Αναθεώρηση του Fairmont Sonoma Mission Inn και Spa, Sonoma, Καλιφόρνια

Μεγάλο ξενοδοχείο κρασιού για επαγγελματικές συναντήσεις

Το Σαν Φρανσίσκο είναι ένας τόπος που επισκέφθηκα πολλές φορές για επαγγελματικές συναντήσεις και συνέδρια, καθώς και για προσωπικές διακοπές. Είναι μια εκπληκτική πόλη, με την αρχιτεκτονική, τα τελεφερίκ, τις απόψεις, τα εστιατόρια και όλα τα απίστευτα αξιοθέατα και τα κοντινά μέρη. Τελικά, σχεδόν όλοι οι επαγγελματίες ταξιδιώτες θα βρεθούν σε επαγγελματικό ταξίδι στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο. Και αν το κάνετε, αξίζει να εξετάσετε ένα σύντομο ταξίδι δίπλα στο Sonoma και την κοιλάδα Napa.

Και αν είστε τυχεροί, ίσως καταλήξετε να κατευθυνθείτε στο Fairmont Sonoma Mission Inn & Spa, στο Sonoma της Καλιφόρνια . Το Fairmont Sonoma Mission Inn & Spa βρίσκεται λίγο παραπάνω από μία ώρα (ή ίσως λίγο περισσότερο, με κυκλοφορία), είναι μια εξαιρετική τοποθεσία είτε για επαγγελματικές συναντήσεις είτε για λίγες επιπλέον ημέρες από την R & R μετά από μια ταραχώδη επαγγελματική εκδρομή στο Σαν Φρανσίσκο περιοχή. Το Fairmont Sonoma βρίσκεται κοντά στο κέντρο του Sonoma, με τα χαριτωμένα καταστήματα και εστιατόρια του, καθώς και σε κεντρική τοποθεσία για ποικίλες εκδρομές σε εκθεσιακούς χώρους , πεζοπορία και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Το ξενοδοχείο είναι επίσης βολικό για την κοντινή κοιλάδα Napa , με ακόμη περισσότερα οινοποιεία και υπαίθριες δραστηριότητες.

Το Fairmont Sonoma είναι ένα πολυτελές θέρετρο πολυτελείας και σπα με όμορφα διαμορφωμένους χώρους, μια αίσθηση Art Deco, μοντέρνα και ευρύχωρα καταλύματα, υπέροχες επιλογές για φαγητό και πολλές επιλογές για επαγγελματικές συναντήσεις ή συναντήσεις. Το Spa προσφέρει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, καθώς και εξαιρετικά θερμές πισίνες που προορίζονται μόνο για τους επισκέπτες του σπα. Η τακτική πισίνα του ξενοδοχείου διαθέτει ιδιωτικές καμπάνες, πλήρη υπηρεσία δίπλα στην πισίνα και υπέροχη θέα σε ένα τεράστιο παλιό πύργο νερού που σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στο Χόλιγουντ το 1935. Το ξενοδοχείο επίσης (τουλάχιστον ενώ βρισκόμουν εκεί) παρέχει δωρεάν νυχτερινή γευσιγνωσία κρασιού στο μεγάλο, αλλά φιλόξενο λόμπι με καναπέδες από δερμάτινα καθίσματα.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής μου στο Fairmont Mission Inn & Spa, το δωμάτιο, το σπα και οι ανέσεις ήταν θαυμάσια, αλλά η εξυπηρέτηση και οι άνθρωποι ήταν απίστευτοι. Οι εργαζόμενοι έφυγαν από το δρόμο τους για να είναι φιλικοί και εξυπηρετικοί, αλλά όχι με τον εξυπηρετικό τρόπο που κάνουν τα ακριβό ξενοδοχεία, αλλά με ένα φιλικό και χαρούμενο τρόπο που με έκανε να νιώθω σαν στο σπίτι. Την πρώτη νύχτα, ο κλιματισμός στο δωμάτιό μου δεν λειτούργησε τόσο καλά όσο θα ήθελα, και μέσα σε λίγα λεπτά βρισκόταν εκεί ένας τεχνικός. Εκτός από τις προσαρμογές, έφυγε από το δρόμο για να αποβάλει επίσης έναν ανεμιστήρα, σε περίπτωση που θα ήταν χρήσιμο (ήταν).

Όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν μια επαγγελματική συνάντηση στην περιοχή του κρασιού ή που θέλουν να χαλαρώσουν για λίγες μέρες κοντά στο Σαν Φρανσίσκο θα κάνουν καλό να εξετάσουν το Fairmont Sonoma Mission Inn & Spa.