Εκπαιδευτικά Εκδρομικά Πεδία στο Σακραμέντο

Περιπέτειες σπουδαστών στην Πολιτειακή Πρωτεύουσα

Ως πρωτεύουσα της πολιτείας της Καλιφόρνια με πλούσια ιστορία της τύχης, ευκαιρίας και ανεξαρτησίας, το Σακραμέντο είναι ένας δημοφιλής προορισμός για φοιτητές σε όλη την πολιτεία όταν είναι χρόνος ταξιδιού στο χώρο. Από τη χρυσαφένια περιήγηση στις τουριστικές υπόγειες περιοχές της πόλης που έχουν ξεχαστεί εδώ και πολύ καιρό, οι στοιχειώδεις σπουδαστές έχουν πολλές ευκαιρίες να μάθουν, να εξερευνήσουν και να εκτιμήσουν την κατάσταση καταγωγής τους.

Μουσείο Καπιτωλίου

Το κτίριο State Capitol είναι το κεντρικό κομμάτι του κέντρου του Σακραμέντο και περιλαμβάνει ένα μουσείο που προσφέρει σχολικές εκδρομές.

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες για τους μαθητές να βιώσουν μια σειρά μαθημάτων συντριβής στην κρατική ιστορία που περιλαμβάνει πολλά εκθέματα, συλλογές και μαθήματα στην πολιτική και την οικονομία. Οι ομάδες είναι σχεδιασμένες για ομάδες από δέκα έως 35 άτομα και είναι δωρεάν. Συνιστάται ένας συνοδός να συνοδεύει κάθε δέκα φοιτητές. Επίσης στο μουσείο οι σπουδαστές μπορούν να ταξιδέψουν στο υπόγειο για δωρεάν ταινίες που παρουσιάζουν την ιστορία της Καλιφόρνιας.

Πληροφορίες περιοδείας: (916) 324-0333.

Μουσείο παλαιού σχολείου

Το παλιό Μουσείο Σχολείου είναι ένα αφιέρωμα στις μέρες των σχολείων ενός δωματίου και μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές να βιώσουν ποιο σχολείο ήταν σαν για τα παιδιά της ηλικίας τους τρόπο πίσω πότε. Οι σχολικές ομάδες κατευθύνονται προς το ιστορικό Παλαιό Σακραμέντο για να βγάλουν μέρος από το σχολικό σχολείο ενός δωματίου, το οποίο περιλαμβάνει πλήρως κοστούμιους δασκάλους που τραβούν τα παιδιά σε έναν εκπαιδευτικό κόσμο του 19ου αιώνα. Το σχολείο ιδρύθηκε και λειτουργεί πλήρως από εθελοντές που έχουν αληθινό πάθος για την ιστορία της πολιτείας της Καλιφόρνια.

Το σχολείο είναι ελεύθερο να επισκεφθεί και τα εκδρομικά πεδία υποστηρίζονται από μια τοπική ένωση γονέων καθηγητών. Προτείνεται μια προτεινόμενη δωρεά $ 10 ανά κλάση. Μπορείτε να κλείσετε εκδρομές με την κλήση (916) 939-7206.

Πάρκο Μάρσαλ

Κάθε χρόνο, χιλιάδες και χιλιάδες μαθητές της Καλιφόρνιας ταξιδεύουν στο ιστορικό πάρκο Marshall Gold Discovery κατά τη διάρκεια της ετήσιας μελέτης τους στην ιστορία της Καλιφόρνιας.

Εδώ τα παιδιά βλέπουν τον αρχικό χώρο ανακάλυψης του χρυσού και μαθαίνουν πώς επηρεάζει την τοπική και εθνική οικονομία. Τα παιδιά μαθαίνουν να κάθονται για χρυσό, συναντούν «ντόπιους» που φορούν σε εποχές ενδυμασίας και συμμετέχουν σε διάφορες τέχνες κατάλληλες για την εποχή του 1849.

Τα μπόνους περιλαμβάνουν ένα κατάστημα με σουβενίρ, παγωτό στον Αργοναύτη και μια ευκαιρία να παίξετε κατά μήκος του ποταμού. Το Marshall Park είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκτήσετε κάποια εκπαίδευση στο μυαλό ενός παιδιού μέσα από το παιχνίδι και την αλληλεπίδραση - πολλοί δεν θα καταλάβουν καν ότι μαθαίνουν! Οι εκδρομές μπορούν να κανονιστούν με την κλήση (530) 622-3470. Το Marshall Park βρίσκεται κοντά στο Σακραμέντο στην πόλη Coloma.

