Πενσυλβάνια Ρομαντικές Αποδράσεις

Η δυτική Πενσυλβάνια είναι ένα πανέμορφο τοπίο που βρίσκεται στα δυτικά των βουνών της Απαλαχίας και των οποίων οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει μια ξεχωριστή κουλτούρα από τους ανατολικούς ομολόγους τους στη Φιλαδέλφεια και το υπόλοιπο κράτος, και πολλές ρομαντικές εμπειρίες σας περιμένουν σε πολλά πολυτελή θέρετρα της Πενσυλβανίας, και πρωινά, πρωινά ιαματικά λουτρά και όμορφα κρατικά πάρκα.

Από μια βόλτα με το χέρι στο κρατικό πάρκο Cherry Springs σε μια χαλαρωτική μέρα σε ένα καταφύγιο του spa, από την επιλογή των δικών σας όμορφων floral ρυθμίσεις για να επιδοθούν σε μερικές από τις αγαπημένες σοκολάτες της Αμερικής στο Hershey, υπάρχουν πολλές ρομαντικές εμπειρίες που σας περιμένουν για σας ταξίδι σε αυτό το τμήμα του κράτους.

Ανεξάρτητα από τα ενδιαφέροντά σας, το γραφικό τοπίο της Δυτικής Πενσυλβανίας, τους φιλικούς κατοίκους και την πληθώρα άνετων και άνετων καταλυμάτων, καθιστούν την περιοχή αυτή την τέλεια ρομαντική απόδραση για τους νεόνυμφους, τους φίλους της ζωής και τους νεαρούς συζύγους.

Ρομαντικοί προορισμοί θέρετρου

Απολαύστε μια ρομαντική απόδραση στο πανέμορφο θέρετρο Nemacolin Woodlands, που βρίσκεται λιγότερο από δύο ώρες νότια του Πίτσμπουργκ, στο μαγευτικό τοπίο των Laurel Highlands. Δημιουργήστε το δικό σας ειδικό πακέτο ειδύλλιο με δραστηριότητες που κυμαίνονται από ζευγάρια γιόγκα, έλκηθρο σκυλιών, αναρρίχηση σε μασάζ, δείπνο με φωτιά και γευσιγνωσία οίνου.

Στεγασμένος στο βορειοδυτικό τμήμα του κράτους κοντά στο Μπράντφορντ είναι ο Glendorn , που παρουσιάστηκε στο περιοδικό Travel & Leisure το Φεβρουάριο του 2002 ως μία από τις "50 κορυφαίες ρομαντικές αποδράσεις στον κόσμο". Το κατάλυμα διακοπών του 1929, που βρίσκεται σε 1.000 απομονωμένα βουνά στρέμματα, προσφέρει μια ποικιλία ειδικών πακέτων ρομαντισμού και εμπειριών με πολυτελή δωμάτια στο κεντρικό πανδοχείο, καθώς και μια ποικιλία από απομονωμένες καμπίνες.

Πιθανότατα το πιο πολυτελές και ρομαντικό (αν και ακριβό) θέρετρο που βρίσκεται σε μια εύκολη διαδρομή στο Πίτσμπουργκ, είναι το The Greenbrier , το οποίο βρίσκεται στις όμορφες βουνοπλαγιές Allegheny στις Άλλες Θάλασσες του Σίφερ, στη Δυτική Βιρτζίνια. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο και θέρετρο πέντε διαμαντιών με AAA προσφέρει μια σειρά από υπνοδωμάτια, σουίτες και πολυτελείς κατοικίες, καθώς και γκολφ, το βραβευμένο σπα Greenbrier, γκουρμέ εστιατόριο και μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Χαλαρώστε με σπα και σοκολάτες

Όταν πρόκειται για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, τίποτα δεν θέτει τους ανθρώπους στη διάθεση για αγάπη από τη σοκολάτα και τις χαλάρωσης, και μπορείτε να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας τόσο στο Spa στο ξενοδοχείο Hershey.

Τα ρομαντικά πακέτα φύλαξης στο πολυτελές Hotel Hershey μπορούν να περιλαμβάνουν ξεχωριστές θεραπείες σπα με σοκολάτα, όπως ντους με βροχή Hershey, μπανιέρα με κακάο ή μπουκάλι με μέλι. Το ξενοδοχείο AAA Four-Diamond προσφέρει κομψά καταλύματα καθώς και γκολφ (σε εποχή) και ειδικές εκδηλώσεις με θέμα τη σοκολάτα κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου.

Εμπνευσμένο από την κλασική ρομαντική ταινία "Πετάξτε με τον άνεμο", το Tara - A Country Inn διαθέτει 27 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, όλα με τζάκια και τα περισσότερα με μπανιέρα Jacuzzi. Σε κοντινή απόσταση, το ανακαινισμένο Buhl Mansion προσφέρει 10 ακόμη πλούσια διακοσμημένα δωμάτια σε ένα κάστρο ρωμανικού στιλ του 1890 και τα πακέτα "Gone With The Wind Getaway" αποδίδουν το έργο από ρομαντισμό.

Βυθίστε την αγάπη σας με ρομαντικές δραστηριότητες

Η Δυτική Πενσυλβανία είναι επίσης η χώρα της περιπέτειας, οπότε αν εσείς και ο αγαπημένος σας έχετε τη διάθεση να εξερευνήσετε την πλούσια έρημο αυτού του τμήματος του κράτους, υπάρχουν πολλά μέρη για να το κάνετε.

Αγκαλιάστε με το γλυκό σας και απολαύστε μια οικεία ματιά στον κόσμο πιο πάνω ανάμεσα στους σκοτεινότερους ουρανούς στα βορειοανατολικά στο Cherry Springs State Park, αναγνωρισμένο ως μόνο το δεύτερο διεθνές πάρκο σκοτεινού ουρανού.

Μπορείτε να κάνετε μια επιθυμία σε ένα σκοπευτικό αστέρι και να απολαύσετε το ακραίο σκοτάδι για ερασιτέχνες αστερίες και υπό ιδανικές συνθήκες, θα μπορείτε να δείτε περισσότερα από 6.000 αστέρια που καλύπτουν τον ουρανό από τον ορίζοντα στον ορίζοντα.

Εάν σας αρέσει να βιώνετε τον τραγανό, δροσερό αέρα του χειμώνα, Cook National Forest στη βορειοανατολική Πενσυλβάνια διαθέτει ένα από τα πρωτότυπα δέντρα της ηπείρου. Είναι όμορφο και γαλήνιο, με άφθονες χειμερινές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, σκι αντοχής και snowmobiling, ενώ σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλά κρεβάτια και πρωινά που καλύπτουν ζευγάρια από όλα τα κοινωνικά στρώματα.