Ημέρα Οικογένειας στο Τορόντο

Η Οικογενειακή Ημέρα είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ημερολόγιο διακοπών του Οντάριο. Αυτή η μέρα έχει τεθεί στην άκρη το Φεβρουάριο για να γιορτάσει και να περάσει χρόνο με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας - και συντελεί στη διάσπαση της μεγάλης έκτασης χειμώνα που έρχεται μεταξύ της Πρωτοχρονιάς και του Πάσχα !

Όταν η Ημέρα της Οικογένειας λαμβάνει χώρα:

Η Οικογενειακή Ημέρα πέφτει την τρίτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι θα συμπίπτει πάντοτε με την Ημέρα των Προέδρων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν και η Οικογενειακή Ημέρα υπήρξε στην Αλμπέρτα από τη δεκαετία του 1990, η πρώτη Ημέρα Οικογένειας του Οντάριο πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2008.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Ημέρα της Οικογένειας:

Η ομορφιά της Ημέρας της Οικογένειας είναι ότι μόλις περάσετε χρόνο με την οικογένεια, γιορτάζετε αυτόματα. Μπορείτε να μείνετε μαζί στο σπίτι, να επισκεφθείτε άλλες οικογένειες, να κατευθυνθείτε σε ένα πάρκο, να μαγειρέψετε ένα μεγάλο δείπνο μαζί (ή απλά να το παραγγείλετε) - οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες. Αν όμως ψάχνετε για κάτι πιο δομημένο, εξετάστε αυτά τα γεγονότα της Οικογενειακής Ημέρας:

Επισκεφθείτε τα αξιοθέατα του Τορόντο την ημέρα της οικογένειας Μεγάλο Σαββατοκύριακο:

Ειδικές εκδηλώσεις και εκπτώσεις για την Ημέρα Οικογένειας 2013 περιλαμβάνουν:

Πάρτε σε κάποιο οικογενειακό θέατρο:

Μια άλλη επιλογή για το οικογενειακό Σαββατοκύριακο είναι να πάρετε μέρος σε θέατρο του Τορόντου για νέους ακροατές :

Άλλα γεγονότα της Ημέρας Οικογένειας:

Το Harbourfront Centre προσφέρει το HarbourKIDS: Skating Festival την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Το TIFF Bell Lightbox προσφέρει το φεστιβάλ TIFF Next Wave για εφήβους από την Παρασκευή έως την Κυριακή, ενώ υπάρχουν δωρεάν προβολές και ημερίδες για την Οικογενειακή Ημέρα 2013 τη Δευτέρα.

Το Beach BIA φιλοξενεί οικογενειακή Κυριακή στην παραλία με γευστικές γεύσεις, παραστάσεις, γλυπτική του πάγου και ζωολογικό κήπο.

Το Kingsway BIA διοργανώνει το Σάββατο ένα Φεστιβάλ Οικογενειακής Ημέρας, με διαδηλώσεις πάγου γλυπτικής, καφέ σφενδάμου, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα.

Το ετήσιο Φεστιβάλ Οικογενειακής Ημέρας επιστρέφει στο Downsview Park από το Σάββατο έως τη Δευτέρα. Το Family Fest Fest είναι στο εσωτερικό του Studio 3 και προσφέρει βόλτες, παιχνίδια και διασκέδαση.


Επισκεφθείτε το Διεθνές Κέντρο κοντά στο αεροδρόμιο Pearson την Κυριακή ή τη Δευτέρα για το Kids-Fest, όπου θα υπάρχουν εσωτερικά φουσκωτά και παιδική διασκέδαση.

Οι Marlies παίζουν σπάνιο παιχνίδι το απόγευμα της Δευτέρας στο Ricoh Coliseum για την Ημέρα της Οικογένειας, μαζί με ένα παιχνίδι στο Σάββατο.

Ή μπορείτε να κατευθυνθείτε προς μία από τις εμπορικές εκθέσεις και τις εκθέσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Οικογενειακής Ημέρας:

Τι άλλο είναι ανοικτό την Ημέρα της Οικογένειας:

Οι κινηματογραφικές αίθουσες πρέπει να είναι ανοιχτές και οι σκηνικές εκπομπές πέρα ​​από αυτές που αναφέρονται παραπάνω συνεχίζονται ως συνήθως (αν και πολλές ζωντανές αίθουσες συνήθως κλείνουν τις Δευτέρες, οπότε ελέγξτε διπλά κάθε επίδειξη που σας ενδιαφέρει).

Αν θέλετε να ψωνίσετε, το κέντρο Eaton θα είναι ανοιχτό καθώς θα υπάρχουν πολλά καταστήματα στη γύρω περιοχή του Downtown Yonge. Έξω από την πόλη, το Vaughan Mills Mall θα είναι ανοιχτό, όπως και η πλατεία One στο Mississauga.

Τι είναι κλειστό την Ημέρα της Οικογένειας:

Πριν από τις επιτυχίες των διακοπών θα πρέπει να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα, τα βιβλία και το ποτό.

Οι βιβλιοθήκες, οι τράπεζες, τα καταστήματα λικέρ και μπύρας, τα γραφεία του City of Toronto, τα σχολεία, οι παιδικές γεύσεις και πολλά καταστήματα τροφίμων θα κλείσουν την τρίτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου. Τα περισσότερα εμπορικά κέντρα και άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης εκτός του Τορόντο θα είναι όλα κλειστά και την Ημέρα της Οικογένειας.

Γνωριμία με την Ημέρα της Οικογένειας:

Το TTC θα λειτουργεί σε ένα πρόγραμμα διακοπών. Αυτό σημαίνει ότι τα λεωφορεία, τα τραμ και οι υπόγειες διαδρομές θα λειτουργούν σαν να ήταν Κυριακή, εκτός από την υπηρεσία που θα ξεκινήσει γύρω στις 6 το πρωί - πολύ νωρίτερα από την Κυριακή. Το χρονοδιάγραμμα διακοπών GO Transit απαιτεί υπηρεσία το Σάββατο.

Ημέρα της Οικογένειας στα Τοπικά Μουσεία:

Το 2013 μπορείτε να απολαύσετε τις ακόλουθες ειδικές εκδηλώσεις στα ιστορικά μουσεία του Τορόντο. Η είσοδος είναι πληρωμή ό, τι μπορείτε:

Και το Montgomery Inn έχει διαφορετικούς προγραμματισμούς όλες τις τρεις ημέρες του Σαββατοκύριακου της Οικογενειακής Ημέρας:

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε από αυτές τις εκδηλώσεις στο τμήμα του μουσείου της ιστοσελίδας του City of Toronto.