Υπογραφή στο MGM Grand

Η κατώτατη γραμμή

Φρέσκα και καθαρά (οι επισκέπτες πρέπει να ξεκινήσουν μια δέσμευση για το κάπνισμα κατά το check-in), Το Signature at MGM Grand διαθέτει τρεις χρυσαφένους πύργους, που το καθένα διαθέτει 576 πολυτελείς σουίτες κοντά, αλλά όχι στο Las Vegas Strip.

Πραγματοποιήστε την περιήγηση φωτογραφιών>

Οι καλά εξοπλισμένες σουίτες διαθέτουν king-size κρεβάτι με επένδυση σε πολυτελή κλινοσκεπάσματα, δωρεάν μπουρνούζια, υπηρεσία δωματίου και μπανιέρα με υδρομασάζ για 2 άτομα.

Για τα ζευγάρια που εκτιμούν την ιδιωτικότητα και την πολυτέλεια, αλλά θέλουν να έχουν πρόσβαση στη δράση, το Signature στο MGM Grand είναι μια ικανοποιητική επιλογή.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Υπογραφή στο MGM Grand

Η Υπογραφή στο MGM Grand είναι ένα ασφαλές, οικείο θύλακα στο τεράστιο ξενοδοχείο MGM Grand, τραπεζαρία, παιχνίδια και διασκεδαστικό συγκρότημα στο Λας Βέγκας.

Ξεχωρίζουν από το κεντρικό ξενοδοχείο και είναι προσβάσιμα μέσω της κάρτας-κλειδιού, τα καταλύματα στους τρεις πύργους Signature παρέχουν ζευγάρια με περισσότερη πολυτέλεια, ιδιωτικότητα και χώρο από ό, τι σε ένα standard δωμάτιο ξενοδοχείου.

Αυτό που μπορεί να ευχαριστήσει τα ζευγάρια είναι η τεράστια, βαθιά μπανιέρα με τζάμια. είναι αρκετά μεγάλο για δύο προθέσεις να έχει τα φορτία της καλής, καθαρή διασκέδαση. Και η υπογραφή δεν γράφει τίποτα, από το σαμπουάν του Jacobs του Ιουνίου, το μαλακτικό, το λουτρό και το λοσιόν στο βασιλικό κρεβάτι που καλύπτεται σε φύλλα με 300 κλωστές.

Τα στούντιο και οι σουίτες στο Signature διαθέτουν διπλό ψυγείο, εστίες μαγειρέματος, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, μπλέντερ και καφετιέρα. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία στην τηλεόραση επίπεδης οθόνης, συσκευάστε το δικό σας ποπ κορν μικροκυμάτων. τα προϊόντα στο κατάστημα δώρων του λόμπι είναι περιορισμένα, αν και η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο.

Πραγματικά δεν πρέπει να βλέπετε ταινίες ή να παραγγείλετε υπηρεσίες δωματίου. το κύριο ξενοδοχείο διαθέτει μια πληθώρα εστιατορίων. Και μπορείτε να πάρετε ένα ποτό ή ένα σνακ στο Delights Delicatessen, το οποίο βρίσκεται ακριβώς έξω από το λόμπι.

Στο MGM Grand, τα εστιατόρια κυμαίνονται από τη μάζα (McDonald's, Nathan's) έως το αστέρι Michelin . Στην πραγματικότητα, ο Joël Robuchon είναι το μόνο εστιατόριο του Vegas που κερδίζει 3 αστέρια Michelin και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο καζίνο MGM.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα και γεύματα με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.