Υπηρεσίες Boston Car και Ride-Sharing

Τρεις εταιρείες καθιστούν εύκολη την άφιξη χωρίς αυτοκίνητο

Εάν έχετε προσπαθήσει ποτέ να διασχίσετε την πόλη κατά την ώρα αιχμής, πλοηγηθείτε μέσω της πλατείας Kenmore όταν το Sox έχει ένα παιχνίδι στο σπίτι ή ταξιδεύει μέσα και γύρω από το Cambridge όταν το σχολείο αφήνει έξω, τότε έχετε βιώσει τη θρυλική κυκλοφορία της Βοστώνης. Ωστόσο, αρκετές εταιρείες επιδιώκουν να ανακουφίσουν το αδιέξοδο με προγράμματα οδήγησης και διανομής αυτοκινήτων.

Αν και η απαλλαγή από τα προσωπικά οχήματα στη Βοστώνη δεν μπορεί να συμβεί καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας, τα δημογραφικά στοιχεία των πρώτων υιοθετώντων, συμπεριλαμβανομένων των φοιτητών και των Millennials - δύο διαδεδομένοι πληθυσμοί στην περιοχή της Βοστώνης - η διακίνηση και η κοινή χρήση αυτοκινήτων καθίστανται σίγουρα βασική ζωή της Βοστώνης τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους.

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Βοστώνη και δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία της ενοικίασης αυτοκινήτου (και να βρείτε χώρο στάθμευσης σε αυτήν την πολυσύχναστη πόλη), σκεφτείτε αν χρησιμοποιείτε το Lyft, το Uber ή ακόμα και το Zipcar για να φτάσετε στον προορισμό σας μειώνοντας παράλληλα την κυκλοφοριακή συμφόρηση στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης.

Εφαρμογές ριψοκίνησης: Lyft και Uber

Όταν πρόκειται για την ενοικίαση αυτοκινήτου και οδηγού για να σας μεταφέρει στον προορισμό σας, η Βοστώνη έχει εξαλείψει όλες τις κάποτε δημοφιλείς υπηρεσίες καμπίνας υπέρ των εφαρμογών rideshare όπως η Lyft και η Uber.

Το Lyft προσφέρει βόλτες από τους ντόπιους οδηγούς στα δικά τους αυτοκίνητα, τα οποία αναγνωρίζονται από τα φωτεινά ροζ μουστάκια στην μπροστινή μάσκα, ενώ η Uber προσφέρει ένα στόλο οδηγών κατ 'απαίτηση που αναγνωρίζεται από το κυκλικό λογότυπο Uber στο μπροστινό παράθυρο είτε στο δικό του όχημα είτε εκδοθέντα από την εταιρεία μαύρα αυτοκίνητα (ποικίλων μορφών και μεγεθών).

Και για τις δύο αυτές εφαρμογές, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μερικές διαφορετικές επιλογές σημείων τιμών ανάλογα με τις ανάγκες τους: μεμονωμένα αυτοκίνητα για ομάδες από ένα έως επτά άτομα, μερίδια για 1 έως 2 άτομα ανά κόμμα που χωρίζονται μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ομάδων , deluxe SUV όταν απαιτείται περισσότερος χώρος και υπηρεσίες κλήσεων ταξί στην πόλη μέσω της εφαρμογής.

Ξεκίνησε στο Σαν Φρανσίσκο, ο Lyft βρισκόταν στη Βοστώνη από τον Ιούνιο του 2013. Τα ροζ μουστάκια εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο γύρω από την πόλη, συνήθως στις γειτονιές κοντά και κοντά στις πανεπιστημιουπόλεις - ειδικά στην πλατεία του Χάρβαρντ και στην πλατεία Porter. Ο Uber, από την άλλη, ξεκίνησε στο Παρίσι το 2008 και ήρθε στη Βοστώνη τον Σεπτέμβριο του 2012.

Και για τις δύο αυτές υπηρεσίες, δεν ισχύουν οι κανονικοί ναύλοι. Αντ 'αυτού, οι αναβάτες λαμβάνουν ένα απόσπασμα για το δυνητικό κόστος της βόλτας, ανάλογα με την επιλεγμένη υπηρεσία, η οποία επηρεάζει τη διάρκεια του ταξιδιού και την απόσταση που ταξιδεύει, καθώς και την τοπική ζήτηση για βόλτες κατά την κράτηση. Αυτά τα αιτήματα οδήγησης και οι πληρωμές τους διακινούνται μέσω των εφαρμογών Uber και Lyft στο smartphone σας, τα οποία μπορούν να χωριστούν μεταξύ των μελών του κόμματος στο αυτοκίνητο.

Μισθώστε ένα προσωρινό zipcar Αντ 'αυτού

Αν προτιμάτε να μην βασίζεστε σε άλλους οδηγούς για να σας φέρουμε από το σημείο Α στο σημείο Β, ίσως να εξετάσετε την εταιρεία Zipcar, η οποία έχει την έδρα της στη Βοστώνη και βρίσκεται παντού στην πόλη.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για να γίνετε μέλος και να λάβετε έγκριση ως οδηγό στη βάση δεδομένων της εταιρείας. Μόλις εγκριθεί, έχετε πρόσβαση στο τοπικό στόλο -όπου βρίσκετε ένα άδειο Zipcar, εφόσον δεν είναι κρατημένο από άλλο μέλος του Zipcar, μπορείτε να το ξεκλειδώσετε με την εφαρμογή σας και να το πάρετε για περιστροφή!

Η πληρωμή με Zipcar είναι διττή, διότι όχι μόνο θα πληρώσετε τα τέλη συνδρομής για την ύπαρξη μέρους της υπηρεσίας, αλλά θα χρεωθείτε επίσης με ωριαία ή με ημερομηνία χρέωση για τη χρήση κάθε Zipcar που ενοικιάζετε. Τα ποσοστά διαφέρουν ανάλογα με το πόσο συχνά σκοπεύετε να οδηγήσετε, αλλά το αέριο και η ασφάλιση περιλαμβάνονται πάντα, ανεξάρτητα από το σχέδιο μέλους.