Πετάκια κολοκύθας στη νοτιοδυτική Πενσυλβανία

Πού να πάρετε κολοκύθες κοντά στο Πίτσμπουργκ

Κολοκύθες είναι βασιλιάς στην Πενσυλβάνια και οι εκμεταλλεύσεις στη νοτιοδυτική Πενσυλβάνια έχουν πολλές κολοκύθες διαθέσιμες για αγορά κάθε πτώση. Πάρτε ένα hayride στο μπάλωμα κολοκύθας όπου μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας κολοκύθα, ή να ταξινομήσετε μέσω σωρούς από κολοκύθες για να βρείτε το αγαπημένο σας. Τα περισσότερα από αυτά τα μπαχαρικά κολοκύθας κρατούν τα φεστιβάλ κολοκύθας το Σαββατοκύριακο, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα φαγητά πτώσης, τα ζώα αγροκτημάτων, να ζωγραφίσετε μια κολοκύθα, να χαθείτε σε ένα λαβύρινθο καλαμποκιού και να απολαύσετε άλλες δραστηριότητες διασκέδασης.

Farm Cheeseman

Αυτό το αγρόκτημα του Butler County στο Portersville προσφέρει hayrides στο μπαστούνι κολοκύθας, σήραγγες σανών για τα μικρά για να σέρνουν, ζώα αγροκτήματος για κατοικίδια ζώα, λαβύρινθο σανό για να χαθεί, και στοιχειωμένο hayrides στο αγρόκτημα Fright μόλις ο ήλιος πέσει κάτω. Οι δραστηριότητες του Cheeseman Pumpkin Festival είναι μόνο Σαββατοκύριακα, ενώ το Cheeseman Fright Farm είναι ανοιχτό το Σάββατο και την Κυριακή, καθώς και τις Πέμπτες και Παρασκευές.

Συγκρότημα Valley Harvest Farms

Αυτό το μικρό οικογενειακό αγρόκτημα που βρίσκεται στη Βαλένθια, στην κομητεία Butler της Πενσυλβανίας, έχει ένα μεγάλο Φεστιβάλ Φθινοπώρου με γραφικές αγκινάρες στο μπαστούνι της κολοκύθας, έναν λαβύρινθο αραβοσίτου, αγροτικά ζώα και παραχωρήσεις. Στα Σαββατοκύριακα του Οκτώβρη το Harvest Valley Farms Fall Festival προσφέρει ακόμη περισσότερη διασκέδαση κολοκύθας, όπως μπόουλινγκ κολοκύθας, γλυπτική κολοκύθας και ζωντανή μουσική. Δωρεάν είσοδος! Κολοκύθες και άλλα προϊόντα από τα Harvest Valley Farms πωλούνται επίσης σε πολλές αγορές αγροτών του Pittsburgh.

Hozak Farms

Φθινόπωρο στα πάρκα Hozak Farms, ένα οικογενειακό αγρόκτημα δέντρων Χριστουγέννων και Patchkin Patch στο Clinton, PA, κοντά στο αεροδρόμιο του Πίτσμπουργκ, φέρνει στο φεστιβάλ φθινόπωρο του Hozak Farms φεστιβάλ φεστιβάλ φθινοπώρου, συλλογή κολοκύθας, ζωγραφική κολοκύθας, βόλτες με πόνυ, ζωγραφική προσώπου, μουσική ψυχαγωγία και αναψυκτικά .

Διοργανώθηκαν Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο, συν την Ημέρα του Κολόμβου

Το αγρόκτημα και το θερμοκήπιο της Janoski

Αυτό το φεστιβάλ του θερμοκηπίου, της γεωργικής αγοράς και του αρτοποιείου στην Κλίντον της Πενσυλβανίας φιλοξενεί το Pumpkinland του Janoski τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου, με τις κολοκύθες στην κολοκύθα, τις δικές σου κολοκύθες, την περιοχή με άλματα, τον λαβύρινθο, την κολοκύθα, ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ.

Κολοκύθες διαθέσιμες καθημερινά στο κέντρο του κήπου.

Το καλοκαιρινό αγρόκτημα του Reilly

Οι κολοκύθες πωλούνται από τη λίρα στο καλοκαιρινό αγρόκτημα του Reilly κάθε φθινόπωρο. Βρίσκεται στο βόρειο λόφο του Πίτσμπουργκ, και λειτουργεί το Φεστιβάλ Harvest of Fun για τα Σαββατοκύριακα του Οκτώβρη, με φουσκωτά στο μπαστούνι κολοκύθας, τον αχυρώνα Boo, τον λαβύρινθο αραβοσίτου, το φρυγανιέρα, τις βόλτες με πόνυ, το Typhoon Balloon και άλλες δραστηριότητες διασκέδασης.

Φάρμα Σένοτ

Έξι γενιές έχουν μεγαλώσει αυτό το οικογενειακό αγρόκτημα Wexford σε μια τεράστια εξάπλωση, με πάνω από 100 στρέμματα αποκλειστικά για τα φρούτα και τα λαχανικά. Το φθινόπωρο, η αγροτική αγορά τους πωλεί κολοκύθες πίτας για τις πίτες κολοκύθας σας και προσφέρει επίσης ελεύθερες αγκινάρες στο μπαστούνι κολοκύθας για να διαλέξετε τις δικές σας κολοκύθες Jack-o-Lantern. Αρχική διακοσμητικά κολοκύθες και ινδική καλαμπόκι πάρα πολύ!