Παλιά εκδρομές στο υπόγειο του Σακραμέντο

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς για ένα μάθημα ιστορίας του Σακραμέντο είναι γνωστό μόνο από τους ντόπιους - αλλά η δημοτικότητά του αυξάνεται. Η περιήγηση στο μετρό Old Sacramento με τα πόδια είναι μια ώρα και περιλαμβάνει την προβολή και την εξερεύνηση των ανασκαφέντων θεμελίων και των κλειστών μονοπατιών καθώς βλέπετε μια μακρά θαμμένη πόλη-φάντασμα έκδοση του Σακραμέντο.

Οι εκδρομές είναι εξαιρετικές για τα παιδιά λόγω των ανώμαλων επιφανειών πεζοπορίας, των χαμηλών οροφών και των ηχητικών ακουστικών για να προσθέσετε τη διασκέδαση. Τα εισιτήρια κοστίζουν $ 10 ανά νεαρό ηλικίας 6-17 ετών και οι ενήλικες είναι $ 15. Ειδικές τιμές είναι διαθέσιμες για ομάδες περιοδείας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έρχονται με σχολείο.

Καλέστε (916) 808-7973 για πληροφορίες κράτησης.

Το παλαιό Sacramento φιλοξενεί επίσης μια ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων που είναι δωρεάν και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Η εκδήλωση Puppet Old Sacramento, για παράδειγμα, είναι ένα 20λεπτο πρόγραμμα που χαρακτηρίζει πολύχρωμους χαρακτήρες που συζητούν το Gold Rush, την άφιξη του σιδηρόδρομου στην Καλιφόρνια και τη ζωή στο Σακραμέντο κατά τις ημέρες της Άγριας Δύσης.

Ένα ωριαίο πρόγραμμα με τίτλο Γεωργία και Ζωή στο αγρόκτημα είναι επίσης διαθέσιμο, δείχνοντας στα παιδιά ποια ήταν τα φρούτα και τα λαχανικά που καλλιεργήθηκαν στα πρώτα χρόνια του Sacramento Valley, καθώς και πολλές πρακτικές μαθησιακές δραστηριότητες για να απολαύσουν.

Άλλα προγράμματα περιλαμβάνουν έναν κορμό βικτωριανής εποχής που περιέχει ενδείξεις για τη ζωή ενός 12χρονου κοριτσιού στα τέλη του 18ου αιώνα, πληροφορίες για τους Ινδιάνους της Καλιφόρνιας της περιοχής και πολλά χαρακτηριστικά σχετικά με το Gold Rush του 1849.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα περιοδικά και εκπαιδευτικά παραδείγματα που βρέθηκαν στο Παλαιό Σακραμέντο.

Επαγγελματικές εκδρομές στο Σακραμέντο

Εάν είστε δάσκαλος ή γονέας και προγραμματίζετε ένα ταξίδι στο Σακραμέντο φαίνεται συντριπτική, υπάρχουν επαγγελματικές ομάδες περιοδείας που μπορούν να σας βοηθήσουν να ζήσετε την ιστορία της Καλιφόρνιας. Εκπαιδευτικές εκδρομές Discovery Tours θα οδηγήσουν ομάδες μαθητών μέσα από μια επεκτατική περιήγηση στο Σακραμέντο, συμπεριλαμβανομένων όλων από την οικοδόμηση σε capitol σε χρυσό panning και γυρίσματα μουσκέτων.

Hysterical Walks προσφέρει χιουμοριστικές περιηγήσεις περπατήματος και ιππασίας στο Σακραμέντο, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού εκπαιδευτικού προγράμματος για φοιτητές που θα αποκτήσουν παιδιά ηλικίας 3-11 ετών και θα μαθαίνουν ταυτόχρονα.

Ωστόσο, αποφασίσετε να δείτε το Σακραμέντο, υπάρχουν πολλές εκπαιδευτικές ευκαιρίες που μπορείτε να βρείτε σε αυτό το ιστορικό κομμάτι της Άγριας Δύσης που βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της Καλιφόρνιας.