Αυτά είναι τα τρομακτικότερα στοιχειωμένα σπίτια του Ντένβερ

Από τις κινήσεις slasher σε animatronics, αυτό το στέκι έχει όλα

Κλείστε τα μάτια σας και σκεφτείτε τι σας στοιχειώνει. Είναι οι κινήσεις του slasher της δεκαετίας του '80, με το χέρι του Freddy Krueger με το χέρι και τα δάχτυλα του ξυραφιού να σκοντάφτουν σε σας ή το μάσκα πρόσωπο του Jason που ήταν η μούσα για τους εφιάλτες σας; Ή μήπως αποθηκεύετε σκόρδο για να απομακρύνετε τους βρικόλακες;

Ίσως η φαντασία σας να βαρύνει περισσότερο προς την επιστημονική φαντασία, φοβούμενοι θεωρίες συνωμοσίας. Ή μήπως ήταν το βουνό της "Αμερικανικής Horror Story's" 3ης εποχής που ενέπνευσε τη Marie Laveau που με κρατούσε να ρίχνεις και να γυρίζεις τη νύχτα;

Ίσως είναι η εξέγερση μιας αναρχικής κοινωνίας στις ταινίες "Καθαρίστε" που σας αφήνει ανήσυχο. Είναι η νεώτερη επανάληψη του "IT" σας στοιχειώνει;

Υπάρχουν πολλά οικόπεδα για εφιάλτες.

Με το αποκριές που πλησιάζει, καθιστώντας το τρομακτικό ταξίδι σε ένα στοιχειωμένο σπίτι είναι σίγουρα ένα must-do για τους αναζητούντες τρομάξεις. Μετά από όλα, υπάρχει κάτι πρωτόγονο για το να φοβάσαι το μισό στο θάνατο που μας κάνει να νιώθουμε πλήρως ζωντανοί, έτσι; Και δεν μπορείτε να το ονομάσετε ένα επιτυχημένο Απόκριες μέχρι που τα μαλλιά στα χέρια σας έχουν ανυψωθεί και έχετε αισθανθεί ένα τσούλισμα να ηλεκτρίσει τη σπονδυλική σας στήλη.

Και, ανεξάρτητα από τη φοβία σας, ξεκουραστείτε (ή, στην πραγματικότητα, δεν θα είστε σίγουροι), υπάρχει μια τροφή που σας περιμένει στον 13ο όροφο και στο Asylum, και τα δύο στοιχειωμένα σπίτια στο Ντένβερ.

Το στοιχειωμένο σπίτι κινήθηκε φέτος, προσθέτοντας 10.000 τετραγωνικά πόδια χώρου, με περισσότερο χώρο στάθμευσης και μεγαλύτερο χώρο αναμονής. Η νέα τοποθεσία είναι στην οδό 3400 Ε. 52nd Ave. στο Ντένβερ, κοντά στο Εθνικό Συγκρότημα Western Stockshow.

Ναι, περιλαμβάνει μια τρομακτική, ασταθής βόλτα με ανελκυστήρα, όπου είστε ένας-σε-ένα με χαρακτήρα σε κλειστό χώρο καθώς ταξιδεύετε στον 13ο όροφο, ο οποίος περιβάλλεται από δεισιδαιμονίες. Και, ναι, μόλις νόμιζες ότι υπερέβαλε το στέκι γιατί θα μπορούσες να νιώθεις ότι το μυρμήγκι της σπονδυλικής στήλης σου γνώριζε ότι υπήρχε ένα φάντασμα πίσω σου, οι αισθήσεις σου θα σοκαριστούν από ένα τρομακτικό πλάσμα που ζευγάρωσε πάνω σου.

Εντάξει, δεν καταστρέφουμε άλλες τρομακτικές εκπλήξεις που είναι αποθηκευμένες. Αλλά θα το πούμε: Η επίσκεψη ξεκινάει ενώ περιμένετε στην ουρά, με έναν ιερέα voodoo σε μια περίτεχνη φορεσιά που αναμιγνύεται με το πλήθος και ρίχνει τα ξόρκια του.

Ο 13ος όροφος είναι το μεγαλύτερο στοιχειωμένο σπίτι της πόλης και έχει ταξινομηθεί από τις εθνικές εκδόσεις ως ένα από τα πιο τρομακτικά σπίτια στη χώρα. Η τοποθεσία του αξιοθέατου προσδίδει μια σχεδόν κινηματογραφική επίδραση: Βρίσκεται κοντά στις σιδηροδρομικές διαδρομές του ποταμού South Platte στην ανατολική γειτονιά Arty-meets-industrial River North (ή Rhino). Το αξιοθέατο δημιουργήθηκε από τον στοιχειωμένο ιδιοκτήτη σπιτιού Thirteenth Floor Entertainment Group και σχεδιάστηκε από τους καλλιτέχνες ειδικών εφέ και τους σχεδιαστές του Χόλιγουντ.

Πήγαμε πίσω από τα σκηνικά πριν αρχίσει το στοιχειωμένο σπίτι και παρακολουθούσε μια απρόσκοπτη παραγωγή, όπως ένα cast περίπου 60 ηθοποιών, είναι εξοπλισμένο σε άψογα λεπτομερή κοστούμια, από κοστούμια κλόουν μέχρι κορσές ιωάννου βουντού.

