένα που είναι επίσης διασκεδαστικό. Τα μονοπάτια του κρατικού φυσικού αποθεματικού Torrey Pines συχνά έρχονται με θέα στα κοντινά αλεξίπτωτα και την άγρια ​​φύση γύρω - μπορείτε να δείτε ακόμα και τις φάλαινες που μεταναστεύουν στον ωκεανό, αν περάσετε τη διαδρομή σας σωστά.

(Σημείωση: Το Torrey Pines κοστίζει χρήματα για να σταθμεύσει στο χώρο αν δεν έχετε πάρκο.) Εάν θέλετε ένα που δεν θα κοστίσει χρήματα για πάρκο, κατευθυνθείτε προς τη λίμνη Hodges, η οποία διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης και μια ενδιαφέρουσα αλλαγή θέα για τα παιδιά του Σαν Ντιέγκο που είναι πιο συνηθισμένα να βλέπουν βιαστικά κύματα από μια λιτή επιφάνεια λίμνης.

Βλέποντας την έναρξη του μπαλονιού με θερμό αέρα

Ο εύκρατος καιρός του Σαν Ντιέγκο το καθιστά ιδανικό μέρος για βόλτες με αερόστατο . Αν και η ιδέα να μεταφέρετε τα παιδιά σας σε ένα μπορεί να είναι αρκετή για να στείλετε το άγχος σας μέσα από την οροφή, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τα μπαλόνια για μια εξωφρενική εμπειρία τραβώντας μικρά παιδιά στην πλατφόρμα εκτόξευσης στο Del Mar. η ακριβής τοποθεσία αναχώρησης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, τα μπαλόνια συχνά απογειώνονται από το πεδίο στη διασταύρωση της Encinitas Boulevard και του Rancho Santa Fe. Μπορείτε να σταθμεύσετε δίπλα στο πεδίο και να παρακολουθήσετε καθώς τα μπαλόνια ανατινάζονται και στη συνέχεια απογειώνονται εγκαίρως για το ηλιοβασίλεμα.

Δωρεάν Μουσείο Τρίτη

Την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, πολλά μουσεία στο Σαν Ντιέγκο είναι ελεύθερα στους ντόπιους. Πάρτε τα παιδιά σας στο πανέμορφο πάρκο Balboa όπου μπορούν να επιλέξουν να μάθουν περισσότερα για τη φυσική και τη χημεία στο κέντρο επιστήμης Reuben H. Fleet ή να ονειρεύονται τα ταξίδια στο διάστημα στο μουσείο αέρα και διαστήματος.

Στη συνέχεια, αφήστε τους να πάρουν κάποια ενέργεια έξω τρέχει γύρω από τα μονοπάτια και πράσινο χώρο που εκκαθάριση σε όλο το Balboa Park.