Ημερολόγιο εκδηλώσεων Ιουνίου στη Φιλαδέλφεια

Ειδικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ και γιορτές στην περιοχή της Φιλαδέλφειας

Ειδικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ σε όλη τη διάρκεια του Ιουνίου προσφέρουν πολλούς λόγους για να γιορτάσουν. Μεταξύ της εβδομάδας Philly Beer, του Bike Race, της Ημέρας Σημαίας και της έναρξης της εβδομάδας για τον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, υπάρχουν πολλά να κάνουμε στη Φιλαδέλφεια τον Ιούνιο.

Ιούνιος λίστες θεάτρου από τη Συμμαχία Θέατρο της Φιλαδέλφειας

Βόλτα στο δολάριο της λεωφόρου της Βαλτιμόρης
Πότε: 2 Ιουνίου 2011
Πού: Βαλτιμόρη Ave. μεταξύ των 42ων και 50ών δρόμων

Με ζωντανή μουσική, παραστάσεις και τοπικές επιχειρήσεις που προσφέρουν μια ποικιλία ειδών από μπύρα σε παγωτό για $ 1, αυτό το υπέροχο γεγονός είναι επίσης προσιτό.

Πρώτη Παρασκευή

Πότε: 3 Ιουνίου 2011
Πού: Παλιά Πόλη (που είναι κεντρικά ανάμεσα στο Μπροστινό και στο 3ο και στην οδό Αγορών και Αμπέλου)

Στο πρώτο βράδυ της Παρασκευής κάθε μήνα, οι γκαλερί τέχνης της πόλης είναι ανοιχτές για το κοινό, δωρεάν, συνήθως από τις 5 έως τις 9 το βράδυ. Οι άνθρωποι έρχονται στην πατρίδα για την εορταστική ατμόσφαιρα όσο και για την τέχνη. Η παλιά πόλη είναι το κέντρο της δράσης, αλλά επιπλέον γκαλερί και εκδηλώσεις μπορούν να βρεθούν και σε άλλες γειτονιές.

Narbark Dog Parade
Πότε: 3 Ιουνίου 2011
Πού: Narberth, PA (Forrest Ave. και Haverford Ave.)

Η κανονική Πρώτη Παρασκευή του Narberth είναι λίγο διαφορετική τον Ιούνιο όταν παρουσιάζει το Narbark Dog Parade. Οι ιδιοκτήτες σκυλιών ντύνονται τους pooches τους στο κοστούμι και εισάγουν τους σε μια ποικιλία κατηγοριών.

Ημέρα των Γλυπτών του Ελφρέθ
Πότε: 3-4 Ιουνίου 2011
Πού: Alley του Elfreth

Οι αποικιακές κατοικίες στον παλαιότερο κατοικημένο δρόμο της Αμερικής ανοίγουν τις πόρτες τους για περιηγήσεις, μαζί με την αποικιακή κουζίνα, την ψυχαγωγία και τις δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης μιας δημοπρασίας τέχνης.

Πλατεία τέχνης Rittenhouse Square
Πότε: 3-5 Ιουνίου 2011
Πού: Rittenhouse Square

Οι καλλιτέχνες εμφανίζουν μια ποικιλία έργων για να περάσουν ή να απολαύσουν μόνο τους περαστικούς.

Philly Beer Week
Πότε: 3-11 Ιουνίου 2011
Πού: Διάφορες τοποθεσίες σε όλη την πόλη

Η Philly είναι μία από τις καλύτερες πόλεις μπύρας στην Αμερική, και ποτέ περισσότερο από αυτήν την εβδομάδα. Μια σειρά από εκδηλώσεις, γευσιγνωσίες και προσφορές προσφέρονται σε τοπικά μπαρ, διανομείς μπύρας και εστιατόρια.

AACM Μεγάλο Φεστιβάλ Μαύρης Μουσικής
Πότε: 4-11 Ιουνίου 2011
Πού: Διάφορες τοποθεσίες

Ατομικές και ομαδικές μουσικές παραστάσεις και συζητήσεις με μελετητές και συγγραφείς λαμβάνουν χώρα σε όλη την πόλη. Οι εκδηλώσεις χρηματοδοτούνται από το ARS NOVA Workshop, μια μη κερδοσκοπική τζαζ και πειραματική μουσική οργάνωση.

Το Διεθνές Πρωτάθλημα Ποδηλασίας της TD Bank Philadelphia (γνωστό και ως "η Bike Race"
Πότε: 5 Ιουνίου 2011
Πού: Manayunk, East Falls και την περιοχή του Μουσείου Τέχνης

Καλύτερα γνωστό ως "ο ποδηλατικός αγώνας", αυτό το 156 μίλι γίνεται από 10 γύρους κύκλου 14,4 μιλίων που περιλαμβάνει το περίφημο τείχος Manayunk. Οι άνθρωποι βγαίνουν να παρακολουθήσουν στο Μουσείο Τέχνης, κοντά στο τείχος Manayunk και σε διάφορα μπαρ και μπλοκ πάρτι κατά μήκος της διαδρομής.