Καμία μάσκα δεν παραγγέλλεται μαζικά από τα καταστήματα αποκριών. όλα αυτά είναι χειροποίητα από καλλιτέχνες με μια μοναδική και σουρεαλιστική λεπτομέρεια. Και, οι εξειδικευμένοι καλλιτέχνες μακιγιάζ μεταμορφώνουν τα πρόσωπα με το μακιγιάζ του airbrush, καθώς επίσης δημιουργούν υφές ζόμπι με υγρό λάτεξ και βαμβάκι.

Για φινίρισμα, ορισμένοι ηθοποιοί παίρνουν μυστηριώδη επαφές που κάνουν τα μάτια τους να φαίνονται σχεδόν ημιδιαφανή ή να λάμπουν ένα τρομακτικό κόκκινο.

Αν έχετε ήδη έλξη στο παρελθόν, αξίζει να κάνετε ένα ταξίδι επιστροφής επειδή το νέο αυτό φετινό είναι ένα "Slasher Remix" για να φτιάξετε εφιάλτες από τη δεκαετία του '80. (Μιλάμε για ψυχοπαθείς, αλυσοπρίονα και χέρι με μπικίνι - γνωρίζεις όλα τα τρομακτικά κινηματογραφικά έργα που σε προκάλεσαν να τρομοκρατηθούν από τις καμπίνες και να σε πείσεις να κοιμηθείς σε ένα σωρό από μαξιλάρια, οπότε ο Φρέντι δεν μπορεί να σε βγάλει από το κρεβάτι ).

Αλλά το στοιχειωμένο σπίτι είναι επίσης γεμάτο με ιστορίες που θα υφαίνουν το δρόμο σας μέσα. Ένα άλλο ψυχρό οικόπεδο του στοιχειωμένου σπιτιού φέρνει ζωντανό: Υπόγεια εργαστήρια που υπάρχουν κάτω από την περιοχή του ποταμού Βορρά, όπου τα πειράματα των ψευδο-επιστημόνων έδωσαν άλλες μεταφράσεις.

Τα σώματα λέγεται ότι είναι θαμμένα κάτω από τις ανερχόμενες επιχειρήσεις και τα condos που αναδύονται σήμερα. Στο στέκι, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τα βαριά πτώματα από το εγκαταλελειμμένο εργαστήριο.

Voodoo περισσότερο σας τρομάξει της επιλογής σας; Μια άλλη γραμμή οικόπεδο σας καταβροχθίζει στην κόλαση βουντού, όπου θα κληθείτε από ιερείς ιερείς που χειρίζονται τα ξόρκια και τη μύτη τους στο ρύγχος με λυκάνθρωπους που έχουν αναδυθεί από τις κρύπτες και τους τάφους του νεκροταφείου. Ο θρύλος το είχε ξυπνήσει από ένα άγριο φεγγάρι όταν οι νεκροί αναζωπυρώθηκαν από την πράξη της νεκρομανίας από μια τοπική μάγισσα. Τα λαμπερά κόκκινα μάτια είναι ένα giveaway τα κυνικά κτήνη είναι κακό.

Αν είστε τρομοκράτης αδρεναλίνης, πάρτε το κύκλωμα του στοιχειωμένου σπιτιού και κατευθυνθείτε στο The Asylum, 6100 E. 39th Ave. όπου η γραμμή ιστορίας επικεντρώνεται γύρω από έναν τραυματισμένο τάφο που ξυπνά τους νεκρούς. Μεταξύ των στοιχειωμένων ιστοριών: Θα περνάτε μέσα από ένα γκροτέσκο άσυλο με αναβόσβητες επεξεργασίες ηλεκτροσόκ, αιμοσταθμούς και λοβοτομές.

ΕΑΝ ΠΑΣ:

Ο 13ος όροφος βρίσκεται στην οδό 4120 Brighton Blvd. Μονάδα C2 στο Denver, CO και τρέχει από τις 22 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν στο βιομηχανικό συγκρότημα. ( ΨΣΤ , στη συνέχεια, θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε να ανοίξετε το μπλοκ και να χαλαρώσετε με έναν ανασχηματισμένο ανανά habanero margarita και τα κοτόπουλα tacos κοτόπουλου στο Comida στην πηγή;)

Το άσυλο βρίσκεται στην οδό 3400 E. 52nd .. στο Ντένβερ, CO και τρέχει από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2017.

Τα εισιτήρια για τα αξιοθέατα κυμαίνονται μεταξύ $ 19.99 και $ 27.99. Τις περισσότερες Παρασκευές και τις Κυριακές και την Απόκριση οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 29,99 δολάρια και τα περισσότερα Σάββατα τα εισιτήρια ξεκινούν από 33,99 δολάρια. Πάρτε τον εαυτό σας Fast Pass για να φτάσετε σε μια ταχεία γραμμή για $ 10 περισσότερο ή να αγοράσετε ένα Παράλειψη Γραμμή και να κάνετε κράτηση χρόνου εισόδου σας για $ 20 περισσότερα.

14 Οκτωβρίου είναι η Εθνική Ημέρα με Στοιχειωμένο Σπίτι και ένα ποσοστό από τα έσοδα ωφελεί το πρόγραμμα "Μην είστε τέρας" κατά του εκφοβισμού.