Τα 8 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Bushwick του Μπρούκλιν

Ο Μπους έχει ιστορικό παρελθόν. Τον 19ο αιώνα, ήταν ένα ζωτικό κομμάτι της ιστορίας της μπύρας της Αμερικής και είναι γνωστό ως η πρωτεύουσα της μπίρας. Μέχρι τη δεκαετία του 1970, όλα τα ζυθοποιεία στο Bushwick είχαν κλείσει και για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτή η γειτονιά του Μπρούκλιν παραμελήθηκε και πολλά από τα κτίρια ήταν παγιδευμένα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, ο Bushwick βιώνει μια αναγέννηση. Οι εργοστασιακές προσόψεις έχουν μετατραπεί σε καμβά για ταλαντούχους καλλιτέχνες δρόμου και δημιουργικοί τύποι συρρέουν στην περιοχή.

Περάστε μια μέρα εξερευνώντας αυτή την πολυσύχναστη γειτονιά, η οποία γειτνιάζει με το Williamsburg. Αφού απολαύσετε το υπαίθριο μουσείο της καλής οδικής τέχνης της χώρας, σταματήστε στις γκαλερί και ανακαλύψτε έργα αναδυόμενων καλλιτεχνών ή απλά περιηγηθείτε στα βιβλιοπωλεία ή κάντε γεύμα στα πολλά εστιατόρια που εμφανίζονται σε όλη την περιοχή. Μην ξεχάσετε να κολλήσετε μετά από το σκοτάδι γιατί ο Μπους είναι γεμάτος με καλλιτεχνικά σκηνικά από αίθουσες αιχμής μέχρι χώρους επιδόσεων.

Σχεδιάστε το δρομολόγιό σας στο Bushwick, με τα κορυφαία εννέα πράγματα να κάνουμε στην περιοχή. Απολαύστε την εξερεύνηση αυτής της στέγης hipster!