Φεστιβάλ Ισλαμικής Κληρονομιάς
Πότε: 10-11 Ιουνίου 2011
Πού: Μεγάλη πλατεία στην προσγείωση του Penn

Αυτό το φεστιβάλ το Σαββατοκύριακο γιορτάζει τον ισλαμικό πολιτισμό με παιχνίδια, ψυχαγωγία και ομιλητές.

Ελληνικό Φεστιβάλ Αγίου Γεωργίου
Πότε: 10-12 Ιουνίου 2011
Πού: Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Αγίου Γεωργίου, Μέσα Μακεδονίας, Π.Α.

Απολαύστε ελληνική κουζίνα, ζωντανή μουσική και χορευτικές παραστάσεις, αναμνηστικά, δραστηριότητες για παιδιά, βόλτες και πολλά άλλα.

Σημαία της ημέρας σημαίας
Πότε: 11 Ιουνίου 2011
Πού: Franklin Square

Τα παιδιά μπορούν να βρουν πατριωτικές τέχνες για να γιορτάσουν την Ημέρα Σημαίας από το μεσημέρι μέχρι τις 3 μ.μ.

Flag Festival 2011
Πότε: 11 Ιουνίου 2011
Πού: Betsy Ross House

Δεν υπάρχει καλύτερος χώρος από το σπίτι της γυναίκας που ραίωσε την πρώτη σημαία του έθνους για να γιορτάσει την Ημέρα των Σημαίων. Η έκθεση Fair προσφέρει χειροτεχνία, ψυχαγωγία, παιδικά παιχνίδια και άλλα.

Τέχνη για το κακό μετρητά
Πότε: 11-12 Ιουνίου 2011
Πού: Crane Arts Building

Με περισσότερα από 100 καλλιτέχνες και τεχνίτες που πωλούν τέχνη κάτω από $ 200, αυτό το φεστιβάλ κάνει την τέχνη προσιτή για όλους. Το υπέροχο φαγητό, η ζωντανή μουσική και τα βραβεία εραστών προσφέρουν λόγους να βγουν.

Philly LGBT Pride Parade και το Φεστιβάλ
Πότε: 12 Ιουνίου 2011
Πού: Μεγάλη πλατεία στην προσγείωση του Penn

Αυτή η ετήσια γιορτή GLBT χαρακτηρίζει μια παρέλαση που αρχίζει στις 13 και Locut στην καρδιά της Gay Φιλαδέλφεια και τελειώνει στην προσγείωση του Penn με φαγητό, πωλητές και ψυχαγωγία.

Bloomsday
Πότε: 16 Ιουνίου 2011
Πού: Μουσείο και Βιβλιοθήκη του Rosenbach

Γιορτάστε τον "Οδυσσέα" του James Joyce, σε αυτή την ετήσια γιορτή που περιλαμβάνει αναγνώσεις από το βιβλίο στα σκαλιά του μουσείου στην υπέροχη οδό Delancey.

Η Δραστηριότητα της Ημέρας του Πατέρα
Πότε: 18-19 Ιουνίου 2011
Πού: Franklin Square

Φέρτε τα παιδιά να κάνουν ένα δώρο για τον μπαμπά στην πλατεία Franklin.

Γεύση του Έθνους
Πότε: 20 Ιουνίου 2011
Πού: Ξενοδοχείο Loews

Μοιραστείτε τη δύναμή μας είναι ένας οργανισμός που προσπαθεί να τερματίσει την παιδική πείνα και το 100% των εσόδων από την πώληση εισιτηρίων σε αυτή την εκδήλωση θα πάει στην αιτία. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δοκιμάσετε πολλές από τις καλύτερες τοπικές σπεσιαλιτέ της κουζίνας, ενώ υποστηρίζετε μια μεγάλη αιτία.

Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Φιλαδέλφειας
Πότε: 22-26 Ιουνίου 2011
Πού: διάφορες τοποθεσίες

Το 4ο ετήσιο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου διαθέτει ένα διαφορετικό μίγμα fims σε διάφορους χώρους σε όλη την πόλη, συμπεριλαμβανομένου του Ινστιτούτου Franklin

.

Φεστιβάλ Καλωσορίσματος Αμερικής Wawa
Πότε: 24 Ιουνίου-4 Ιουλίου 2011
Πού: Διάφορες τοποθεσίες σε όλη την πόλη

Δεν υπάρχει καλύτερος χώρος από τη Φιλαδέλφεια, τη γενέτειρα του έθνους μας, για να γιορτάσουμε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Η πόλη ξεκινάει με μια ολόκληρη εβδομάδα εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα την θεαματική έκθεση πυροτεχνημάτων και το φεστιβάλ στο πάρκο Benjamin Franklin Parkway με την αγαπημένη ομάδα πατρίδας Philly, The Roots.