Schramm Farms

Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσεται και πωλεί φρέσκα λαχανικά στην περιοχή του Πίτσμπουργκ από το 1864! Ξεκινώντας από την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και τρέχοντας μέσα στο μήνα Οκτώβριο, τα χωράφια τους γεμίζουν με μια τεράστια ποικιλία κολοκύθες της επιλογής σας. Άλλες δραστηριότητες του Schramm Farms Fall Fest περιλαμβάνουν το χόρτο παιχνιδιού, το λαβύρινθο καλαμποκιού, τη σήραγγα καλαμποκιού, τις βόλτες με πόνυ, τις εκδρομές με σανό και πτώση με φαγητό και αναψυκτικά.

Simmons Farm

Βρίσκεται στο McMurray στο Peters Township, το δημοφιλές αυτό αγρόκτημα της Πενσυλβανίας αναπτύσσει μια ποικιλία καλλιεργειών πτώσης, όπως κολοκύθες, ινδική καλαμπόκι, μήλα, μίσχοι καλαμποκιού και κολοκύθες.

Πάρτε ένα hayride στο μπάλωμα κολοκύθας όπου μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας κολοκύθες ή να προκαλέσετε τον εαυτό σας στο 2-στρέμμα λαβύρινθο καλαμπόκι. Άλλες δραστηριότητες πτώσης περιλαμβάνουν έναν ζωολογικό κήπο και να επιλέξετε τα δικά σας μήλα. Τα Σαββατοκύριακα Φθινόπωρου στο Simmons Farm φέρνουν επιπλέον, όπως φαγητό, μπαλόνια, μουσική βιολί, βόλτες με πόνυ, γλυπτική κολοκύθας, σφεντόνα μήλου και Τυφώνας κολοκύθας.

Soergel Orchards

Το Soergel Farms στο Wexford φιλοξενεί τα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου Φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων των φεστιβάλ μήλων και των φεστιβάλ κολοκύθας. Άλλες δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ περιλαμβάνουν τις εκδρομές με ποντίκια, τα βόλτα με πόνυ, τις βόλτες με βαγόνι με άλογα, τη ζωγραφική προσώπου, τον λαβύρινθο του αραβοσίτου, τη σήραγγα με άχυρο, τις κυνηγετικές κολοκύθες, την κυνηγώντας μπαλόνι, τη λιμνούλα των πάπαιων και πολλά υπέροχα φαγητά και διασκέδαση!

Trax Farms

Βρισκόμενη 12 μίλια νότια του Πίτσμπουργκ στη διαδρομή 88, το Trax Farms έχει πολλές κολοκύθες για να ταξινομήσει στην αγροτική αγορά τους κάθε μέρα.

Τα Σαββατοκύριακα, το Φεστιβάλ Harvest Fall Harvest Farms προσφέρει γραφικά hayrides, καμπίνες τροφίμων, βόλτες με πόνυ, λαβύρινθο, δραστηριότητες για παιδιά και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Triple B αγροκτήματα

Η πτώση σημαίνει εποχή κολοκύθας στα Triple B Farms που βρίσκονται κατά μήκος του γραφικού ποταμού Monongahela, 15 μίλια νότια του Πίτσμπουργκ. Η αγροτική αγορά έχει σωρούς κολοκύθας σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, καθώς και βαμμένα κολοκύθια και διακοσμήσεις πτώσης. Ειδικές δραστηριότητες πτώσης εμφανίζονται τα βράδια της εβδομάδας και τα Σαββατοκύριακα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κολοκυθοκεφαλίας Triple B Fall, συμπεριλαμβανομένου του Storybook Pumpkinland, των σνακ βόλτες, του αραβοσίτου σχοινιού και του Big Blue Boo Barn.

Λιμενικά αγροκτήματα

Το Jerry Port και η οικογένεια διαχειρίζονται μια λιανική αγορά κολοκύθας ως μέρος των αγροτικών εκμεταλλεύσεών τους. Το φθινόπωρο Harvest Festival είναι ανοιχτό καθημερινά από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τον Οκτώβριο, με μια διαφάνεια σήραγγας, φρούριο άχυρου, λαβύρινθους καλαμποκιού, λαβύρινθο σχοινιού, βόλτα με φτερά, goatville και πολλές κολοκύθες. Μην χάσετε την Sling Shot Shot! Βρίσκεται στο Waterford, PA, νότια της Erie.

Ξύλινο αγρόκτημα βουβάλου νικελίου

Πού αλλού μπορείτε να δείτε βουβάλι ενώ παίρνετε την κολοκύθα σας; Αυτό το αγρόκτημα βουβάλου που βρίσκεται περίπου 1/2 ώρα νότια της Erie έχει κολοκύθες, στελέχη καλαμποκιού, μπάλες σανού και κολοκύθες προς πώληση κάθε πτώση. Το βαγόνι περπατάει γύρω από το αγρόκτημα!